Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga A

Belgie – Švýcarsko

2:1

konec (0:0)

12.10.2018, 20:45 • King Baudouin Stadium - Brussel • Skupina 2 • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 1.51 4.36 6.71 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Dries Mertens, přichází Thorgan Hazard.

90+1

Rozhodčí nastaví ještě čtyři minuty!

90

Teď domácím asi hodně zatrnulo! Ránu Xherdana Shaqiriho zpoza šestnáctky Courtois neudržel a musel se tak vrhnout pod nohy dobíhajícímu Gavranovićovi. Ten spadl a hosté se tak dožadovali odpískání pokutového kopu, ovšem sudí Lahoz je jiného názoru!

84

84. Romelu LUKAKU - 2:1

84

Belgie právě vstřelila branku!
ROMELU LUKAKU své předchozí zaváhání napravil! Eden Hazard patičkou prodloužil míč na Lukaka, který si ho narazil s Driesem Mertensem a sám před Sommerem už nezaváhal. Po zemi poslal balón mimo dosah švýcarského gólmana.

83

Střídání v týmu Švýcarsko: ze hřiště odchází Denis Zakaria, přichází Edimilson Fernandes.

82

82. Kompany po rohu hlavou netrefil.

82

Neuvěřitelné, co teď neproměnil Romelu Lukaku! Hazard rozběhl na levé straně Chadliho, který balón naservíroval Romalovi Lukakovi. Ten z malého vápna přestřelil prázdnou bránu!

81

Na roh Mertense si naskočil Vincent Kompany. Zkušený stoper hlavičkoval vedle levé tyče!

76

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Yannick Carrasco, přichází Nacer Chadli.

76

76. Mario GAVRANOVIĆ - 1:1

76

Švýcarsko právě vstřelilo branku!
Hosté zahráli ze standardky zřejmě nacvičený signál a skórují! Xherdan Shaqiri poslal centr na vzdálenější tyč a byl to Nico Elvedi, který téměř od brankové čáry vracel hlavou míč zpět do ohně. Tam se nacházel MARIO GAVRANOVIĆ a ten z hranice malého vápna napálil balón do sítě – 1:1.

73

Ano. Thomas Vermaelen zamířil rovnou do útrob stadionu a na hřiště vběhl Dedryck Boyata.

69

Střídání v týmu Švýcarsko: ze hřiště odchází Haris Seferović, přichází Mario Gavranović.

64

Najednou sledujeme hodně zajímavý fotbal! Mertensovo zakončení z bezprostřední blízkosti reflexivně vyrazil Sommer!

61

61. Zuberovu střelu domácí brankář vyrazil.

61

Po rohu se míč odrazil k Tielemansoi, který trefil jen bránícího hráče. Švýcaři se tak dostali do rychlého kontru, který sice zpomalili, ale přesto se z levé strany ještě dostal do zakončení Steven Zuber. Jeho bombu vyrazil Courtois před sebe a o zbytek se postarala obrana Belgie.

58

58. Romelu LUKAKU - 1:0

58

Belgie právě vstřelila branku!
Domácí konečně odemkli obranu Švýcarska! Vše začal Eden Hazard, který nahrál míč Mertensovi. Ten ho prostrčil do šestnáctky na Thomase Meuniera, který ho dokázal v pádu posunout na zcela volného ROMELA LUKAKA a ten přízemní střelou propálil Sommera.

28

Málem z toho byla šance! Za obranou zůstal na chvíli zapomenutý Xherdan Shaqiri, který už si rovnal míč k zakončení, ale balón mu na poslední chvíli vypíchl vracející se Toby Alderweireld!

25

25. Štiplavá střela Carrasca.

25

Yannick Carrasco si vyměnil míč s Hazardem a měl na rohu šestnáctky hodně prostoru, protože dva bránící hráči se věnovali Hazardovi. Pumelici belgického křídelníka vyrazil Sommer!

20

20. Tielemans pálil po průniku Hazarda mimo.

20

Belgičané se zatím nějak nehoní, ale když zrychlí, stojí to za to! Eden Hazard si z levé strany naváděl míč na střed hřiště. Místo střely pak ještě našel Youriho Tielemanse, jehož projektil prosvištěl vedle bližší šibenice.

10

10. Hlavička Carrasca se nevešla mezi tyče.

10

První příležitost Belgie! Thomas Meunier hezky odcentroval na vzdálenější tyč, kam si naběhl Yannick Carrasco. Jeho hlavička minula bližší tyč Sommerovy svatyně.

Belgie – Švýcarsko

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 58. R. Lukaku (Meunier), 84. R. Lukaku (D. Mertens) – 76. Gavranović (Elvedi)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 7:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 12:5.

Belgie: Courtois – Alderweireld, Kompany, Vermaelen (73. Boyata) – Meunier, Tielemans, Witsel, Carrasco (76. Chadli) – D. Mertens (90+3. T. Hazard), R. Lukaku, E. Hazard (C).
Náhradníci: Mignolet, Casteels – Batshuayi, Vanaken, T. Hazard, Chadli, Praet, Kabasele, Castagne, Boyata, Fellaini, Denayer.

Švýcarsko: Sommer – Lang, Elvedi, Schär, Ricardo Rodríguez – Freuler, Xhaka (C), Zakaria (83. E. Fernandes), Zuber – Shaqiri – Seferović (69. Gavranović).
Náhradníci: Von Ballmoos, Mvogo – E. Fernandes, Al. Ajeti, Gavranović, Sow, Moubandje, Klose, Hadergjonaj, Steffen, Fassnacht.

Rozhodčí: Lahoz – Devís, del Palomar (všichni Španělsko)