Menu

Fotbal

Evropská liga

Valencia CF – Celtic Glasgow

1:0

konec (0:0)

21.02.2019, 18:55 • Estadio de Mestalla • 1/16 finále • David Suchý

Tipsport: 1.65 4.0 5.81 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:12. (20:46:07)
Je konec! Dnešní utkání nakonec nabídlo jedinou branku, o kterou se postaral domácí celek, jenž zpečetil postup do osmifinále. Celtic hrál vyrovnanou partii, avšak pouze do doby, než byl vyloučen obránce Toljan. Posléze si španělský celek vytvořil velkou územní převahu, která obsahovala také řadu střeleckých pokusů, po kterých se musel činit brankář Bain. Valencia se nakonec dočkala kýžené branky, tu vsítil střídající Gameiro, který využil fantastické přihrávky od Wasse. Celtic se s Evropskou ligou končí, naopak Valencia postupuje do osmifinále.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Do vyložené šance se dostal domácí Soler, který ale zamířil přímo doprostřed branky, kde se pochopitelně nacházel brankář Bain.

90+2

Celtic se možná naposledy v tomto utkání dostal na polovinu soupeře, kde z obrany dokázal vystoupit Latorre, který donutil soupeře ke zpětnému kroku.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

90

Na vzdušnou nabídku si pokoušel naběhnout domácí Mina, který se sice dostal do zakončení. To ale směřovalo přímo doprostřed branky.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí stále vedou o jednu branku. Ještě ale můžeme počítat s nastaveným časem.

88

Diakhaby se rozhodl zahrát na jistotu, po delší době se k práci s míčem dostal brankář Neto, který z jedničky oslovil naběhnuvšího kolegu Coquelina.

85

Jednalo se o hodně vysoký centr, který přeletěl kompletně celé pokutové území. To se opravdu nepovedlo, z levé strany tak bude vhazovat Latorre.

84

Vzápětí se k provedení autu postavil hostující Hayes, který okamžitě oslavil Edouarda, jenž si došel pro nedovolený zákrok. Celtic bude zahrávat volný kop.

83

Celtic se stáhl hluboko před vlastní šestnáctku, kde se mu podařilo odrazit další atak soupeře. Následně ještě zasahoval Boyata, který přiťukl McGregorovi.

82

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Valencia se zcela jistě stane osmifinalistou, avšak svoje hubené vedení chce ještě navýšit.

81

Domácí se dokázali prokombinovat až před Baina, kde Mina překvapivě nezakončoval, nýbrž ještě hleda kolegu pod sebou, což bylo špatné řešení.

80

Vzápětí si obrannou povinnost splnil domácí Diakhaby, který za sebe nepustil protihráče. Následně stadion ocenil parádní patičku v podání Guedese.

79

Naběhnuvší Guedes opět provětral levou stranu, odkud se pokoušel najít nevýrazného Minu, který ale ve finální fázi podklouzl. Hrát tak může brankář Bain.

78

Přes střed hrací plochy se dokázal prokousat McGregor, který posléze čelil přesile protihráčů, jenž ho donutila ke zpětné přihrávce na obránce Šimunoviće.

77

Hostující brankář Bain si přichystal další rozehrávku od své branky, tentokráte se jednal o přízemní rozehru, po které se k míči dostal obránce Boyata.

76

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Daniel Wass, přichází Kangin Lee.

Valencia CF – Celtic Glasgow

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 70. Gameiro (Wass)

Karty:   53. Diakhaby (VAL) – 24. S. Brown (CEL), 26. Toljan (CEL), 59. Hayes (CEL)   37. Toljan (CEL)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:12.

Valencia CF: Neto – Wass (76. Lee), Garay (22. Coquelin), Diakhaby, Latorre – Torres, Soler, Parejo (C), Guedes – Sobrino (68. Gameiro), S. Mina.
Náhradníci: Doménech – Centelles, Coquelin, Lee, Čeryšev, Gameiro, Gayá.

Celtic Glasgow: Bain – Toljan, Boyata, Šimunović, Ajer – S. Brown (C), Hayes – C. McGregor, R. Christie, Forrest (63. Edouard) – Burke (73. Johnston).
Náhradníci: C. Gordon – Edouard, Izaguirre, Johnston, Sinclair, Lustig, Weah.

Rozhodčí: Aytekin – Beitinger, Foltyn (všichni Německo)

První zápas: Celtic - Valencia 0:2