Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Atlético Madrid – Levante UD

1:0

konec (0:0)

13.01.2019, 12:00 • Estadio Wanda Metropolitano • 19. kolo • David Panuška

Tipsport: 1.31 5.83 10.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u španělské LaLigy na počtěnou! (14:03:00)
Atlético Madrid díky proměněné penaltě Antoina Griezmanna poráží Levante a připisuje si tři body do ligové tabulky. Sledovali jsme bojovné utkání, domácí byli aktivnější, ale gól ze hry nakonec nevymysleli. Levante se svým výkonem určitě stydět nemusí. Atleti se přiblíží na dva body Barceloně, ale ta své utkání hraje večer.

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 10:1. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:17.

90+4

Konec zápasu.

90+4

José Campaña si ještě v posledních minutách vysloužil žlutou kartu, nejspíše za nějaké protesty či nesportovní chování. Atlético ale nejspíše již míč kopat na branku nebude.

90+3

Antoine Griezmann u levé lajny vybojoval míč a Erick Cabaco si jej podržel a nejspíše ukončil naděje svého cellku na srovnání stavu. Atlético bude rozehrávat standardní situaci.

90+2

Thomas Partey postupoval s míčem ve středu hřiště a následným dloubákem našel ve vápně Kaliniće. Ten nezakončil a pokoušel se míč vracet, v ten moment ale sudí viděli ofsajd.

90+1

V první nastavené minutě z celkových tří si naběhl do zakončení Antoine Griezmann, který mohl ale klidně i přihrávat. Nakonec z hranice vápna střílel po zemi, ale rána to nebezpečná nebyla.

90

Právě Rubén Rochina rozehrával celou akci, jeho centr hledal na zadní tyčce nabíhajícího spoluhráče, ale ten na balon nakonec nedosáhl a odkopávat se bude od Oblaka.

89

Rubén Rochina byl pár metrů před vápnem dohrán ramenem, čímž vybojoval standardní situaci pro svůj celek. Levante má tak šanci na srovnání aktuálního stavu.

88

Domácí se drží u levé lajny, kde během jedné minuty vybojovali další faul a následně také vhazování. Atlético jasně zdržuje čas a chce toto utkání dohrát za stavu 1:0.

87

Koke byl u levé lajny následně faulován, což domácímu celku vyhovuje. Madridští budou rozehrávat standardní situaci a s největší pravděpodobností to bude nakrátko.

86

Thomas Lemar dostal do vápna přihrávku a byl sám před brankářem, kde lehce zpanikařil! Místo zakončení či přihrávky udělal kličku a následně z úhlu vybojoval pouze rohový kop.

84

Nikola Kalinić se pokoušel dostat do útoku středem hřiště, ale Erick Cabaco předvedl další tvrdý zákrok a nyní už žlutou kartu inkasuje. Pokračovat se bude standardní situací Atletů.

83

Utkání se pomalu blíže ke svému konci a domácí cele stále vede jen o jednu branku. Levante se snaží, ale chybí tomu lepší zakončení... Uvidíme, zda se jim povede něco vymyslet v posledních deseti minutách.

81

Hosté vymysleli rychlou akci, kterou ale Oblak vyrazil a dorážku zablokoval jeden z bránících hráčů Atlética. Snažení Levante ovšem pokračuje a domácí se musí bát o výsledek.

80

Parádní akce Atlética, kterou zakončoval Thomas Partey. Domácí útočník si udělal místo ve vápně a tvrdě zakončoval. Jeho rána ale skončila těsně nad brankou!

78

Hrálo se na polovině Madridu, ale nebylo tam vymyšleno vůbec nic. Hosté se pokoušeli cokoliv vymyslet, ale nakonec se jim nic vymyslet nepovedlo.

77

Poslední minutky utkání jsou takové pomalejší. Levante se pokouší hrát, ale Atlético dobře brání a naopak proniká do nebezpečných protiakcí. Před námi je posledních patnáct minut.

76

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Vitolo, přichází Nikola Kalinić.

74

Hosté se pokoušeli prosadit přihrávkou na levé křídlo, ale ta nevyšla a hra bude pokračovat odkopem od branky Oblaka. Ten moc práce neměl, ale když už ano, tak nezklamal.

73

Levante kombinuje na vlastní polovině a rádo by vymyslelo nějakou akci, která by mohla přinést vyrovnání. Přes obranu Atlética to ale nikdy není úplně jednoduché.

72

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází Thomas Lemar.

70

70. Velká šance Moralese

70

Další akce domácích. Correa hledal na levé straně Vitola, ale k tomu se míč nakonec nedostal. V protiakci se ve vápně uvolnil Morales, ale ten Oblaka nedokázal trestuhodně prostřelit!

68

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Roger Martí, přichází Borja Mayoral.
Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Nikola Vukčević, přichází Rubén Rochina.

67

Krásný protiútok domácího celku! Vitolo byl na konci akce, míč dostal před vápno, kde udělal kličku a do levé šibenice zakončoval. Míč ale skončil jen nad brankou!

66

Koke rozehrával standardní situaci, ale trefil bránícího hráče, kterým byl Roger Martí. Míč skončil v autu a hra bude pokračovat autem domácího celku.

65

Vitolo postupoval po levé straně, ale pár metrů před vápnem byl dost tvrdě faulován. K zemi jej poslal Erick Cabaco, který překvapivě není karetně potrestán.

63

Jason nyní prošel po pravé straně až do šestnáctky, kde hledal z úhlu Moralese. Ten se ale k míči nedostal, bránící hráči Atlética míč odkopli na rohový kop.

62

Ángel Correa se následně dostal ve vápně ke střeleckému pokusu. Argentinský fotbalista zakončoval na vzdálenější tyčku, ale branku se mu nakonec trefit nepovedlo.

61

Vitolo si aktivně naběhl do šestnáctky a míč se pokoušel prostrčit na penaltu. Bránící hráči Levante ale parádně zakročili a míč odkopli na rohový kop.

60

Hodina hry je za námi a teprve tři minuty zpátky jsme viděli první regulérní branku utkání. Madridští pokračují v kombinační hře a takové té klasické přihrávané.

58

Hosté se hned dostali do šestnáctky a celou akci musel ukončit až José Giménez, který skluzem poslal míč do zámezí. Atléticu by se ovšem nyní mohlo hrát lépe.

57

57. Antoine GRIEZMANN - 1:0

57

Atlético právě vstřelilo branku!
Autorem branky z pokutového kopu je ANTOINE GRIEZMANN. Francouzský fotbalista to v letošním ročníku kope nahoru, což potvrdil i nyní. Griezmann se do míče pořádně opřel a poslal jej přesně pod víko!

55

Atlético se může dostat do vedení, po zákroku rukou se bude kopat penalta! Thomas Partey přihrával na penaltu, ale Nikola Vukčević nechal za sebou rukou a Antoine Griezmann bude mít tu šanci otevřít skóre.

54

Antoine Griezmann stál na hranici vápna a dostal se k němu míč. Dříve, než se ale francouzský mistr světa dostal do nějaké kličky, byl dostoupen a míč mu byl odehrán.

53

Juanfran následně u rohového praporku soupeřil s Jasonem, kterého v pádu lehce zasáhl kopačkou do obličeje. Šlo o dost nešťastný souboj, odkopávat se bude od branky Levante.

52

Pohledná akce domácího celku byla zakončena centrem Juanfrana z levé strany. Zkušený obránce našel hlavu Thomase Parteyho, jehož hlavička ale přesná nebyla a míč skončil vedle branky.

50

Madrid pokračuje v aktivní hře, ale stále žádný z pokusů nemůže skončit v brance, Levante dobře brání. Atlético po neúspěšné akci bude vhazovat na pravé straně.

49

Ángel Correa se následně individuálně dostal až před vápno, aby přihrával na pravou stranu. Koke se dostával do zakončení, ale jeho tvrdá rána skončila v rukavicích Olazábala.

48

Hra domácího celku se odehrává v útoku, ale je to takové pomalejší a hosté se proti tomuto zatím zvládají bránit. Koke následně zakončoval u malého vápna, ale spíše taková teč šla vedle branky.

47

Levante se dostávalo do útoku a Jason na pravé straně nabořil do bránícího hráče Atlética. Hosté tak budou rozehrávat standardní situaci z pravé strany.

46

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Chema, přichází Coke.

46

Začal druhý poločas.
Vyhecovaný a bezgólový první poločas je u konce. Domácí celek se dostal v jedenácté minutě do vedení, ale branka byla po konzultaci s videem odvolána po dřívějším faulu ve středu hřiště. Následně hrálo spíše Atlético, ale tutovou šanci si nevytvořilo. Levante zatím drží nulu na hřišti madridského velkoklubu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+4

První poločas skončil.

45+3

Po neúspěšném rohu Levante se po levé straně dostával do otevřené obrany Griezmann, ten měl proti sobě několik obránců, a tak hru zabrzdil a rozehrál do obrany.

45+2

Na druhé straně se pokoušel obhodit posledního bránícího hráče Toňo, jenž to myslel parádně. Jeho úmysl byl ovšem přečten a Atlético se dostalo k míči a jde do útoku.

45+1

Vitolo následně dostal parádní přihrávku do šestnáctky a u malého vápna mohl zakončovat. Roberto Suárez Pier mu ovšem skočil pod nohy a jeho ránu parádně zablokoval!

45

Nakonec rozhodčí odpískali zákrok Jasona a hra pokračovalo standardní situací z levé strany. Po centru do šestnáctky se pokoušel prosadit Antoine Griezmann, který ale trefil jen bránícího hráče před sebou.

43

V poslední akci byl bránícím hráčem Chema, který si pár sekund poležel na hřišti a následně se zvedl a pohodově pokračoval ve hře. Rozhodčí jej ale nakonec poslal do zámezí.

42

Domácí se dostali do útoku a přihrávka z levé strany hledala Correu, který byl ovšem obranným zákrokem poslán k zemi a hra bude pokračovat rohem. Za předchozí zákrok dostal žlutou kartu Jason.

41

Toňo se parádní individuální akcí dostal až před vápno, ale konečná přihrávka mu nevyšla a míč skončil na bránícím hráči Atlético. Domácí jdou do útoku.

40

Antoine Griezmann se následně před vápnem dostal ke střeleckému pokusu, ale jeho technická rána k levé tyčce nakonec skončila jen vedle branky. Rozehrávat bude Olazábal.

39

Madridští se dostali s míčem do vápna, ale zakončit se jim nepovedlo. Houževnatým napadáním se jim ovšem povedlo vybojovat alespoň vhazování z pravé strany.

37

Enis Bardhi šel na útočné polovině hodně tvrdě do jednoho z domácích, ale kartu překvapivě neviděl. Na sudího je stále více a více pískáno, uvidíme, zda to dokáže ustát...

36

Těch sporných situací ve vápně je několik a opět se to dalo pískat. Ángel Correa dostával centr do šestnáctky, ale byl opět povalen k zemi. Sudí Prieto ovšem zůstává chladný.

35

Santiago Arias opět ve hře. Jeho přihrávka z pravé strany byla tečována a u pravé tyčky zakončoval ve skluzu Griezmann. Jeho pokus ale skončil zákrokem hostujícího brankáře u první tyčky. Bude z toho roh.

34

Santiago Arias následně centrovaným míčem kousek nad zemí přihrával do šestnáctky, kde bylo několik hráčů. Nikomu se ale nepovedlo zakončit a hra bude pokračovat odkopem od branky Olazábala.

32

Domácí pokračovali v aktivní hře a dostali se do další nebezpečné akce. Po přihrávce z pravé strany se do zakončení dostával opět Correa, ale i tentokráte byl držen a nezakončil ideálně.

31

Vitolo se pokoušel na levé straně obejít bránícího hráče, ale ten jej snadno o míč připravil. Aktivita Atlética pokračovala a střelecký pokus přišel až od Parteyho. Domácí záložník ale pálil jen do středu branky.

29

Domácí následně zakombinovali na útočné polovině, ale centr do vápna jim nakonec nevyšel. Míč byl dlouhý a skončil až v rukavicích Olazábala, jenž bude pomaličku rozehrávat.

28

Ángel Correa se následně dostal do vápna mezi dva bránící hráče a balon měl na dosah. Jeden z hráčů jej ale tělem odehrál a argentinský ofenzivní hráč padl k zemi. Sudí ale penaltu neodpískali.

27

Koke se následně uvolnil ve středu hřiště a centrem na pravou stranu se pokoušel najít Ariase. Centrovaný míč ovšem přesný nebyl a pokračovat se bude autem fotbalistů v černobílém.

26

Na levé straně šestnáctky se poté dostal do kličkované Ángel Correa, ale sudí již předtím viděli ofsajd. Hra tak bude pokračovat odkopem od branky hostů, stále se hraje bez branek.

25

Opět musel být domácí brankář v pozoru. Levante začíná více a více kousat a nyní se k němu řítil Morales, kterému se ale vinou vyběhnutému Slovince zakončit nakonec nepovedlo.

24

První zákrok Jana Oblaka. Před šestnáctkou zakončoval nejlepší střelec Roger Martí, ale jeho rána šla jen do středu branky a slovinská jednička madridského celku si poradila s přehledem.

23

Po delší době se do útoku dostali také domácí. Santiago Arias dostával přihrávku na pravé straně do šestnáctky, ale v době přihrávky byl nejvýše postaveným hráčem. Píská se tedy ofsajd.

22

José Luis Morales byl opět na konci kombinace hostujícího celku. Nyní španělský fotbalista pokoušel projít do šestnáctky po levé straně, ale obrana Atlética mu vystavila stopku.

20

Po rozehře se až do vápna dostal hostující José Luis Morales. Ten dlouho vymýšlel a nejspíše prováhal ideální možnost ke střelbě. Hostující útočník napálil jen bránícího hráče před sebou.

19

Následné snažení hostujícího Levante bylo ukončeno nepřesnou přihrávkou a míč skončil v autu. Nikola Vukčević navíc zůstal po šlapáku zůstat ležet na hřišti a bude ošetřován.

17

Ángel Correa se následně dostával před vápnem ke střeleckému pokusu, který šel k levé tyčce, ale branku Olazábala nakonec minul. Pokračuje se rozehrou Levante.

16

Hostující mužstvo začalo být mnohem aktivnější a aktuálně se mu daří kombinovat na útočné polovině. Pozor si ovšem musí dávat na zabijácké protiakce domácích Atletů.

15

Snažení mužstva z Valencie bylo ukončeno útočným faulem. Domácí hned rozehráli dlouhý nákopem za obranu Levante, nabíhající Griezmann se ovšem do zakončení nakonec nedostal.

13

Naopak do první akce v útoku se dostali hosté. Z levé strany přišla přihrávka do šestnáctky, kde byl na zemi jako první Jan Oblak. Hra bude pokračovat jeho odkopem.

11

11. Neuznaná branka Kokeho

11

Tak pozor! Koke dal branku, ale tam byla po diskuzi s videem zrušena, ale těžko říct, proč tomu tak bylo. Domácí středopolař dostával míč do vápna, kde přesně zakončil.

10

Juanfran se následně pokoušel dostat do útoku, ale Enis Bardhi jej pořádně držel a do zakončení jej nepustil. Makedonský fotbalista je napomínán a u míče je Atlético.

9

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Stefan Savić, přichází José Giménez.

7

Stefan Savić následně při odehře míče zaskučel a vyskočil do vzduchu. Obránce z Montenegra nejspíše v utkání pokračovat nebude a již je připraveno střídání.

6

Hra pokračovala hrou domácího celku, který si přihrával na vlastní polovině. Následně přišla přihrávkou po pravé straně, ale útočící hráč balon nedostihl a Oier Olazábal ukryl míč v rukavicích.

4

4. První šance utkán, kterou zahodil Griezmann

4

První branka velice blízko! Ángel Correa dostal míč do vápna a od levé tyčky přihrával na malé vápno Griezmannovi, který byl bráněn. Francouzský fotbalista míč lehce škrtl a ten skončil těsně vedle branky!

3

Domácí mužstvo pokračuje kombinací na polovině hřiště. Tu se pokoušel ukončit obránce Diego Godín, jenž postupoval středem hřiště. Jeho přihrávka dopředu ale nevyšla.

2

Nebezpečný centr letěl na malé vápno, kde ale přesná hlavička nepřišla. Následně se u pravé lajny domácí nedomluvili a Levante se poprvé v utkání dostane k míči.

1

Atlético začala velice aktivně a hned se dostalo před pokutové území. Domácí celek se zatím ke střeleckému pokusu nedostal, ale Griezmann dokázal na pravé straně vybojovat první rohový kop duelu.

1

Utkání právě začalo.
Krásný poledne všem nadšencům do španělského fotbalu! Atlético Madrid za pár chvilek vyzve na domácím hřišti Levante, utkání startuje za pár chvilek. Oba celky jsou již v tunelu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Atlético Madrid: Oblak – Arias, Savić, Godín, Juanfran – Koke, Rodri, Partey, Vitolo – Á. Correa, Griezmann.
Náhradníci: Adán – N. Kalinić, Lemar, J. Giménez, Montero, Moya, Muñoz Benavides.

Levante UD: Olazábal – Suárez Pier, Cabaco, Chema – Jason, N. Vukčević, E. Bardhi, Campaña, Toňo – Martí, Morales.
Náhradníci: Aitor Fernández – B. Mayoral, Doukouré, Simon, Coke, Rochina, E. Boateng.

Rozhodčí: Prieto – Villate, Cerdán.
LEVANTE UD

Celek z Valencie je pořádně nahecovaný! V týdnu se Levante totiž dostalo do dalšího kola španělského poháru, doma se jim povedlo porazit Barcelonu 2:1. V lize to je ovšem o něco horší pohádka. V posledních čtyřech zápasech získali pouze dva body za dvě remízy. Marti Roger vstřelil osm branek a je tahounem jedenáctého celku La Ligy.
ATLÉTICO MADRID

Madridský celek už několik let patří mezi španělskou i světovou špičku, což potvrzuje i letos. Defenzivní tým Diega Simeoneho nastřílel během osmnácti duelů pouze šestadvacet branek, což ale stačí na druhé místo La Ligy za vedoucí Barcelonou. Naposledy Atleti remizovali na půdě Sevilly, čímž ukončili sérii tří výher. Nejlepším střelcem je s osmi branky mistr světa Antoine Griezmann.
Krásný den všem fanouškům španělského fotbalu. Druhé Atlético Madrid hostí na svém ledě Levante, které je aktuálně na jedenáctém fleku La Ligy. Utkání devatenáctého kola startu přesně v poledne.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

Atlético Madrid – Levante UD

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 57. Griezmann (pen.)

Karty:   42. Jason (LVN), 84. Cabaco (LVN), 90+4. Campaña (LVN)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 10:1. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:17.

Atlético Madrid: Oblak – Arias, Savić (9. J. Giménez), Godín, Juanfran – Koke, Rodri, Partey, Vitolo (76. N. Kalinić) – Á. Correa (72. Lemar), Griezmann.
Náhradníci: Adán – N. Kalinić, Lemar, J. Giménez, Montero, Moya, Muñoz Benavides.

Levante UD: Olazábal – Suárez Pier, Cabaco, Chema (46. Coke) – Jason, N. Vukčević (68. Rochina), E. Bardhi, Campaña, Toňo – Martí (68. B. Mayoral), Morales.
Náhradníci: Aitor Fernández – B. Mayoral, Doukouré, Simon, Coke, Rochina, E. Boateng.

Rozhodčí: Prieto – Villate, Cerdán