Menu

Fotbal

Liga mistrů

Bayern Mnichov – Tottenham Hotspur

3:1

konec (2:1)

11.12.2019, 21:00 • Allianz Arena, Mnichov • Skupina B • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.32 6.27 9.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 10:1. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:9. (22:55:51)
Tři nastavené minuty uplynuly a zápas končí. Bayern i v šestém duelu základní skupiny dominoval a s loňskými finalisty z Tottenhamu si poradil snadno 3:1!

Bayern byl od samého úvodu zápasu více u balonu a již ve čtrnácté minutě byl odměněn vedoucí brankou. Gnabryho fantastickou přihrávku do volného prostoru dokázal proměnit ve úvodní gól Kingsley Coman. Za malou chvíli ale bylo srovnáno. Boateng nezasáhl před vápnem ideálně, míč posunul jen do pohybu Ryana Sessegnona, který dělovkou překonal Neuera. Následně ale nedošlápl ideálně Kingsley Coman a se zraněným kolenem musel přenechal své místo na trávníku Müllerovi. Právě zkušený útočník zakončil první poločase pohotovou dorážkou do odkryté branky po střele Daviese, který trefil pouze tyč.

Po přestávce byli znovu výrazně častěji u balonu domácí hráči. Míč se ale dostal za záda brankáře Gazzanigy už pouze jednou. Po Daviesově přihrávce se dostal ke střele mezi obránci Philippe Coutinho a pohotový pokus zaplaval přesně ke vzdálenější tyči. Ani s příchodem Sona se ofenziva Tottenhamu neprobudila a tak angličtí fotbalisté odjíždějí Mnichova s porážkou 1:3.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Tottenham mohl v závěru zápasu snížit. Son mířil sám z levé strany do vápna, ale nečistě trefenou střelou Neuera nepřekonal. Ani dobíhající Eriksen se neprosadil.

90+2

Boateng si vyměnil míč při rozehrávce s Pavardem. Son se ještě pokoušel napadat, ale Pavard snadno přihrával zpět na vysunutého Neuera.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.

90

Domácí rozehráli od rohového praporku jen do kombinace. Nakonec odcentroval do šestnáctky Serge Gnabry, ale přetažený pas neměl šanci Zirkzee zachytit na hrací ploše.

89

S Pavardem byl v kombinaci znovu Thomas Müller. Coutinho si řekl o přihrávku od Müllera, ale střelou jen protáhl Gazzanigu.

88

Joshua Zirkzee se okamžitě po svém příchodu dostal k míči. Po kombinaci s Müllerem zkoušel zakončovat z úhlu Pavard, ale hostující obrana byla zformována.

87

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Javi Martínez, přichází Leon Goretzka.

86

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Ivan Perišić, přichází Joshua Zirkzee.

86

Se závěrem druhého poločasu se opět tlak Bayernu zvyšuje. Pavard zatlačil rukou do zad Rose, který se ochotně poroučel k zemi a hlavní rozhodčí odpískal faul.

85

Gnabry našel přihrávkou z první Pavarda, ten na nic nečekal a okamžitě cpal balon do vápna. Centrem ale napálil pouze bránícího Rose.

84

Kimmchova pobídka do pokutového území měla najít Gnabryho. Balon se ale sklouzl po navlhčeném trávníku a skončil až za koncovou čárou.

83

Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Bayern i nadále vede v závěrečném duelu základní skupiny nad Tottenhamem o dva zásahy.

82

Po dlouhé době mohli útočit také hosté. Kyle Walker-Peters měl na pravé straně spoustu prostoru, ani rychlý Davies nebyl na svém místě. Ale bek Toottenhamu centroval mimo dosah Sona.

81

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Eric Dier, přichází Victor Wanyama.

80

Obléhání pokutového území Tottenhamu pokračuje. Coutinho se ke střele ze střední vzdálenosti neodhodlal a raději přihrával jen na levou stranu Daviesovi.

79

I následný rohový kop si vzal na starost Eriksen. V pokutovém území se dral po hlavičce Sissoko, ale jako první byl u balonu bránící Boateng. Poté už přišel jen taktický faul Foytha.

Bayern Mnichov – Tottenham Hotspur

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 14. Coman (Gnabry), 45. T. Müller, 64. Coutinho (A. Davies) – 20. R. Sessegnon

Karty:   36. Kimmich (BAY) – 36. Lo Celso (TOT)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 10:1. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:9.

Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, Javi Martínez (87. Goretzka), J. Boateng, A. Davies – Th. Alcântara, Kimmich, Coutinho – Coman (27. T. Müller), Gnabry, Perišić (86. Zirkzee).
Náhradníci: Ulreich – Lewandowski, Goretzka, T. Müller, Mai, Zirkzee, S. Singh.

Tottenham Hotspur: Gazzaniga – Walker-Peters, Foyth, Alderweireld, Rose – Dier (C) (81. Wanyama), Moussa Sissoko – Eriksen, Lo Celso (65. Skipp), R. Sessegnon – Lucas Moura (65. Son Hung-min).
Náhradníci: B. Austin – D. Sánchez, Son Hung-min, Wanyama, Skipp, Tanganga, Parrott.

Rozhodčí: Rocchi – Meli, Peretti (vš. ITA)