Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga A

Nizozemsko – Německo

3:0

konec (1:0)

13.10.2018, 20:45 • Johan Cruijff ArenA, Amsterdam • Skupina 1 • Adam Dořák

Tipsport: 3.29 3.64 2.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 6:9. Rohy: 4:12. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:11. (22:44:28)
V následujících zápasech se oba celky opět utkají s Francií a zejména pro Němce to bude důležitý zápas, kdy již budou muset nutně bodovat, neboť se momentálně s jedním bodem nachází na sestupovém místě v tabulce, které by je poslalo do skupiny, tedy Ligy, B! Nizozemci naopak budou chtít v odvetě oplatit Francii porážku. Onlajny samozřejmě budou i u těchto nadcházejících zápasech!
Německo se ani v druhém zápase nedokázalo prosadit (s Francií minule uhráli bezbrankovou remízu). Zato Nizozemci odčinili porážku 1:2 s Francií a připisují si své první tři body do tabulky.
Nizozemci nakonec poráží Německo překvapivě 3:0. I když se jejich vítězství rodilo těžce. V prvním poločase dokázali využít svou jedinou velkou příležitost. ve druhém poločase hráli víceméně Němci a až v poslední desetiminutovce se domácí dostávali do nebezpečných protiútoku, neboť Německo již postupně všechny své síly směřovalo do útočení. Němci se nedokázali ani jednou prosadit a samotném závěru Nizozemci dali dvě pěkné branky a nadobro zlomili odpor svého soupeře.

90+3

Konec zápasu.

90+3

90+3. Georginio WIJNALDUM - 3:0

90+3

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Tak to už je vcelku kruté pro hosty. GEORGINIO WIJNALDUM dostal míč a prošel hostující obranou jako nůž máslem a přesně zamířil k levé tyčce a stanovuje konečný výsledek 3:0 pro Nizozemce.
Zákroky brankáře Jasper Cillessen: 4
Zákroky brankáře Manuel Neuer: 2.

90+2

Ve druhé minutě se Nizozemsko hraje s míčem na polovině soupeře.

90+1

Tři minuty se nastavují nad rámec základní hrací doby.

90

Depay opět dostal přihrávku a již sám utíkal na Neuera. Stíhaný hráčem Německa se rozhodl vystřelit a orazítkoval břevno hostující branky!

90

Na druhé straně se opět domácím podařilo dostat míč až před branku a jejich zakončení jde mimo tři tyče.

87

Takže drama ke konci zápasu nás již nečeká a i když se Němci ještě snaží, toho času jim již mnoho nezbývá. Další jejich rohový kop zůstane nevyužit.

85

85. Memphis DEPAY - 2:0

85

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
A Nizozemsko pečetí své dnešní vítězství, kdy využilo brejk do otevřené obrany a Promes potáhl míč po pravé straně, kdy přesně následně přihrál na MEMPHISE DEPAYE a ten si věděl před vybíhajícím Neuerem rady.

84

Po dalším ofsajdu Němců rozehrává domácí brankář a posílá míč daleko na území poloviny soupeře, kde se jej jeho spoluhráči snaží co nejdéle pozdržet svou kombinací. Pro Nizozemce nyní postupně začíná fáze hry, kdy bude míč od jejich branky co nejdále, tím lépe.

82

No a ten zákrok na Dijka v pokutovém území možná i volal po penaltě. Rozhodčí však nařizuje odkop od branky domácích a Němci se musí snažit dále.

81

Timo Werner nejdříve reklamuje nedovolený zákrok hráče Nizozemska v pokutovém území a přestal na chvíli hrát. Avšak následoval centr za obranu a ihned se jal zakončení. Avšak Werner se již nacházel v ofsajdu.

Nizozemsko – Německo

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 30. V. van Dijk, 85. Depay (Promes), 90+3. Wijnaldum (Depay)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 6:9. Rohy: 4:12. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:11.

Nizozemsko: Cillessen – Dumfries, de Ligt, V. van Dijk (C), Blind – de Roon, F. de Jong (77. Aké), Wijnaldum – Bergwijn (68. Groeneveld), Depay, Babel (68. Promes).
Náhradníci: Zoet, Bizot – Hateboer, de Vrij, Aké, Strootman, van de Beek, L. de Jong, Promes, Vilhena, Groeneveld.

Německo: Neuer (C) – Ginter, J. Boateng, Hummels, Hector – Kimmich – T. Müller (57. Sané), Can (57. Draxler), Kroos, Werner – Uth (68. Brandt).
Náhradníci: ter Stegen, Leno – Kehrer, Draxler, Brandt, N. Schulz, Süle, Sané, Tah, Rudy, Gnabry.

Rozhodčí: Cüneyt Çakı – Bahattin Duran, Tarik Ongun (TUR)