Menu

Fotbal

Evropská liga

Villarreal CF – Sporting Lisabon

1:1

konec (0:1)

21.02.2019, 18:55 • Estadio de la Cerámica, Villarreal • 1/16 finále • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.96 3.72 4.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:51:33)
Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:10.
Je konec! Villarreal nakonec v domácím utkání se Sportingem Lisabon ukopal remízu 1:1 a po výhře 1:0 na půdě portugalského soupeře postupuje do osmifinále! V první půli jsme čekali na šanci až do nastavení! Hned z první možnosti však poslal hosty do vedení Bruno Fernandes! Po změně stran však zkomplikoval Sportingu šance na postup Jefferson, který dostal druhou žlutou kartu a musel do kabin. Villareal dokázal vyrovnat Pablo Fornals! Pojistku ještě mohl přidat střídající Karl Toko Ekambi, ale Salin předvedl dobrý zákrok.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Dost si v pokutovém území brousil zuby na centr z levé strany hrací plochy, ale Mario Gaspar se před něj stačil natlačit a hlavou odehrál míč do bezpečí.

90+2

Hosté se ještě zoufale snaží dostat k míči, jenže nikdo v zelenobílém dresu se zatím nemůže usadit na polovině domácího Villarrealu.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Domácí stopeři v závěru utkání kombinují s míčem na vlastní polovině a nechtějí svého soupeře pustit do tlaku. Sporting už je v oslabení hodně unavený.

89

Coates se dostal na hrot hostujícího útoku. Wendel se z pravé strany pokoušel prosmýknout do šestnáctky, jenže domácí zadák mu vystavil stopku.

88

Sebastián Coates si pohlídal další prudkou přihrávku za obranu. Hostující brankář si na něj zakřičel a společně připravili domácí celek o možnost.

87

Ekambi se po rychlém protiútoku Villarrealu dostal k centru z pravé strany, jenže ve skluzu levačkou nezamířil do volného prostoru a trefil brankáře Sportingu!

86

Dost se tlačil za centrem na hranici pokutového území, jenže domácí stopeři byli dobře postavení a nepustili urostlého Holanďana do zakončení.

85

Bruno Fernandes poslal prudkou přihrávku na rozběhnutého Dosta, jenže skvělou práci odvedl Santi Cazorla, který stačil balón vypíchnout špičkou kopačky.

84

Střídání v týmu Sporting Lisabon: ze hřiště odchází Stefan Ristovski, přichází Luiz Phellype.

83

Na stadionu najednou panuje fantastická atmosféra! Domácí fanoušci si užívají průběh utkání a ženou Villarreal za postupem do osmifinále.

81

81. Pablo FORNALS - 1:1

81

Villarreal právě vstřelil branku!
Domácí celek vyrovnává a výrazně se přibližuje k postupu do osmifinále Evropské ligy! Villarreal přetavil svůj tlak v branku! Po rychlé akci dostal zpětnou přihrávku PABLO FORNALS a střelou pod břevno rozjásal fanoušky!

80

Villarreal se v posledních minutách dostává do obrovského tlaku. Po dalším centru z levé strany střílel Moreno, jenže z voleje trefil hned prvního obránce.

79

Santi Cazorla si v blízkosti velkého vápna přehodil míč na levačku a zakončil. Domácí záložník však pálil v záklonu a vysoko přestřelil horní tyč.

Villarreal CF – Sporting Lisabon

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 81. Fornals (Toko Ekambi) – 45+1. B. Fernandes

Karty:   52. G. Moreno (VLR) – 35. Jefferson (SPL), 44. B. Fernandes (SPL), 52. Ilori (SPL)   51. Jefferson (SPL)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:10.

Villarreal CF: Andrés Fernández – M. Gaspar, Ra. Funes Mori, V. Ruiz – Llambrich (72. Cazorla), Fornals, Fuego (65. Iborra), Trigueros, Pedraza – Raba (58. Toko Ekambi), G. Moreno.
Náhradníci: Asenjo – Álvaro González, Iborra, Toko Ekambi, Morlanes, Cazorla, Quintilla.

Sporting Lisabon: Salin – Ilori, Coates, C. B. González – Ristovski (84. Phellype), Gudelj, Wendel, Jefferson – Diaby (78. Raphinha), Dost, B. Fernandes.
Náhradníci: Ribeiro – A. Pinto, Raphinha, Phellype, Cabral, M. Luís, Correia.

Rozhodčí: Královec – Nádvorník, Mokrusch

První zápas: Sporting - Villarreal 0:1