Menu

Hokej

Tipsport extraliga

Piráti Chomutov – BK Mladá Boleslav

3:2

konec (1:1, 2:0, 0:1)

12.10.2018, 17:30 • ZS Chomutov • 9. kolo • David Panuška

Tipsport: 2.45 4.2 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a někdy zase u extraligy na počtěnou! (19:58:37)
Utkání devátého kola mezi Chomutovem a Mladou Boleslaví končí vítězstvím domácího celku 3:2. Bruslaři se sice v první třetině dostali do vedení zásluhou Lukáše Žejdla, ale Piráti rychle odpověděli, když se prosadil Ronald Knot. Ve druhé třetině domácí obrátili díky brankám Radka Dudy a Petra Koblasy. Jakub Orsava v poslední minutě jen snížil.

Střely na branku: 20:22
Nejlepší hráči utkání: Radek Duda (1+1) – Lukáš Žejdl (1+0)

Konec zápasu.

59:55

Mladoboleslavští dlouho kombinovali, ale ke střeleckému pokusu se nakonec nedostali. Následně jeden z hráčů nezachytil na modré čáře přihrávku a Piráti vítězí.

59:09

59:09 Jakub ORSAVA - 3:2

59:09

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Tak ještě to bude drama, JAKUB ORSAVA snižuje na rozdíl jediné branky! Hostující útočník si najel zpoza branky k levému kruhu a pokusem na přední tyčku dává branku! Asistence: Martin Látal.

58:31

Lukáš Vantuch se dostal ke kotouči a pokoušel se trefit branku, ale zamířil jen vedle. Lukáš Žejdl se následně rychle dostal před Lukeše, který se zaskvěl skvělým zákrokem!

57:35

Pavel Kantor zůstává na střídačce a hosté hrají v šesti hráčích na ledě!

57:35

Sudí následně viděli šest domácích hráčů na ledě, a tak si hosté zahrají ještě jednu přesilovku. Dvouminutový trest odpyká útočník Pavel Klhůfek.

57:21

Masi Marjamäki následně dostal nabito k levému kruhu, a tak finský forvard hned zakončoval. Pokoušel se zakončit k levé tyčce, ale branku Pavla Kantora jen minul.

56:49

Domácí v plném počtu.

56:17

Neprošel ani pokus od modré čáry, který se odrazil od zadního mantinelu před branku. Vladimír Růžička se zde ujal kotouče a obloukem jej poslal do bezpečí.

55:35

Zatím je to ze strany hostujícího celku ale velice špatná přesilovka. Domácí hráči již několikrát vyhodili a oslabení dnes zvládají opravdu bravurně.

54:49

Boleslavští si následně po vhazování vybojovali přesilovku a mají šance zdramatizovat duel. Lukáš Vantuch je potrestán za nedovolené bránění.

54:46

Následně tvrdě pálil Orsava z levého kruhu, ale Lukeš chytil jeho pokus a i následnou dorážku. Dneska je to den chomutovského brankáře!

54:17

Martin Látal si rychle sjel do pásma, kde přenechal kotouč mezi kruhy Žejdlovi. Ten to zkoušel z první, ale jeho pokus byl slabý a skončil vedle branky.

53:14

Vladimír Růžička přihrál hned po vhazování mezi kruhy na Dudu, jenž neotálel a hned střílel. Jeho rána šla k pravé tyčce, ale kotouč nakonec skončil jen na zadním mantinelu.

53:10

Ondřej Buchtela si najel individuálně do pásma a na zadní tyčku zakončoval. Kantor vyrazil kotouč na levou stranu, odkud nahazoval Klhůfek. Ani ten ale hostujícího brankáře nepřekvapil.

51:56

Lukáš Žejdl přenechal kotouč spoluhráči, který se ale z pravého kruhu neprosadil. Následně přišla střela z mezikruží, ale hostující hráč branku netrefil.

50:35

Pokračuje se v klasickém tempu třetí třetiny, nejkrásnější hokej opravdu nesledujeme. Oba celky se o něco stále pokouší, ale hrát musí spíše jen hostující celek.

48:49

Dominik Pacovský objel následně branku a z levého kruhu zakončoval z otočky. Štěpán Lukeš si ovšem svou první tyčku pohlídal a připsal si další zákrok.

47:53

Ronald Knot pálil od modré čáry z voleje, ale Kantor kotouč vyrazil do pravého rohu. Tam byl Lukáš Vantuch, jenž hledal volné místečko. Z první ho ale nenašel.

47:37

Hru nyní přerušuje vyhozený kotouč z obranné třetiny domácího celku. Vše bylo s tečí a pokračovat se bude ve střední třetině, to ale až po komerční pauze.

46:40

Opět se hraje delší dobu bez přerušení a na ledě je vidět hromada nepřesných přihrávek. Chvilku jsou u kotouče domácí, pak zase hosté...

45:15

Martin Pláněk se následně dostával na modré čáře ke střele, ale byl těsně napadán Růžičkou, jenž jeho nahození srazil do ochranné sítě. Pokračuje se po levici Lukeše.

44:30

Poslední chvilky to je pořádná plácaná a ani jeden celek se do ničeho nemůže dostat. Delší dobu se nepřerušovalo a nikdo se nedostává do střeleckých pozic.

42:41

Domácí v plném počtu.

42:23

Zdlouhavou kombinaci hostů zakončil pokusem z pravého kruhu Michal Vondrka. Kapitán Boleslavi střílel na vzdálenější tyčku, ale Lukeš máchl lapačkou a ukryl tam puk.

41:07

Štěpán Lukeš si pohlídal prostoru u přední tyčky, kam se dostával jeden z hostů. Jeho zakončení skončilo na hrudi chomutovského brankáře, Piráti následně vyhodili.

40:41

Masi Marjamäki si následně počínal nedovoleně v útočném snažení a půjde si sednout na lavici hanby. Inkasuje dvě minut za nedovolené bránění.

40:17

Marek Tomica dostal nabito mezi kruhy a tvrdě zakončoval z voleje. Puk ovšem skončil na břevně a odrazil se mimo branku Pavla Kantora!

40:07

Hosté v plném počtu.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina je u konce. Domácímu celku se povedlo vstřelit dvě branky a aktuálně je ve dvoubrankovém vedení. Nejdříve se lišácky prosadil v přesilové hře Radek Duda, kterého pár minutek na to doplnil Petr Koblasa.

Střely na branku: 15:13 (7:3 v této třetině)
Třetí třetina začne přibližně v 19:20.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

38:34

Radek Duda přihrával zpoza branky mezi kruhy, kde byl volný Vladimír Růžička. Ten se ale ke kotouči nakonec o pár milimetrů nedostal.

38:08

Domácí celek hrál dlouho výhodu, kde bylo několik střel, ale ani jedna brankou neskončila. Pavol Skalický nicméně inkasuje dvě minuty za sekání.

37:13

Druhá třetina se blíží ke svému konci a vhazuje se před brankou Mladé Boleslavi. Domácí vedou o dvě branky a budou určitě méně riskovat směrem dopředu.

36:16

Následně Michal Vondrka dostával puk do jízdy, který se mu ovšem nepovedlo zpracovat a ten skončil v rohu kluziště. Piráti jsou u kotouče.

34:18

Domácí v plném počtu.

33:55

Hosté se následně nacpali do brankoviště Štěpána Lukeše, který ale udržel kotouč před čárou a Piráti mohli s klidem vyhodit za branku Pavla Kantora.

33:03

Michal Vondrka následně dostal nabito na pravý kruh, odkud zakončoval z voleje. Puk mu ovšem sjel a domácí hráči tak mohli vyhodit kotouč pryč z pásma.

32:36

Hosté ale nezačali úplně povedeně. Piráti nejdříve vyhodili a při zpětném boji o pásmo Mladoboleslavští vyhodili na zakázané uvolnění.

32:18

Po zákroku před brankou inkasuje dvouminutový trest Vladimír Růžička, Mladá Boleslav si zahraje početní výhodu. Produktivní Pirát dostává dvě minuty podražení.

32:07

Do úniku se následně hnal slovenský útočník Pavol Skalický, jenž byl ve sprinterském souboji se Štichem. Ten ale skvěle kotouč vypíchl a Lukeš jej přikryl.

31:37

Od mantinelu následně zakončoval Ivan Huml a před brankou se pokoušel dorážet Stránský, ale ani jeden neuspěl. Následně si najel před branku Lukeše Dominik Pacovský, ale branku trestuhodně netrefil.

30:43

30:43 Petr KOBLASA - 3:1

30:43

Piráti právě vstřelili branku!
Tak to byla parádní akce domácího celku, která znamená vedení 3:1! Jan Havel se dostal ke kotouči ve střední třetině a rychle se dostal na levý kruh. Následně poslal puk na druhou tyčku, kde přesně zakončil PETR KOBLASA! Pavel Kantor inkasuje z první střely na branku. Asistence: Jan Havel.

30:13

Ondřej Buchtela se následně pokoušel podél mantinelu vyhodit, ale puk se od Vladimíra Růžičky odrazil do hlediště. Pokračuje se vhazováním ve střední třetině.

29:44

Aktivita Mladé Boleslavi nicméně pokračovala a Martin Látal zakončoval od modré čáry. Jeho pokus ale Lukeš viděl i přes clonu a puk ukryl ve své rukavici.

29:04

Domácí v plném počtu.

28:39

Jakub Klepiš se po delší kombinaci dostal ke střeleckému pokusu od modré čáry, trefil ale jen Marjamäkiho, který následně kotouč vyhodil do bezpečí.

27:34

Piráti hrají v oslabení aktivně a hosté se do ničeho nedostali. Domácí celek navíc unikal do útoku, ale zakončit se mu po nepřesné přihrávce nepovedlo.

27:04

Střídání v týmu BK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Gašper Krošelj, přichází Pavel Kantor.

27:04

Ondřej Buchtela následně nestíhal a počínal si nedovoleně, přesilovku si tak zahrají také hokejisté Mladé Boleslavi. Mladý chomutovský bek inkasuje dvě minuty za podražení.

26:10

Po další akci se dostával ke střeleckému pokusu Pavel Klhůfek, jenž zakončoval u levé tyčky. Pokoušel se trefit vzdálenější tyč, ale nakonec prostor tří tyčí minul.

25:18

Domácím ale přesilovka nyní nevyšla a Boleslav několikrát vyhodila. Na konci se pokoušel zakončit Martin Procházka, ale jeho pokus skončil na bránícím hráči Chomutova.

24:22

Piráti se dostali do pásma a mají nadále minutu dlouhou přesilovku. Vladimír Růžička reaguje a bere si oddechový čas.

24:07

24:07 Radek DUDA - 2:1

24:07

Piráti právě vstřelili branku!
RADEK DUDA se ze stejné pozice následně prosazuje a domácí celek jde do vedení! Zkušený rebel dostal přihrávku na pravý kruh, odkud po ledě zakončil šikovně na zadní tyčku. Asistence: Vladimír Růžička a Ronald Knot.

23:33

Radek Duda to zkoušel z úhlu, ale hostujícího brankáře na přední tyčce nenachytal. Gašper Krošelj srazil kotouč nad branku a hra domácích pokračuje.

23:23

Hosté vyhodili a Jakub Orsava atakoval Štěpána Lukeše v brance. Hosté jdou do tří a domácí celek má velkou šanci skórovat.

22:50

Domácí celek si zahraje přesilovku. Jan Stránský byl u mantinelu dohrán a Lukáš Pabiška inkasuje hodně přísný trest.

21:28

Na druhé straně si mezi kruhy najel Dominik Pacovský, který vzápětí svižně zakončoval. Kotouč ovšem skončil vedle branky a Lukeš nemusel ani zasahovat.

20:26

Vladimír Růžička nevěděl, co s kotoučem, a tak ze středového kruhu svižně zakončoval. Gašper Krošelj kotouč neukryl v lapačce, pro dorážku si ale nikdo nesjel.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je u konce a končí vyrovnaným stavem. Do vedení se dostali hosté, těsně po skončení přesilovky se zblízka prosadil Lukáš Žejdl. Domácí vyrovnali o několik minutek později, přesilovku využil střelou od modré čáry Ronald Knot.

Střely na branku: 8:10
Druhá třetina začne přibližně v 18:25.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:58

Bohumil Jank naskočil z trestné lavice a ze střední třetiny třetiny svižně zakončoval zápěstím. Gašper Krošelj schoval kotouč se sirénou mezi betony a ukončuje první třetinu.

19:50

Domácí v plném počtu.

19:17

Jakub Orsava dostal přihrávku na levý kruh, ale místo zakončení upadl. Piráti se ke kotouči dostali a vyhodili jej mimo obranné pásmo.

18:15

Domácí začali své oslabení dobře a hned dvakrát se jim povedlo vyhodit kotouč přes všechny čáry. Mladoboleslavští se musejí vracet až ke své brance.

17:50

Boleslav se ale může dostat zpátky do duelu. Bohumil Jank si za brankou Lukeše pomohl nedovoleně a dostává dvě minuty za držení.

17:16

17:16 Ronald KNOT - 1:1

17:16

Piráti právě vstřelili branku!
Piráti se následně prosazují a vyrovnávají na 1:1! RONALD KNOT dostal přihrávku na modrou čáru a i díky skvělému stínění domácích útočníků propaluje Gašpera Krošelje v brance! Asistence: Radek Duda a Lukáš Vantuch.

16:32

Piráti kombinovali, ale po nepřesné přihrávce o kotouč přišli. Bránící hráči tak vyhodili a mohou si na startu oslabení oddechnout. Domácí musí až k Lukešovi.

16:07

Domácím akce před brankou nevyšla, ale nakonec si zahrají přesilovou hru. Tomáš Voráček fauloval mimo hru a následně protestoval. Dostává mimo dvou minut také osobní trest.

15:31

Ve střední třetině zůstal na ledě ležet hostující Martin Procházka, který se následně zvedl a s bolestivou grimasou opustil ledovou plochu. Pokračovat se bude vhazováním.

14:40

14:40 Lukáš ŽEJDL - 0:1

14:40

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
S koncem přesilové hry se ale hosté přecijen prosazují a jdou do jednobrankového vedení! LUKÁŠ ŽEJDL dostal přihrávku před branku a před Lukešem se dokázal prosadit! Asistence: Jakub Orsava a Jan Hanzlík.

14:24

V závěru oslabení pak ujížděl Lukáš Vantuch, jenž zpoza branky hledal hokejku Jakuba Sklenáře. K tomu se ale kotouč nakonec nedostal, Gašper Krošelj ukryl puk pod betony.

14:12

A zakončen byl pokusem Davida Bernada od modré čáry. Hostující bek tvrdě pálil, ale i nyní zasáhl chomutovský brankář. Střelu viděl a ukryl ji ve své náruči.

13:55

Další kombinační hru zakončoval střelecky od modré čáry Jakub Klepiš, ale jeho rána do pravé šibenice skončila jen na zadním mantinelu. Kolotoč hostů ale pokračuje.

13:14

Dominik Pacovský následně dostal přihrávku na pravý kruh a z první pálil. Hostující hráč mířil do protipohybu, ale Štěpán Lukeš schoval kotouč ve své lapačce!

12:50

Mladá Boleslav začala přesilovku ofsajdem, hra se tak přesouvá do střední třetiny. Domácí publikum je rozhořčeno po odpískaném zákroku Ivana Humla.

12:36

Ivan Huml se dostal do obrovské šance, kde se po otočce dostával do střely, ale branku nakonec minul. Následně dostal naprosto nepochopitelný trest za napadení...

12:18

Dlouho se hrálo na polovině domácího celku, kde Mladoboleslavští dlouho kombinovali, ale nakonec nic nevymysleli. Skákavý kotouč nakonec doskákal k Lukešovi, jenž hru přerušil.

10:33

Následně to od levého mantinelu zkoušel David Bernad. Jeho svižná rána vletěla do brankoviště, kde se Pavel Musil pokoušel tečovat. Lukeš ale kotouč sebral ze vzduchu a ukryl jej v lapačce.

10:12

Dlouho hrály oba celky na kotouči a do ničeho se nedostávaly. Vše se pokoušel ukončit Petr Koblasa, jenž střílel z pravého kruhu. Kotouč ale skončil po zákroku slovinského brankáře nad klecí.

08:34

Po zámku hostů zakončoval od modré čáry David Šťastný. Hostujícímu hráči se ale nepovedlo ideálně zakončit, jeho rána nebyla nebezpečná a puk skončil nad brankou.

08:12

Jaroslav Mrázek následně vyhazoval podél levého mantinelu, ale kotouč se po teči bránícího hráče objevil mimo ledovou plochu. Pokračuje se tak vhazováním.

08:02

Hanzlík zakončoval od mantinelu vedle branky a následně se Boleslav dostala do ofsajdu. Odehráno je osm minut a dvě sekundy, pokračovat se bude po komerční přestávce.

07:28

Na levém kruhu si najížděl do střelecké pozice hostující Martin Procházka. Skvěle se mu ale do rány kleknul bránící hráč Pirátů, jenž zamezil střele na branku.

06:57

Hostujícímu celku se následně nepovedlo rozjet akci zpoza branky. Rychlá přihrávka do útoku nebyla zachycena a sudí pískají další icing v tomto duelu.

06:05

Radek Duda se na levém kruhu dostal ke kotouči a z otočky to zkoušel na přední tyčku. Lehčí pokus ale Krošelje nepřekvapil, puk skončil nakonec na tyčce.

05:28

Mladoboleslavští pokračovali útokem podél levého mantinelu, který táhl Lukáš Žejdl. Jeden z jeho spoluhráčů se ovšem zjevil v ofsajdu a píská se.

05:03

Následně se domácímu celku nepovedlo ideálně zakombinovat a píská se icing. Hra se přesouvá před Štěpána Lukeše, který zatím moc práce neměl.

04:01

Již v plném počtu se domácí dostali do další příležitosti. Těsněný Dietz se dostal z pravého kruhu ke střele na zadní tyčku, kde si ale hokejkou poradil hostující brankář.

03:36

Po vyrovnané a bojové hře na obou stranách se ke střeleckému pokusu od modré dostal Stanislav Dietz. Svižně střílel zápěstím, ale Krošelje se mu překonat nepovedlo.

01:56

Hned po vhazování se dostal mezi kruhy ke střele Adam Dlouhý, jenž mířil k levé tyčce. Gašper Krošelj byl ale pozorný i nyní a připsal si další úspěšný zákrok.

01:50

Piráti nahodili do pásma, kde Gašper Krošelj podržel kotouč. Do menší rozmíšky se pustili Jan Stránský a Tomáš Voráček. Oba inkasují dvouminutové tresty.

01:40

Obránce Jiří Kurka v protiakci Mladé Boleslavi nahazoval od pravého mantinelu. Lukešovi sice skákavý puk nadělal problémy, ale v brance neskončil.

01:17

Do útoku si následně najel Masi Marjamäki, jenž mezi kruhy našel Ronalda Knota. Ten zakončoval ale jen do středu branky, kde byl připraven Gašper Krošelj.

01:05

Michal Vondrka se následně po akci Chomutova dostal na modré čáře ke kotouči, ale ten mu ujel. Dostal se až k Lukešovi, jenž jej přikryl lapačkou a hru přerušil.

00:15

Domácí vyhráli vhazování, ale do první akce se dostali hosté. Lukáš Žejdl unikal po pravé straně, ale bekhendovým pokusem branku netrefil.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba celky vjíždějí na ledovou plochu chomutovské ROCKNET ARÉNY a utkání devátého kola brzy začne! Přejeme příjemné čtení.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Stezka) – Jank, Mrázek, Štich, Knot, Dietz, Buchtela, Valach – Duda, V. Růžička, Tomica – Marjamäki, Huml, Sklenář – Havel, Klhůfek, Koblasa – J. Stránský, Vantuch, A. Dlouhý.

BK Mladá Boleslav: Krošelj (Kantor) – Pláněk, Bernad, Hanzlík, J. Říha, T. Voráček, Kurka, Kotvan – Orsava, Žejdl, Šťastný – Vondrka, Klepiš, Pacovský – Skalický, P. Musil, Martin Procházka – Látal, Najman, Pabiška..

Martin Látal si zatím stihl připsat jednu asistenci.

Ve vzájemných zápasech se loni Bruslaři a Piráti utkali celkem šestkrát. Nejprve čtyřikrát v základní části a dvakrát ve skupině o umístění. Poslední tři vzájemné duely vyhrálo hostující mužstvo, což bude chtít Mladá Boleslav potvrdit i nyní.

Mladá Boleslav – Chomutov 4:5
Chomutov – Mladá Boleslav 2:5
Chomutov – Mladá Boleslav 0:1
Mladá Boleslav – Chomutov 5:0
Chomutov – Mladá Boleslav 2:3 po nájezdech
Piráti Chomutov

Úplně nejhůře v celé soutěži jsou na tom právě Piráti, kteří stále čekají na bodový zisk. Vladimír Růžička v minulém týdnu sáhl ke změnám, když přivedl Fina Masiho Marjamäkiho a následně i známého bouřliváka Radka Dudu. Sportovní manažer a hlavní trenér v jedné osobě se nechal slyšet, že kádr ještě doplní. Výkony Chomutova se sice lepší, ale vítězství stále nepřichází. Domácí tým bude chtít nezdary zlomit nyní v následujících dvou kolech, kdy doma přivítají právě Mladou Boleslav a poté hned Zlín.

Pardubice – Chomutov 5:3
Chomutov – Vítkovice 2:3
Sparta – Chomutov 4:1
Chomutov – Plzeň 2:9
Litvínov – Chomutov 4:1

Nejproduktivnější hráči:

Vladimír Růžička 6 bodů (3+3)
Ivan Huml 4 body (4+0)
Bohumil Jank 3 body (1+2)
BK Mladá Boleslav

Mladá Boleslav po loňském neúspěchu postavila pro letošní sezónu opravdu silný tým, kterému se na začátku soutěže moc nedaří. Bruslaři se zatím nacházejí na dvanáctém místě, když získali devět bodů. Horší už jsou pouze Karlovy Vary a právě Chomutov. Navíc Středočeši přivezou na sever Čech bývalého kapitána Pirátů Michala Vondrku. Zkušený matador se po špatném začátku rozjíždí a začíná sbírat body. Ovšem vraťme se k celému týmu, ten získal na hřištích soupeřů pouhé tři body.

Plzeň – Mladá Boleslav 5:1
Mladá Boleslav – Pardubice 4:2
Liberec – Mladá Boleslav 8:3
Mladá Boleslav – Sparta 3:1
Kometa – Mladá Boleslav 0:2

Nejproduktivnější hráči:

Jakub Klepiš 8 bodů (4+4)
Lukáš Žejdl 6 bodů (2+4)
Jakub Orsava 5 bodů (4+1)
Vítám vás u devátého kola Tipsport extraligy, v němž se představí Piráti Chomutov a BK Mladá Boleslav.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Piráti Chomutov – BK Mladá Boleslav

3:2

konec (1:1, 2:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Knot (Duda, Vantuch), 25. Duda (V. Růžička, Knot), 31. Koblasa (J. Havel) – 15. Žejdl (Orsava, Hanzlík), 60. Orsava (Látal)

Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Stezka) – Jank, Mrázek, Štich, Knot, Dietz, Buchtela, Valach – Duda, V. Růžička, Tomica – Marjamäki, Huml, Sklenář – J. Havel, Klhůfek, Koblasa – J. Stránský, Vantuch, A. Dlouhý.

BK Mladá Boleslav: Krošelj (28. Kantor) – Pláněk, Bernad, Hanzlík, J. Říha, T. Voráček, Kurka, Kotvan – Orsava, Žejdl, Šťastný – Vondrka, Klepiš, Pacovský – Skalický, P. Musil, Martin Procházka – Látal, Najman, Pabiška.

Rozhodčí: Šír, Svoboda – Ondráček, Špůr

Diváci: 3 522

Průběh zápasu
1. třetina
01:50 CHM 2 J. Stránský, krosček
MBL 2 T. Voráček, hrubost
12:36 CHM 2 Huml, napadení
14:40 MBL 0:1 Žejdl (Orsava, Hanzlík)
16:07 MBL 2+10 T. Voráček, nedovolené bránění+nesportovní chování, odpyká Najman
17:16 CHM 1:1 Knot (Duda, Vantuch)
17:50 CHM 2 Jank, držení
Po 1. třetině
2. třetina
22:50 MBL 2 Pabiška, nedovolené bránění
23:23 MBL 2 Orsava, nedovolené bránění brankáři
24:07 CHM 2:1 Duda (V. Růžička, Knot)
27:04 CHM 2 Buchtela, podrážení
27:04 MBL -Kantor +Krošelj (Střídání)
30:43 CHM 3:1 Koblasa (J. Havel)
32:18 CHM 2 V. Růžička, podrážení
38:08 MBL 2 Skalický, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
40:41 CHM 2 Marjamäki, nedovolené bránění
54:49 CHM 2 Vantuch, nedovolené bránění
57:35 CHM 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Klhůfek
59:09 MBL 3:2 Orsava (Látal)
Konec