Menu

Volejbal

Liga mistrů

VK ČEZ Karlovarsko – Cucine Lube Civitanova

0:3

konec (16:25, 18:25, 14:25)

19.12.2018, 18:00 • KV Aréna, Karlovy Vary (CZE) • Skupina B • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 16.0 1.01 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

0:0

Karlovarští volejbalisté na domácí palubovce nedokázali vzdorovat jednomu z nejlepších týmů světa! Po třech jednoznačných setech putují všechny body do Civitanovy.

Karlovarsko začala proti světovým hráčům velmi nervózně, Jiří Novák si musel brát oddechový čas již za stavu 0:4. Poté se ale i díky hlasitému publiku domácí rozehřáli a dlouhé drželi ztrátu právě čtyř bodů. Až v závěru setu se Civitanova vytáhla a zvítězila větším rozdílem. Ve druhé sadě už domácí zachytili začátek, až do stavu 13:13 nepustili soupeře do více než jednobodového vedení. Nakonec ale závěr už zase patřil italskému celku. Třetí dějství už bylo zcela v režii Civitanovy, která mohla nechat odpočinout své hvězdy a stejně českého mistra přejela rozdílem jedenácti bodů.

Nejvíce bodující hráči zápasu

7 – Filip Rejlek
6 – Marek Zmrhal
4 – Lukáš Vašina

13 – Cvetan Sokolov
10 – Osmany Juantorena
10 – Yoandy Leal (19:21:57)

14:25

Třetí set skončil.

14:25

Tomáš Houda se představil na servisu místo Lukáše Vašiny. Civitanova jen odevzdávala míč po nepřesné přihrávce, ale útok Penrose zastavil parádním jednoblokem Brenden Sander.

14:24

Sokolov umazal první mečbol nepřesným servisem za postranní lajnu.

13:24

Sokolovův servis mířil na Zmrhala, hosté se ubránili proti útoku Vašiny, poté ještě smečoval jen do bloku Penrose. Dlouhou výměnu zakončil až Sander, který vytloukl domácí dvojblok. Parádní rozehra z obou stran přinesla jedenáct mečbolů pro Civitanovu.

13:23

Cveta Sokolov pokračuje na podání. Penrose smečoval znovu jen do bloku, na druhý pokus trefil dokonce jen pásku.

13:22

Bruno přepouští svou pozici na palubovce Cantagallimu. Sokolov servíroval o pásku, ale domácí se ještě dokázali s přihrávkou vypořádat. Následný útok Penrose šel do pásky.

13:21

Teď už série Karlovarsko končí. Džavoronok poslal podání na libero hostů a následně zakončil výměnu smečí ze středu Simon.

13:20

Čtvrtý bod v řadě pro Karlovarsko. Dlouhou rozehru zakončil Beer a jeho blok proti útoku Sandera. Také Civitanova si bere oddechový čas.

12:20

Karlovarsko se ještě pokouší o nemožné. Po dalším servisu Džavoronoka se prosadil z bodovky Penrose, který trefil blokujícího Sokolova do hlavy!

11:20

Druhý bod v řadě pro domácí celek. Džavoronok na podání. Následný útok Sandera je zablokován Vašinou!

10:20

Desátý bod pro Karlovarsko. Stankovićův servis se do kurtu o kousek nevešel. Civitanova ještě zažádala o challenge, která ukázala bod pro domácí.

9:20

Také Juantorena si jde v závěru třetí sady odpočinout, na jeho místo přichází Massari. Sokolov zasmečoval nekompromisně po lajně přes Patočku.

9:19

Osmany Juantorena pokračuje na podání. Penrose smečoval proti trojbloku, ale ukrytým úderem za blok dokázal překvapit hostující obranu.

8:19

Místo Leala přichází do hry Sander. Juantorena přitlačil na podání, poté také skvěle zasáhl v poli proti útoku Penrose a toho využil Sokolov.

8:18

Další Zmrhalův servis už nebyl tak účinný. Stanković po nahrávce Bruna práskl s míčem do třímetrové zóny.

8:17

Marek Zmrhal na podání. Hosté po nepřesné přihrávce jen odevzdali míč Karlovarsku. Vašina dokázal na hlavním kůlu přetlačit blokujícího Juantorenu.

7:17

Karlovarsko snižuje na rozdíl deseti bodů. Džavoronok našel Penrose, který opět s velkou dávkou štěstí vytloukl blok Juantoreny.

VK ČEZ Karlovarsko – Cucine Lube Civitanova

0:3

konec (16:25, 18:25, 14:25)

Zpět na online

VK ČEZ Karlovarsko: Džavoronok, Van Haarlem – Vašina, Houda, Hudeček, Zmrhal – Beer, O'Dea, Patočka – Penrose, Rejlek – Petrák, Pfeffer Trenér: Jiří Novák

Cucine Lube Civitanova: Bruno, D'Hulst – Juantorena, Massari, Leal, Sander – Stanković, Diamantini, Cester, Simon – Sokolov, Cantagalli – Marchisio, Balaso Trenér: Giampaolo Medei

Rozhodčí: Andrij Kovalčuk (UKR) – Vitor Alexandre Goncalves (POR)