Menu

Fotbal

Evropská liga

BATE Borisov – Chelsea FC

0:1

konec (0:0)

08.11.2018, 18:55 • Borisov Arena, Borisov • Skupina L • Tomáš Kubečka

Tipsport: 16.3 8.42 1.18 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:46:46)
Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:5.
Je konec! Chelsea zvládla utkání na půdě BATE Borisov a po výhře 1:0 postupuje do jarní fáze Evropské ligy! V první půli byla Chelsea aktivnější, ale vyloženou šanci si vypracovalo BATE. Kepa Arrizabalaga však dalekonosnou střelu zlikvidoval! Po změně stran už anglický celek udeřil. Hlavou se totiž prosadil Olivier Giroud! BATE mohlo vyrovnat, jenže Rios v největší šanci domácího celku minul branku. Závěr utkání si už Chelsea s přehledem pohlídala a nepustila běloruský celek do dalších šancí.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Hosté ještě zahrávali rohový kop. Jeho exekuce se ujal střídající Willian, který odcentroval na přední tyč. Obrana domácího celku centr odvrátila do bezpečí.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Chelsea se usadila na polovině soupeře a už se nikam nežene. Pokud dnes anglický celek udrží výhru, zajistí si postup do jarní fáze Evropské ligy.

89

Hervaine Moukam se ze všech sil snažil udržet míč na hrací ploše. Střídající fotbalista se po něm natahoval ve skluzu, ale balón přesto skončil v autu.

88

Rios odcentroval na hranici pokutového území. Filipenko se snažil zakončit zády k brance, ale jeho pokus srazil Christensen do bezpečí.

87

Zappacosta si na levé straně skvěle zpracoval nepovedený odkop od branky a udržel míč pro anglický celek. Hosté hrají opravdu zkušeně.

86

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Pedro, přichází Callum Hudson-Odoi.

85

Chelsea už chce dohrát závěr utkání bez zbytečných komplikací. Hosté kombinují na polovině hrací plochy a nedávají domácím prostor.

84

Willian se hnal za krásnou přihrávkou do pokutového území. Domácí brankář však vystartoval ven z branky a doklouzal si pro míč.

83

Hervaine Moukam znovu dostal prostor na pravé strany, ale ukousl si příliš velké sousto. Proti přesile hráčů Chelsea nedokázal uspět.

82

Střídání v týmu BATE Borisov: ze hřiště odchází Alexandr Hleb, přichází Jevgenij Berezkin.

81

Giroud si řekl o přihrávku mezi domácí stopery. Míč jeho směrem okamžitě putoval, ale zadáci ve žlutém si s přehledem poradili.

80

Alexej Rios sprintoval za dlouhou přihrávkou na pravou stranu, jenže pobídka byla příliš prudká a míč proskákal do zámezí. Vhazovat bude Chelsea.

79

Hervaine Moukam se znovu zapojil do útočné akce Borisova. Tentokrát si troufl na kličku, ale obránce Chelsea jeho pokus přečetl a získal míč.

78

Christensen s Cahillem uklidňují hru Chelsea na vlastní polovině. Zadáci anglického celku si vyměňují krátké přihrávky a nikam se neženou.

BATE Borisov – Chelsea FC

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 53. Giroud (Emerson)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:5.

BATE Borisov: Sčerbicki – Rios, Volkov, Filipenko, Filipović – Baga, Drahun, Hleb (82. Berezkin) – Skavyš (76. Moukam), Signěvič (73. Tuominen), Stasevič.
Náhradníci: Čičkan – Jablonskij, Berezkin, Ivanić, Tuominen, D. Poljakov, Moukam.

Chelsea FC: Arrizabalaga – Zappacosta, Cahill, Christensen, Emerson – Loftus-Cheek (65. Kovačić), Jorginho, Barkley – Pedro (86. Hudson-Odoi), Giroud, E. Hazard (62. Willian).
Náhradníci: Caballero – Kanté, Kovačić, Hudson-Odoi, Willian, Ampadu, Azpilicueta.

Rozhodčí: Dabanovič – Dukič, Radunovič