Menu

Fotbal

CONCACAF Gold Cup

Kanada – Martinik

4:0

konec (1:0)

16.06.2019, 01:30 • Rose Bowl (Pasadena, California) • Skupina A • Gerard Filip

To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a přeji hezké ničím nerušené ráno. (03:33:48)
Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 8:2. Fauly: 17:15.
Je konec. Kanada zaslouženě vítězí a úspěšně splnila roli favorita! Po prvním jedno gólovém poločase přišly ještě tři branky a to v rozmezí patnácti minut, to Martinik položilo do kolen. Od té doby se však hosté ještě snažili o vyrovnání, ale obrana a brankář byl proti! Kanada zahájila Gold Cup snad nejlépe jak mohla, zatímco pro Martinik začal hrozivě, pokud chtějí postoupit alespoň z třetího místa, budou muset porazit buď Mexiko, nebo Kubu. Hráčem utkání byl zvolen střelec dvou gólů Jonathan David.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Martinik dostal ještě jednu výhodu a to přímého kopu z 18 metrů. Za míč se postavil dnešní nejaktivnější hráč hostů Kévin Parsemain, jeho ránu do pravého horního rohu však Milan Borjan vyrazil!

90+1

Ne a ne a ne! Martinik se prostě nedočká. Stéphane Abaul získal míč na polovině Kanady a následně se s míčem dostal až na hranici vápna, odkud pálil na bránu, ale jak už to v tomto zápase bývá, do střely mu vlétl obránce.

90

Rozhodčí nastavuje dvě minuty.

89

Po kombinování na polovině hostů, nakonec přišlo zakončení a to z kopačky Russella Teiberta jenže jeho dalekonosný pokus z cca 21 metrů, vůbec netrefil branku a bylo to spíš takové odevzdání míče.

88

Kanaďané již zdržují a míč mají na svých kopačkách, nyní se však přemístili na polovinu Martiniku a snaží se o pátou konečnou branku.

86

Pro Martinik tu byl přímý kop z cca 25 metrů, za ten se postavil zkušený Christophe Jougonm ovšem tentokrát mu přímá střela nevyšla a míč tak sbírali diváci za bránou.

84

Do konce základní hrací doby zbývá šest minut, uvidíme zda se dočkáme páté branky Kanady, nebo snížení Martiniku, ovšem také nemusí přít již nic.

82

Johnny Marajo našel dobrou přihrávkou ve vápně nabíhajícího Abaula, jeden z obránců ho však stáhl za ruku k zemi a měla se pískat penalta, hlavní sudí však odmítl!!

81

Hráči Martiniku mají opravdu velký tlak. Po pravé straně to zkoušel Mickaël Biron, ovšem dva obránci Kanady ho do žádného zakončení nepustili a následnou dorážku Abaula zblokovali.

79

Liam Millar se dočkal gólu, přišla od něj i menší radost, jenže pomezní sudí mu ji rázem překazil svým praporkem, tudíž byl máván ofsajd.

77

Na obou stranách již proběhla všechna střídání, uvidíme zda se alespoň jednou hosté dokáží prosadit. V posledních minutách k tomu neměli daleko, ovšem všechny střely zblokovali obránci.

74


Střídání v týmu Kanada: ze hřiště odchází Mark-Anthony Kaye, přichází Russell Teibert.

73

Střídání v týmu Martinik: ze hřiště odchází Joris Marveaux, přichází Christophe Jougon.

72

Utkání mohlo vypadat úplně jinak, kdyby hráči Martiniku využili všechny tutové šance, ovšem na slovo kdyby se nehraje, tudíž zde již mohou utkání pouze kosmeticky upravit.

70

Pro Martinik to vypadalo velmi dobře, jenže poslední minuty jim vůbec nevyšli a inkasovali tři rozhodující branky, myslím si že pro ně je utkání doslova ztracené.

Kanada – Martinik

4:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 33. David, 52. David (Piette), 62. Hoilett (A. Davies), 66. Arfield (Kaye)

Karty:   16. Piette (CAN) – 13. Delem (MTQ)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 8:2. Fauly: 17:15.

Kanada: Borjan – Godinho, Kaye (74. Teibert), Cornelius – A. Davies (69. Millar), Hutchinson, Piette, Arfield, J. Osorio – David, Hoilett (64. Cavallini).
Náhradníci: Leutwiler, Crépeau – Henry, Teibert, Morgan, Brault-Guillard, Okello, Johnson, Cavallini, Millar, Larin, Miller.

Martinik: Chauvet – J. Marveaux (73. Jougon), Babin, Vitulin, Camille – Thimon, Delem, Hérelle (64. Marajo), Abaul – Parsemain, Fortuné (64. Biron).
Náhradníci: Huygues des Étages, Michalet – Barthéléry, Jougon, Biron, César, Linord, Thimon, Pastel, Marajo, Crétinoir, Enelada.

Rozhodčí: Said Martínez