Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

USA – Kolumbie A

2:4

konec (0:1)

12.10.2018, 01:45 • Raymond James Stadium, Tampa • Michal Raška

Tipsport: 4.38 3.41 1.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

79

79. Miguel BORJA - 2:4

79

Kolumbie právě vstřelila branku!
Dnešní zápas velmi baví a Kolumbie odskakuje do dvoubrankového vedení! I u této branky má velký podíl fantastický hrající James Rodriguez, který dostal míč do vápna, následně měl ovšem kolem sebe samé protihráče a tak poslal z otočky excelentní centr na zadní tyč, kde byl připraven MIGUEL BORJA a ten vystřihl polonůžky přesně k pravé tyči, kdy si na míč sáhl brankář, ale už ho nevyrazil. Asistence: Rodriguez.

74

74. Radamel FALCAO - 2:3

74

Kolumbie právě vstřelila branku!
Hosté otáčí utkání a jdou podruhé v zápase do vedení! RADAMEL FALCAO celou akci vybojoval, když byl v souboji se dvěma obránci důraznější a posléze dostal směrem do vápna perfektní přihrávku od Quintera, po které zakončil přesně k pravé tyči! Asistence: Quintero.

56

56. Carlos BACCA - 2:2

56

Kolumbie právě vstřelila branku!
No to se dějí věci v úvodu prvního poločasu, kdy jsme viděli obrat výsledku a nyní je opět srovnán! Arias dostal skvělý míč do vápna, odkud přihrával na hranici malého vápna, kde byl připraven CARLOS BACCA, který zakončil do levé části branky! Asistence: Arias.

53

53. Bobby WOOD - 2:1

53

Američané právě vstřelili branku!
Tak tohle je neskutečné, jelikož USA dává gól a otáčí tak utkání ve svůj prospěch během čtyř minut! Potom co Kolumbie ztratila míč se dopředu vydal Weah, který poslal velice precizní přihrávku do vápna za obranu soupeře, kde si sběhl BOBBY WOOD, který byl na těsno bráněn, ale nakonec dokázal zakončit k pravé tyči! Asistence: Weah.

50

50. Kenny SAIEF - 1:1

50

Američané právě vstřelili branku!
Tak tohle je šok, jelikož domácí srovnávají na 1:1! Acosta poslal z levé strany skvělý centr do vápna, kde byli dva hráči USA, ovšem ty obrany do zakončení nepustila, ale za nimi si naběhl na míč KENNY SAIEF a z voleje ho poslal nechytatelně do pravé šibenice!

36

36. James RODRIGUEZ - 0:1

36

Kolumbie právě vstřelila branku!
Tak tohle je neskutečný a naprosto fantastický gól JAMESE RODRIGUEZE, který jen potvrzuje, že je světovým hráčem a Kolumbie jde jeho zásluhou do vedení! Rodriguez se dostal k míči na hranici vápna na pravé straně, poté se jen otočil a následně vymetl nádhernou technickou střelou levou šibenici Steffenovy brány a připsal si dvaadvacátý gól v národním dresu. Asistence: Arias.

USA – Kolumbie A

2:4

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 50. Saief, 53. Wood – 36. Rodriguez, 56. Bacca, 74. Falcao, 79. Miguel Borja

Karty:   32. Weah (USA), 35. Robinson (USA) – 63. Barrios (CLM)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 2:7. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:12.

USA: Steffen – Yedlin, Miazga, Brooks, Robinson (76. Sweat) – Bradley, Acosta – Weah (68. Delgado), Green (84. Sargent), Saief (58. Picault) – Wood (83. Novakovič)
Náhradníci: Guzan – Cannon, Carter-Vickers, Delgado, Novakovič, Picault, Sargent, Sweat, Trapp

Kolumbie A: Ospina – Arias, Sanchez, Murillo J., Machado – Cuadrado (55. Quintero (84. Chara), Barrios (89. Roa), Uribe, Rodriguez (82. Moreno) – Bacca (76. Borja M.), Falcao (76. Cardona)
Náhradníci: Montero – Aguilar, Murillo O., Moreno, Cardona, Palacios, Borja C., Chara, Roa, Borja M., Quintero, Villa