Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

Ararat-Armenia Jerevan – F91 Dudelange

2:1

konec (1:0)

22.08.2019, 17:00 • Republican Stadium, Jerevan • Play-off • Milan Huppert

Tipsport: 2.34 3.27 3.22 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Máme za sebou utkání čtvrtého předkola Evropské ligy, v němž Ararat udolal Dudelange 2:1 a do odvety na lucemburské půdě tak půjde v o něco lepším rozpoložení. Arménský tým se dostal do vedení ve 22. minutě, kdy se po centru z pravé strany hlavou trefil Mailson Lima. Hostům se podařilo srovnat v 68. minutě, když se utaženou ranou k pravé tyči prosadil Mario Pokar. Zdálo se, že utkání skončí remízou, avšak ve třetí nastavené minutě Louis přihrál do vápna Limovi, který ještě přiťukl Iljovi Antonovovi a tento střídající hráč rozhodl o vítězství domácího mužstva.

To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (19:03:11)

90+5

Konec zápasu.

90+3

90+3. Ilja ANTONOV - 2:1

90+3

Ararat-Armenia právě vstřelil branku!
Stadión bouří, Ararat si v posledních vteřinách zápasu bere zpět ztracené vedení! Lví podíl na tom má střídající Louis, který u lajny přetlačil obránce a do vápna přihrál Limovi. Ten ještě přiťuknul balón v lepší pozici stojícímu ILJOVI ANTONOVOVI, který zachoval chladnou hlavu a střelou do protipohybu gólmana vsítil branku.

90+3

Ararat se snaží, přes mohutně bránící blok je ale opravdu velmi těžké se probojovat. Pro příliš dlouhý nákop si bez problémů doběhl Joubert.

90+2

Střídání v týmu F91 Dudelange: ze hřiště odchází Danel Sinani, přichází Mehdi Ouamri.

90+1

Ofsajdové postavení Louise odhalil pomezní rozhodčí. Zde však rozhodovaly opravdu jen centimetry.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.

89

Skvěle si balón zpracoval a z otočky vystřelil Lima. Proti jeho ráně se dobře postavil Morren, od jehož nohy se kulatý nesmysl odrazil za brankovou čáru.

88

Po levé straně unikl Narsingh, jenže finální pas se mu vůbec nepovedl, balón vysoko přeletěl do vápna nabíhajícího Antonova.

87

V těžké pozici si počínal Meneses na jedničku, když hlavou přiťukl míč Abakumovovi, jenž mohl chytit míč bez problémů do rukou.

86

Pas z přímého kopu mířil někam na hranici penalty, v tomto prostoru se ovšem nejlépe orientoval Ricardo Delgado.

85

Další velmi ostrý zákrok, po němž tentokráte rakouský rozhodčí Lechner nechává karty v kapsy. Jeho autorem byl bek Bouchouari.

84

Za zbytečné řeči směrem k rozhodčímu dostává Aleksandar Damčevski žlutou kartu. Nejenže si teď musí jako stoper dávat po zbytek zápasu pozor na fauly, navíc ještě připravil svůj celek o balón.

83

Zatímco domácí kombinují kolem středového kruhu, je Dudelange zatáhnuto v kompletní sestavě na vlastní polovině. Za každou cenu se snaží udržet slibný remízový výsledek.

82

Střídání v týmu FC Ararat-Armenia: ze hřiště odchází Gor Malakjan, přichází Ilja Antonov.

81

Zřejmě svalové problémy postihly domácího stopera Damčevského před rozehráním rohového kopu soupeře. Arménský tým tedy bude muset ubránit standardku bez něj.

80

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Po brance Pokara je zápas vyrovnaný, Ararat se ovšem snaží co to jde o vstřelení vítězného gólu.

79

79. Rána Alphonsa orazítkovala břevno

Ararat-Armenia Jerevan – F91 Dudelange

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 22. Lima, 90+3. Antonov – 68. Pokar

Karty:   77. Alphonse (ARA), 84. Damčevski (ARA) – 67. Pokar (DUD), 74. Natami (DUD)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:13.

Ararat-Armenia Jerevan: Abakumov (C) – Pašov, Meneses, Damčevski, Achenteh – Alphonse, Avetisjan (56. Ambarcumjan), Malakjan (82. Antonov) – Narsingh, Kobjalko (75. Louis), Lima
Náhradníci: Čupić – Ambarcumjan, Antonov, Danieljan, Júnior, Louis, Sanogo

F91 Dudelange: Joubert (C) – Bouchouari, Schnell, Morren, Delgado, Kirch – Bernier, Pokar, Klapp (78. Garos) – Stolz (54. Natami), Sinani (90+2. Ouamri)
Náhradníci: Kips – Bougrine, Cools, Garos, Lesquoy, Natami, Ouamri

Rozhodčí: Lechner – Heidenreich, Kolbitsch (AUT)

Odveta: Dudelange - Ararat-Armenia 2:1