Menu

Fotbal

Evropská liga

Malmö FF – FC Lugano

2:1

konec (2:0)

24.10.2019, 21:00 • Malmö Stadion, Malmö • Skupina B • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.94 3.16 4.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:59:40)
Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 23:14.
Je dobojováno! Výkon Lugana šel po změně stran strmě nahoru. Alexander Gerndt už po pěti minutách z nenápadné akce snížil a za pár minut už bylo málem vyrovnáno, když Yaovu povedenou ránu vytěsnil Dahlin na tyč. Malmö postupem času začalo hru znovu kontrolovat a přesto, že chvílemi bylo velmi nedisciplinované, tak nepustilo švýcarského outsidera k žádné další šanci na srovnání skóre. Díky výhře 2:1 švédský tým zvýšil naději na postup ze skupiny, ve které sice zůstává třetí, ale nově ztrácí už jenom bod na vedoucí duo z Kodaně a Kyjeva. Lugano je s jediným bodem poslední a v silné konkurenci má už jen teoretickou šanci na postup.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Traustason nepotrestal nebezpečnou ztrátu jednoho z hostujících obránců. Míč se ještě odrazil k Bergetovi, ale ten pro změnu napálil Custodia.

90+4

Teď už to vypadá s domácím mužstvem dobře. Junior byl adresátem dalšího dlouhého pasu, při jehož zpracování si ale pomohl faulem na Bachiroua.

90+3

Johan Dahlin sebral neadresný nákop z hloubi pole. Malmö pak ale zkazilo přechodovou fázi a pár desítek vteřin před koncem se stále musí bát o výsledek.

90+2

Nervozita graduje na obou stranách barikády. Po faulu uprostřed hřiště na Holendera vznikla menší strkanice, která skončila karetními tresty pro Safariho a Juniora.

90+2

Holenderova střela zpoza velkého vápna letěla jen doprostřed branky. Dahlinovi míč napoprvé vypadl z koše, ale k žádné dorážce přesto nedošlo.

90+1

Jakás takás naděje pro hosty tady ještě. Nad rámec druhého poločasu jsou přidány další čtyři minuty.

90

Arnor Traustason hasil doutnající požár taktickým faulem ještě na útočné polovině třetího týmu švédské ligy. Irský sudí kvůli tomu okamžitě vytáhl z kapsy žlutou kartu.

89

Žádný závěrečný nápor švýcarského klubu se zatím nekoná. Malmö získalo pro Safariho další dva auty a navíc se posunulo až do prostoru vedle pokutového území.

88

Drobné nedorozumění po autu Safariho. Další vhazování ze středu hřiště už obstarají hosté, jmenovitě se čtrnáctkou hrající kapitán Jonathan Sabbatini.

87

Fouad Bachirou ubránil snažení Holendera tak šikovně, že míč šel do autu právě od maďarského hráče Lugana. Johan Dahlin určitě nebude spěchat s odkopem.

86

Ani z další standardní situace Lugano nic moc nevymyslelo. Míč vyletěl ze hřiště a prostřednictvím autového vhazování si jej poprvé ošahá střídající levý bek Behrang Safari.

85

Střídání v týmu Malmö FF: ze hřiště odchází Jonas Knudsen, přichází Behrang Safari.

85

Eric Larsson poslal k zemi Juniora, který si tentokrát došel pro míč až k půlící čáře. Za evidentní podražení byla udělena i žlutá karta.

83

Po přetaženém centru Lovriće sklepl míč Sabbatini jen k domácím hráčům, kteří pak nepustili k Dahlinovi pokusy Holendera a Gerndta.

Malmö FF – FC Lugano

2:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 13. Berget (pen.), 32. Molins (Rieks) – 50. Gerndt (Junior)

Karty:   61. Berget (MLM), 85. Larsson (MLM), 90. Traustason (MLM), 90+2. Safari (MLM) – 8. Sabbatini (LUG), 90+2. Junior (LUG)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 23:14.

Malmö FF: Dahlin – Larsson, L. Nielsen (C), Lewicki, Knudsen (85. Safari) – Traustason, Bachirou, Innocent (68. Bengtsson), Rieks – Berget, Molins (77. Rosenberg).
Náhradníci: Melichárek – Safari, Rosenberg, Beijmo, Bengtsson, Gall, Antonsson.

FC Lugano: N. Baumann – Yao (60. Aratore), Marić, Daprelà, Obexer (79. Holender) – Custodio, Sabbatini (C), Lovric – Bottani (81. F. Rodríguez), Gerndt, Junior.
Náhradníci: D. Da Costa – Kecskés, Holender, Dalmonte, Aratore, F. Rodríguez, Sasere.

Rozhodčí: Harvey – McDonnell, Gavin (všichni IRL)