Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FK Benešov – SK Převýšov

2:3

konec (2:1)

15.06.2019, 10:15 • 32. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.5 4.0 4.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Převýšova, který svého soupeře porazil poměrem 3:2. Domácí si do druhého poločasu odnesli vedení 2:1, avšak poté byl aktivnějším celkem Převýšov, který se nakonec dočkal vyrovnávací branky. I nadále jsme sledovali vyrovnanou podívanou, přičemž zhruba deset minut před koncem utkání udeřil hostující Hynek, který tak svému celku zajistil plný počet bodů. (12:08:23)

90+2

Konec zápasu.

90+2

V závěru utkání si Benešov vypracoval šanci, avšak k překonání Dundy nedošlo.

90+1

Hosté se drží s míčem na polovině soupeře, což jim maximálně vyhovuje.

90

Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.

88

Domácí si vyzkoušeli rozehrávku rohového kopu z levé strany. Míč nakonec proletěl až k zadní tyči, kde Hampl provětral Dundu.

87

Benešov to bude mít nyní hodně složité, prohrává totiž o jednu branku, což v tomto utkání ještě nezažil. Navíc má na vyrovnání málo času.

85

Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Jakub Vosáhlo, přichází Ondřej Rataj.

85

Navíc si u svého pokutového území vybojoval nedovolený zákrok hostující Špidlen, Převýšov rozehrál dalekonosným pasem na Kopáče.

84

84. HYNEK - 2:3

84

Převýšov právě vstřelil branku!
Hosté se dostávají do vedení! Nákop totiž směřoval na Bastina, která v souboji s Pedrem uplatnil důraz. Následně se dostal před brankáře, načež ještě celou akci vyšperkoval přihrávkou na TOMÁŠE HYNKA, který zamířil do odkryté branky.

83

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, stav je stále nerozhodný. Dost možná se dočkáme penaltového rozstřelu.

79

Benešov se mohl dostat zpět do vedení! Dundovi totiž propadl míč vedle sebe, kde se nacházel jeden z domácích, jenž ale přestřelil prázdnou branku.

78

Benešov se rovněž postaral o autové vhazování, po kterém se soupeř dostal na útočnou polovinu, jenomže Kopáč nepřesně přihrával.

77

Najednou se nám tu zrodil rychlý protiútok. Švantner předkládal na naběhnuvšího Engelmanna, kterého na poslední chvíli zastavil Vyšehrad.

76

Po zhruba minutové přestávce se opět pokračuje ve hře. Špidlen se ujal autového vhazování, který poslal přesně na kopačku Hynka.

75

75. BASTIN - 2:2

75

Převýšov právě vstřelil branku!
Máme opět vyrovnáno! K rozehrávce pokutového kopu se postavil TOMÁŠ BASTIN, který zamířil k pravé tyči, zatímco se domácí brankář vydal k opačné konstrukci.

FK Benešov – SK Převýšov

2:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 4. Švantner, 36. Švantner – 26. Labík, 75. Bastin (pen.), 84. Hynek

Karty:   11. Tetour (BNS) – 40. Koubek (PRV), 72. Špidlen (PRV)

FK Benešov: Tetour – Vosáhlo (85. Rataj), Filip, Pedro, Engelmann, Švantner, Hampl, Vrňák (C) (67. Urban), Srb (62. Azilinon), Brokeš, Zoubek (62. Lauricella)
Náhradníci: Rotbauer – Rataj, Urban, Procházka, Turek, Azilinon, Lauricella

SK Převýšov: Dunda – Špidlen, Koubek (46. Korba), Sedláček (C) (46. Jarkovský), Labík, Doležal (46. Bastin), Vyšehrad, Veselka, Kopáč, Živný (70. Hynek), Chocholatý (60. Novák)
Náhradníci: Novák, Jarkovský, Hynek, Korba, Bastin

Rozhodčí: Pastyřík – Mudra, Šlajs