Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

Malmö FF – Bnei Yehuda Tel Aviv FC

3:0

konec (2:0)

22.08.2019, 19:00 • Swedbank Stadion (Malmö) • Play-off • David Suchý

Tipsport: 1.34 4.96 11.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 5:2. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 9:10. (20:49:16)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Malmö, které svého soupeře porazilo poměrem 3:0. Domácí měli tento duel pod kontrolou, navíc v úvodu druhého poločasu dokázali přidat třetí branku, což byla zároveň tou poslední. Yehuda v tomto utkání nepředvedla nic světoborného, v odvetném utkání to tak bude mít složité.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Vypadá to, že se žádné další branky už nedočkáme. Tento zápas se spíše jen dohrává, domácí hráči kombinují na útočné polovině.

90+1

Ještě o jeden centr do pokutového území se pokoušel domácí zadák Safari, který trefil hned prvního protihráče, následovat bude další aut.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. O vítězi je již delší dobu rozhodnuto, ještě musíme počítat s nastaveným časem.

88

Před malým momentem se hostujícímu celku podařilo vybojovat volný kop z vlastní poloviny. Mori nakonec rozehrával nakrátko na vedle stojícího Pnishiho.

85

Střídání v týmu Bnei Yehuda Tel Aviv FC: ze hřiště odchází Ismaila Soro, přichází Shemor Tsaadon.

85

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Švédský celek kontroluje utkání, navíc stále vede o tři branky, což se zdá být dostačující.

84

Nielsen si prostřednictvím autového vhazování vybral ke spolupráci volného Lewickiho, který se nedokázal dostat přes přehuštěný střed hrací plochy.

83

U hranice pokutového území číhal Knudsen, který se posléze pokusil o centr, jenž se stal snadnou kořistí Pnishiho. Hosté si ale vybojovali další autové vhazování.

82

Střídání v týmu Malmö FF: ze hřiště odchází Soren Rieks, přichází Jonas Knudsen.

81

Soro včas vystoupil z obrany, čímž zamezil jakémukoliv centru do pokutového území. Yehuda je ale hodně pasivní, což by se opět nemuselo vyplatit.

80

Posléze se na druhou stranu vydal také obránce Larsson, který to zkoušel nákopem za obranu, avšak do něj vložil kopačku jeden z hráčů soupeře.

79

Malmö opět zdlouhavě kombinovalo na polovině soupeře, avšak přihrávka od Bachiroua byla natolik pomalá, že ji dokázal vystihnout vracející se soupeř.

75

Po krátkém ošetření se může pokračovat ve hře. Rieks musel dokráčet za autovou lajnu, jeho celek tak bude chvíli hrát v početní nevýhodě, tedy v desíti.

74

Na scénu tak přispěchal lékařský personál Malmö, který si okamžitě vzal zraněného hráče do péče. Zřejmě tomu předcházelo přišlápnutí od protihráče.

Malmö FF – Bnei Yehuda Tel Aviv FC

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 36. Rosenberg, 40. Bengtsson, 47. Lewicki

Karty:   40. Zubas (BYT), 69. Cohen (BYT)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 5:2. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 9:10.

Malmö FF: Dahlin – Beijmo (67. Nielsen), Larsson, Bengtsson, Safari – Christiansen, Bachirou, Lewicki, Rieks (82. Knudsen) – Rosenberg (C), Traustason (60. Molins)
Náhradníci: Melichárek – Bonke, Gall, Knudsen, Molins, Nielsen, Rakip

Bnei Yehuda Tel Aviv FC: Zubas – Cohen, Mori (C), Pnishi, Felscher, Baltaksa – Mazor, Soro (85. Tsaadon), Tambi, Jan (73. Lazmi) – Ghadir (67. Elo)
Náhradníci: Shabi – Elo, Lazmi, Rustom, Shimoni, Tzaadon, Zenati

Rozhodčí: Raczkowski – Obukowicz, Siejka (všichni Polsko)

Odveta: Bnei Yehuda - Malmö 0:1