Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Belgie – Rusko

3:1

konec (2:1)

21.03.2019, 20:45 • Stadion krále Baudouina, Brusel • Skupina I • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.44 4.66 7.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:50:47)
Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:13.
Je dobojováno! Utkání mezi Belgií a Ruskem moc atraktivního fotbalu nenabídlo. Domácí favorit měl zápas pod kontrolou, nicméně si ho sám zkomplikoval při hrubé chybě Courtoise. Na první gól Tielemanse tak bleskově odpověděl Čeryšev, nicméně Belgie si díky penaltě Edena Hazarda vzala vedení zpět ještě v první půli a po změně stran nepustila Rusy do žádné pořádné šance. Domácí náskok mohl zvýšit Batshuayi, jenže trefil tyč, a tak definitivní rozhodnutí přišlo až v 88. minutě, kdy se znovu trefil Eden Hazard.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Utkání se už pouze dohrává. Belgičtí fanoušci slaví tříbodové vítězství, zatímco jejich oblíbenci v poklidu kombinují na vlastní půlce.

90+1

Nad rámec druhého poločasu jsou přidány poslední tři minuty.

90

Ve stejném okamžiku dostal svou druhou žlutou kartu také Golovin, který si asi neodpustil nějakou poznámku k rozhodčímu a tím se nechal naprosto zbytečně vyloučit.

90

Dries Mertens po domácí ztrátě míče zezadu atakoval Golovina a jako první Belgičan dnes vyfasoval žlutou kartu.

88

88. Eden HAZARD - 3:1

88

Belgie právě vstřelila branku!
Pár minut před koncem je definitivně rozhodnuto! Tielemans roztáhl hru doprava na Mertense, který centroval na Batshuayie. Tomu v souboji s Nababkinem pomohl EDEN HAZARD a zblízka jednoduše přidal svůj druhý gól.

87

Chadli si na levém křídle pěkně obhodil Nababkina. Toho ale zajistil Fernandes, kterého střídající Belgičan fauloval.

86

Batshuayiova kolmice trochu zahnala Edena Hazarda, který doběhl míč až u koncové čáry. Centrem k bližší tyči pak nic nevymyslel.

85

Belgičané se až nečekaně snadno nechali zahnat v deseti lidech do pokutového území. Na druhou stranu jich bylo dostatek na to, aby nepřipravenou akci soupeře rychle zlikvidovali.

84

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Thorgan Hazard, přichází Nacer Chadli.

82

Smolov chtěl utéct po levé straně, jenže byl zastaven naprosto špičkově provedeným skluzem zezadu. Hra zůstává zaseklá daleko od obou branek.

80

Hostující fotbalisté přesto daleko nedošli. Nově příchozí Smolov musel podstoupit souboj s Tielemansem, kterého fauloval.

79

Rusové měli trochu problémy s přechodem na polovinu soupeře. Pomohl jim až nedovolený zákrok Thorgana Hazarda na Achmetova.

78

78. Michy Batshuayi (BEL)

78

Eden Hazard potáhl míč a přenechal ho svému bratrovi Thorganovi, jehož přízemní centr přesně našel Batshuayie. Ten z dobré pozice trefil ze svého pohledu levou tyč!

Belgie – Rusko

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 14. Tielemans (Castagne), 45. E. Hazard (pen.), 88. E. Hazard (Batshuayi) – 16. Čeryšev

Karty:   90. D. Mertens (BEL) – 18. Golovin (RUS)   90. Golovin (RUS)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:13.

Belgie: Courtois – Alderweireld, Boyata, Vertonghen – Castagne, Tielemans, Dendoncker, T. Hazard (84. Chadli) – D. Mertens, Batshuayi, E. Hazard (C).
Náhradníci: Casteels, Mignolet – Ch. Benteke, Carrasco, Denayer, Chadli, Januzaj, Mechele, Origi, Praet, Vanaken, Vermaelen.

Rusko: Guilherme – Mário Fernandes, Nababkin, Džikija, Kudrjašov, Žirkov – I. Achmetov, Golovin, Kuzjajev (26. An. Mirančuk), Čeryšev (64. Čalov) – Dzjuba (C) (77. Smolov).
Náhradníci: Luňov, Šunin – Beljajev, Čalov, Gazinskij, Ignatěv, Al. Mirančuk, An. Mirančuk, Ozdojev, Semjonov, Smolov, Ščennikov.

Rozhodčí: Haţegan – Șovre, Gheorghe (všichni ROU)