Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Valencia CF – Real Betis

0:0

konec (0:0)

15.09.2018, 18:30 • Estadio de Mestalla (Valencia) • 4. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.71 4.14 5.01 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 21:9. (20:23:18)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou, což se před utkáním příliš nečekalo. Faktem je, že jsme sledovali velice bojovnou podívanou, hlavní sudí totiž dohromady vytasil hned sedm žlutých karet. Oba celky se střídaly v držení míče, avšak o něco málo nebezpečnější byl Betis, který hned několikrát prověřil Domenecha. Nezaujatý fanoušek ale musel být zklamán, dnešní utkání totiž nemělo patřičné kvality.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Žlutou kartu dostává Michy Batshuayi (Valencia CF).

90+2

Hlavičkující Rodrigo zamířil vysoko nad branku, López se tak ujme rozehrávky od své svatyně.

90+1

Hosté podnikli jednu z posledních akcí, dloubáček na Leóna ale skončil v rukavicích Domenecha. Valencia si také zkusí jeden z posledních výpadů.

90

Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta základní hrací doby. Valencia se snaží s výsledkem něco udělat, Betis ale v poklidu odolává.

88

Na hrací ploše skončil jeden z domácích, sudí ale nechal pokračovat ve hře. Nadějnou akci táhl Guedes, který ale poslal na Rodriga příliš pomalou přihrávku.

87

Bartra se možná trochu zbytečně zbavil míče, Guedes se ale nedokázal dostat přes Canalese. Hosté budou navíc vhazovat od levé autové čáry.

84

Snad poprvé se dostal k míči Batshuayi, kterého faulovala hned dvojice protihráčů. Sudí ponechal výhodu, Gameirovi se ale přihrávka nezdařila.

83

Lo Celso dokázal obelstít hned dvojici protihráčů, poté přišla kolmice na Leóna, který ale v pokutovém území neměl potřebnou podporu kolegů.

82

Tentokráte si vzal standardku na starost Wass, který rozehrál naprosto tragikomicky. Jeho nepovedený centr skončil až v zámezí.

81

Hodně zajímavý moment. Brankáři Lópezovi totiž vypadl míč z náruče a hrál s ním venku z pokutového území. Sudí udělil "pouze" žlutou kartu.

81

Nakonec jsme sledovali ještě jeden rohový kop, který byl opět rozehrán bídným způsobem. Navíc si faulem pomohl domácí Piccini.

81

Betis si přichystal tutovku! León šel z levé strany sám na brankáře, avšak napálil pouze vyběhnuvšího Domenecha.

80

Sidnei si počkal na Gameira, kterého ubránil pouze za cenu rohového kopu. Netopýři si vyzkouší třetí roh, který zanedlouho provede Parejo.

79

K rozehrávce standardky se postavil Parejo, který kroutil míč směrem do branky. Na hranici malého vápna ale zasáhl pozorný Canales.

78

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Ryad Boudebouz, přichází Giovani Lo Celso.

77

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Denis Čeryšev, přichází Michy Batshuayi.

77

Žlutou kartu dostává Andrés Guardado (Real Betis).

76

Žlutou kartu dostává Mouctar Diakhaby (Valencia CF).

75

Betis měl k dispozici volný kop z velice nebezpečné vzdálenosti. Joaquín to vzal sám na sebe, prudký projektil ale skončil v náruči Domenecha.

74

Guerrero nedokázal odklidit míč do přijatelnější vzdálenosti od branky, navíc si dalším faulem pomohl hostující kapitán Guardado.

73

Do konce zápasu zbývá něco málo přes dvacet minut. Zatím vše nasvědčuje tomu, že bychom se branky dočkat neměli. Oba celky se nemohou dostat k ničemu nebezpečnějšímu.

72

Po odehrání míče skončil na zemi Boudebouz, kterého hodně ostře atakoval obránce Gayá. I tentokráte se to obešlo bez žlutého napomínání.

71

Právě novic na hrací ploše okamžitě vypálil na bránu. Bývalý útočník Osasuny si navedl míč na levačku a poté zamířil pouze na tribunu.

70

Mandi rozehrával hluboko z vlastní poloviny, nakonec si vybral vedle stojícího Guerrera, který okamžitě přenesl hru na Leóna.

69

Na hrací ploše se opět přiostřilo. Hlavní sudí dokonce musel napomínat domácího trenéra, kterému se cosi nelíbilo.

68

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Antonio Sanabria, přichází Sergio León.

64

Sidnei byl zahnán do úzkých, nakonec z těžké situace "vybruslil" i díky Lópezovi. Druhý jmenovaný z jedničky poslal míč do bezpečí.

63

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Takaši Inuj, přichází Joaquín.
Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Ferrán Torres, přichází Gonçalo Guedes.

62

Žlutou kartu dostává Cristiano Piccini (Valencia CF).

62

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, na úvodní branku stále čekáme. Druhý poločas je možná ještě méně záživnější.

61

Absolutní nepochopení z hostující strany. Bartra totiž přenášel hru na levou stranu, Canales se ale na poslední chvíli hnul opačným směrem.

60

Piccini si nyní řekl o žlutou kartu, avšak hlavní sudí nakonec udělil pouze razantní domluvu. Hosté si dávají s rozehrávkou hodně načas.

59

Guerrerovi se nakonec nadvakrát povedlo poslat míč do malého vápna, kde se zrovna nenacházel nikdo z jeho spoluhráčů.

58

Firpo si hrudí zpracoval neposedný míč, jenomže následně celou akci zabrzdil. Betis to tak opět zkouší do přehuštěného prostoru.

57

Do pokutového území Betisu přiletěl nadýchaný centr, na který si naskakoval talentovaný Torres. Jeho hlavička ale nebyla zrovna nepřesnější.

56

Čeryšev raději přenechal autové vhazování Gayovi, který si vybral dnes nevýrazného Rodriga. Netopýři se konečně dostali na delší dobu k míči.

55

55. Parejo trefil břevno.

55

Zničehonic velká šance domácích! Rodrigo píchl do balónu na Pareja, domácí kapitán se ihned opřel do míče, který skončil pouze na břevně.

54

Po delší době přišel nedovolený zákrok, který si připsal domácí Torres. Na zemi opět skončil Firpo, jenž toho v dnešním utkání hodně schytává.

53

Bartra se k překvapení všech nadechl k útočnému výpadu, po zhruba padesáti minutách sprintu ale přišlo ukopnutí míče daleko od nohy.

52

Gameiro si hezkou stahovačkou hodil míč do volnějšího prostoru, jeho kolega Gayá ale celou akci zabrzdil. Soupeř se tak stačil vrátit za míč.

51

Netopýři se konečně usadili v blízkosti pokutového území, kde se ke střele dostal Wass. Domácí záložník ale zamířil vysoko nad branku.

50

Gayá chtěl vysunout Torrese, na kterého byla přihrávka příliš prudká. U své šestnáctky se nejlépe zorientoval Bartra, který vyvezl balón.

49

Nepovedená přihrávka v podání Guerrera hrála do karet Diakhabymu, který raději přeposlal míč domácímu brankáři Domenechovi.

48

Canales potáhl míč za středový kruh, načež ho přeposlal Firpovi. Centr druhého jmenovaného pouze prosvištěl pokutovým územím.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté. Ti budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám žádnou branku nenabídl. Úvodní dvacetiminutovka patřila Betisu, který měl optickou převahu. První vyloženou šanci si ale přichystala Valencia, jenomže zakončující Gameiro trefil pouze brankáře. Také Betis si vytvořil dvě vyložené šance. Nejprve Inui nedokázal zasunout míč do odkryté brány, posléze ani s hlavičkou neuspěl Mandi. Dnešní utkání rovněž nabízí bojovnost obou celků, k vidění byly už tři žluté karty.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+4

První poločas skončil.

45+4

Po delší době zákrok pro Lópeze, který si pohrál s hlavičkou od Torrese.

45+3

Canales operoval s míčem na levé straně, kde narazil pouze na obětavého Torrese. Sevillský celek si ještě vyzkouší autové vhazování.

45+2

Betis si přichystal další volný kop, který tentokráte rozehrál nakrátko. Následně Boudebouz centroval na Mandiho, který zamířil pouze doprostřed.

45+1

První poločas bude nastaven o čtyři minuty.

45

Po nedovoleném zákroku zůstal na zemi ležet domácí Gabriel, ke kterému okamžitě přispěchal lékařský personál. Na nic vážného to ale nevypadá.

44

Zdá se, že v prvním poločase branku neuvidíme. Hosté se totiž nemohou dostat k opačné šestnáctce, Valencie se nyní pouze brání.

41

Bartra měl velké starosti s agilním Rodrigem, který se nakonec nechal obrat o míč. Následný centr od Gayi nenašel forvarda Gameira.

40

Gameiro předal do strany na Torrese, který nedal centru téměř žádnou razanci. Navíc se míč dostal do moci brankáře Lópeze.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

38

Poslední minuty opravdu nabízí velkou řadu faulů, naopak hezkých momentů ubývá. Nyní se o jeden z nich pokouší domácí hráči.

37

Sudí se nakonec poradil s videorozhodčím, nicméně ani on žádný nedovolený zákrok neodhalil. Valencie sportovně odevzdala balón.

36

Žlutou kartu dostává Antonio Sanabria (Real Betis).

36

Opět se nehraje, na zemi totiž skončil hostující Sanabria, který se ještě hněvá na výrok sudího. Ten zřejmě neviděl Parejův zákrok.

35

Tím dalším, kdo se dopustil nedovoleného zákroku, byl domácí Gayá, který fauloval Canalese. Betis si vyzkouší další standardní situaci.

34

Gayá se dokázal vymanit ze sevření, poté se mu ale nepodařilo poslat centr přes Mandiho. Odražený balón pak sebral hostující Guerrero.

33

Volný kop také na opačné straně. U míč se i v tomto případě nacházel Canales, jehož rána skončila na dobře postavené zdi.

32

Jakoby domácí konečně začali hrát. Stále ale sledujeme hru plnou nepřesností, jednu z nich před malým momentem udělal Wass.

31

Žlutou kartu dostává Dani Parejo (Valencia CF).

31

Firpo už nedokázal zachytit míč před brankovou čárou, soupeř se tak dostal k rohovému kopu. Tentokráte centr skončil u Gabriela, který se dožadoval penalty, hlavní sudí ale nechává pokračovat ve hře.

30

K oné rozehrávce se postavil právě Parejo, který kroutil míč k hranici velkého vápna. Tam neměl problém s odklizením balónu Bartra.

29

Parejo se ještě dohadoval s rozhodčím, chtěl totiž žlutou kartu pro hostujícího Firpa. Valencie se bude muset smířit alespoň s volným kopem.

24

24. Piccini odkopl míč před brankovou čárou.

24

Piccini zachránil svůj celek! Průniková přihrávka totiž našla Inuiho, který obešel brankáře a poté zasouval míč do odkryté brány. Vracející se Piccini ale stačil míč odkopnout před brankovou čárou.

23

Guardado stáčel centr směrem do malého vápna, kde ale zakročil Gabriel. Aby toho nebylo málo, tak si další zakončení připsal Canales.

22

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, zatím sledujeme spíše bojovnou podívanou. Viděli jsme jedinou vyloženou šanci, domácí Gameiro ale neprostřelil Lópeze.

21

Až nyní jsme se dočkali první kloudné střely z hostující strany. Canales si přehodil míč na levačku, následný obstřel skončil kousek vedle tyče.

20

Dalekonosná kolmice směřovala na Sanabriu, před kterým stačil ukrýt míč do své náruče Domenech. Rutinní práce pro domácího brankáře.

19

Rozehrávky volného kopu se chopil Sidnei, který raději rozehrál nakrátko na Mandiho. Napadající Čeryšev se poprvé připomněl faulem.

18

Nyní Piccini vhazoval od pravé autové čáry, jeho nabídka směřovala na Torrese, který si ale v souboji s Guerrerem pomohl faulem.

17

Betis opět kombinoval ve středu hrací plochy, kde se mu podařilo dostat ze sevření. Mandi nakonec odkopl míč kousek za středový kruh.

16

Žlutou kartu dostává Ferrán Torres (Valencia CF).

16

Torres nešťastně dohrál rozehrávajícího Sidneiho, který to pořádně schytal. Na nic vážného to nevypadá, hosté budou zahrávat standardku.

15

To je hodně smutná zpráva pro fanoušky Valencie. Kondogbia se totiž při pokusu o střelu zranil, na jeho místo tak přišel dánský středopolař Wass.

14

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Geoffrey Kondogbia, přichází Daniel Wass.

14

Rodrigo se dostával s míčem do pokutového území, odkud ho nakonec vytlačil Sidnei. Posléze ještě vypálil Kondogbia, střela se mu ale nepovedla.

13

13. López se musel činit.

13

První šance tohoto zápasu! Domácí podnikli velice rychlou protiakci, na jejíž konci byl Gameiro. Francouzský forvard v pádu trefil rukavici Lópeze.

12

Torres dokázal zastavit Inuiho, následně si hostující záložník pomohl drobným faulem. Rozehrávky se ujme sám brankář Domenech.

11

Betis už dlouho drží míč na vlastní polovině, soupeř se k napadání zrovna moc nemá. V tuto chvíli má balón na kopačce Bartra.

10

Guardadovi se podařilo přenést hru na pravou stranu, kde měl Guerrero příliš málo času na přihrávku. Proto mu přišel na pomoc Mandi.

9

Netopýři to po delší době zkusili směrem dopředu, Rodrigo si ale s míčem neporozuměl. Guerrero okamžitě přešel půlící čáru.

8

Na pořadu dne byla standardní situace pro hosty. U míče se opět nacházel Canales, jehož centr sice našel Sidneiho, hlavička ale směřovala vysoko nad.

7

Logicky tak následoval rohový kop, který z levé strany obstaral Canales. Jeho centr směřoval k přední tyči, kde jako první zasahoval Diakhaby.

6

Přenesení hry našlo na levém křídle volného Firpa, který udělal ostrý manévr na levou nohu a poté stříleným centrem poprvé prověřil Domenecha.

5

Canales měl ve středu hrací plochy hodně času, nakonec hru otočil na levou stranu, kde se Gabriel prezentoval nedovoleným zákrokem.

4

Betis kombinoval na pravém křídle, kde se Boudebouz pokusil o centr, který ale skončil až za brankovou čáru. Domenech bude rozehrávat.

3

Hostující López si dával s výkopem od své branky hodně načas, napadající Gameiro mu málem odkop od branky dokázal srazit do strany.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Valencia CF: Doménech – Piccini, Diakhaby, Gabriel, Gayá – Torres, Parejo (C), Kondogbia, Čeryšev – Gameiro, Rodrigo.
Náhradníci: Neto – Batshuayi, S. Mina, Murillo, Soler, Wass.

Real Betis: Pau López – Mandi, Bartra, Sidnei – Guerrero, Canales, Inuj, Guardado (C), Firpo – A. Sanabria, Boudebouz.
Náhradníci: Robles – Barragán, Gracia, León, Tello, Joaquín.

Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Naranjo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Real Betis

Na opačné straně se nachází sevillský Betis, který se rovněž v minulé sezón zařadil k celkům, které příjemně překvapily. Betis totiž skončil na konečném šestém místě, tedy o jednu příčku výše, než jeho městský rival FC Sevilla. Hostující tým dnešního utkání si tak zajistil skupinovou fázi Evropské ligy, ve které bude pomáhat velká řada nových posil. Betis rovněž nezaznamenal dobrý vstup do letošního ročníku, hned v prvním zápase překvapivě prohrál s Levante, které na hřišti soupeře vyhrálo vysoko 3:0. Betis vyšel střelecky naprázdno i v dalším utkání, tentokráte si ale ze hřiště Deportiva Alavés odvezl bod za bezbrankovou remízu. Třetí kolo nám nabídlo ostře sledované sevillské derby, které nakonec rozhodla jediná branka, kterou obstarala hrající legenda Joaquín.
Valencia CF

Fotbalisté Valencie se po dlouhé době konečně dostali na příčky zajišťující pohárovou Evropu, v loňském ročníku se dokonce dostali na čtvrté místo, které jim zajistilo účast v základní skupině Ligy mistrů. Netopýři by chtěli podobný úspěch zopakovat i v letošním ročníku, start do něj ale není zatím příliš ideální. Úvodní kolo nabídlo celkem očekávanou remízu proti Atléticu Madrid (1:1), to další se ale Valencii vůbec nepovedlo, ze hřiště barcelonského Espanyolu si odvezla překvapivou prohru 2:0. I v rámci třetího kola zajížděla Valencia na hřiště soupeře, tentokráte jim bylo Levante. Duel nakonec skončil nerozhodným výsledkem 2:2, přičemž "Netopýři" hráli více než patnáct minut proti desíti.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Španělská nejvyšší soutěž má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Valencia CF a Real Betis.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

Valencia CF – Real Betis

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   16. Torres (VAL), 31. Parejo (VAL), 62. Piccini (VAL), 76. Diakhaby (VAL), 90+2. Batshuayi (VAL) – 36. A. Sanabria (RBE), 77. Guardado (RBE), 81. Pau López (RBE)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 21:9.

Valencia CF: Doménech – Piccini, Diakhaby, Gabriel, Gayá – Torres (63. Guedes), Parejo (C), Kondogbia (14. Wass), Čeryšev (77. Batshuayi) – Gameiro, Rodrigo.
Náhradníci: Neto – Batshuayi, S. Mina, Murillo, Soler, Wass, Guedes.

Real Betis: Pau López – Mandi, Bartra, Sidnei – Guerrero, Canales, Inuj (63. Joaquín), Guardado (C), Firpo – A. Sanabria (68. León), Boudebouz (78. Lo Celso).
Náhradníci: Robles – Barragán, Gracia, León, Tello, Joaquín, Lo Celso.

Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Naranjo