Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FK Litoměřicko – TJ Slovan Velvary

2:1

konec (1:1)

15.09.2018, 10:30 • Fotbalový stadion FK Litoměřicko • 6. kolo • Vít Trubička (@VtTrubika)

Tipsport: 1.6 4.0 3.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Pro dnešek je to ode mne vše. Těším se u dalších online přenosů na počtenou! (12:25:14)
Dnešní utkání je u konce! V tomto velmi vyrovnaném duelu měli více štěstí domácí fotbalisté, kteří po povedené akci ukořistili všechny tři body ze vzájemného zápasu.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Žlutou kartu dostává Miroslav Müller (TJ Slovan Velvary).

90+4

Žlutou kartu dostává Michal Doležal (TJ Slovan Velvary).

90+3

Dlouhým nákopem nasměroval míč směrem k soupeřově brance Jiří Měsíček. Z podobné vzdálenosti ale o chvilku později se k výkopu dostal i druhý gólman.

90+2

Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Šustr, přichází Zdržálek.

90+1

Velká akce Michala Doležala! V průniku jeden na jednoho byl ale Jan Plachý rychlejší a míč ještě ve vzduchu převzal.

90+1

Hlavní sudí nastavuje pět minut!

90

Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Verner, přichází Luong.

88

Přes dvojici protihráčů přiťukl míč k brance Měsíčka Miroslav Verner. Gólman Velvar lapil míč do rukavic a bleskově jej nasměroval na opačnou stranu.

86

Žlutou kartu dostává Petr Šalda (TJ Slovan Velvary).

85

Velvary se usilovně snaží o vyrovnání! Jejich akci ale narušil Chábera, který vyčíhl přihrávku na Petra Kovaříka. I tak by ale šance byla odsouzena k zániku, neboť Kovařík neměl nikoho před sebou.

84

Žlutou kartu dostává Michal Obrtlík (TJ Slovan Velvary).

83

Střídání v týmu TJ Slovan Velvary: ze hřiště odchází Vopat, přichází Kovařík.

83

Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Surmaj, přichází Karvánek.

81

David Surmaj slibně prostrčil míč na Jakuba Cháberu. Nepočítal ale s rizikem v podobě velvarského obránce, který akci narušil. Navíc se Velvary dostaly do protiakce.

80

Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Macháček, přichází Havrda.

78

Velvary rychle přešly na opačnou stranu. Napětí zde musel řešit až gólman Plachý, který opět volil daleký odkop od své branky.

76

Hlavičkou se pokusil míč do branky nasměrovat Jakub Chábera. Jeho pokus ale mířil příliš do oblouku, z něhož poslal míč nad horní břevno Měsíčkovy branky.

74

Žlutou kartu dostává Tomáš Nosek (TJ Slovan Velvary).

73

Žlutou kartu dostává Vít Pavlíček (TJ Slovan Velvary).

72

Střídání v týmu TJ Slovan Velvary: ze hřiště odchází Budějský, přichází Doležal.

71

Litoměřice se snaží probít do velkého vápna. Obranný blok Velvar je ale až příliš důrazný.

70

Žlutou kartu dostává Jakub Šimkovský (FK Litoměřicko).

69

Hosté kombinují mezi stopery a brankářem a vyčkávají na vhodnou příležitost k protiútoku.

67

Rohový kop hlavičkou ubránil Miroslav Müller, který se následně vložil i do dorážky Jakuba Chábery. Velvary se tak uvolnily z litoměřických spárů a naopak se dostaly do vlastní akce.

66

Velvary ubránily pronikající litoměřické hráče. Samy se navíc dostaly do brejku. Bez jeho zakončení ale domácí akci ubránili a podobnou rychlostí se vrátili zpět.

65

Rukou na hranici velkého vápna zahrál Miroslav Müller. Litoměřice tak mohou odvrátit nebezpečí před svou brankou a přesunout se na opačnou polovinu, což se také zadařilo.

63

Z velké vzdálenosti vyslal míč na branku David Surmaj. Díky omezenému výhledu navíc mířil úplně vedle pravé tyče branky Jiřího Měsíčka.

63

Střídání v týmu TJ Slovan Velvary: ze hřiště odchází Kalaš, přichází Müller.

62

Žlutou kartu dostává Tomáš Tenkl (TJ Slovan Velvary).

60

Na opačnou stranu se snaží projít velvarští fotbalisté. Naráží ale na litoměřickou osobní obranu, díky které ztrácí rychlost a plynulost v pokračování střelecké příležitosti.

59

Litoměřický tým se tlačí do útoku i nadále. Na velvarskou obranu ale nyní recept nenachází.

57

57. ČAJKOVSKÝ - 2:1

57

Litoměřice právě vstřelily branku!
Krásný gól Litoměřic! Jan Štefko se utrhl podél levé postranní čáry a rychle vysprintoval až k velkému vápnu. Zde již stíhán protihráčem vyslal kolmici na LUKÁŠE ČAJKOVSKÉHO, který z první posílá svůj tým do vedení! Asistence: Jan Štefko

56

Velvary odvrátily tlak z litoměřické strany. Navíc pozvolnou kombinací přesunuli těžiště hry až ke středu hrací plochy.

53

Obrovská šance Jana Štefka! Zcela sám se ocitl před brankou, kterou měl navíc z malého vápna téměř volnou. Střela pod velkým úhlem mu ale tolik nesedla, ani David Surmaj ji nestihl dorazit. Míč tak skončil mimo hřiště.

52

Obranným skluzem zabránil Jan Kalaš v pokračování akce Jakuba Chábery. Přesto všechno se ale domácí fotbalisté drží stále na polovině svého soupeře.

51

Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Valenta, přichází Čajkovský.

50

Jan Kalaš marně vyčkával na volné místo pro rohový kop. Přes dvojici protihráčů nakonec volil zpětnou přihrávku, Volba to ale byla správná. Balon se posléze dostal až k Plachému.

49

Již třetí rohový kop za sebou má k dispozici Litoměřicko. Přetažený centr si převzal Dominik Šustr, který ho nezpracoval příliš povedeně.

48

Miroslav Verner se postavil k exekuci rohového kopu. Michal Macháček se jej posléze pokusil odhlavičkovat na branku, ovšem do dráhy letu míče se vložil velvarský obránce, čímž skončil míč mimo hrací plochu.

46

První poločas zahájily tlakem hostující Velvary. Z hloučku hráčů se ale míč dostal do zámezí, načež jej na opačnou polovinu odkopl Jan Plachý.

46

Začal druhý poločas.
První polovina rozzuzlení zápasu zatím nepřinesla. Oba týmy si vytvářejí určité akce, které se jim ale nedaří proměňovat, navíc nejsou příliš výrazné, I díky tomu je stav po první půli vyrovnaný 1:1.

45+1

První poločas skončil.

44

Velvary ubránily litoměřický přímý kop ze střední vzdálenosti. Načež se pokouší o jeho protlačení mimo vlastní polovinu. Neúspěšně.

42

Byť Jan Plachý odkopl míč za půlku, při jeho zpracování pochybil Miroslav Verner, čímž se hra vrátila zpět před litoměřického brankáře.

41

Slibnou litoměřickou kombinaci narušil Bohumil Havel, který navíc nasměroval své spoluhráče k obratu.

40

Velvary zakončily nepříliš přesnou šanci do rukavic Jana Plachého. Díky jeho odkopu se hra na malou chvíli opět přesunula ke středovému kruhu.

36

Po centru Lukáše Budějského se pokusil balon do branky dopravit Vít Pavlíček. Ten mu ale odskočil a převzal si jej Nicolas Husenský.

34

Velkou akci rozehrál Miroslav Verner. Z hranice velkého vápna vyslal křižný pass směrem k brance, který ale Patrik Valenta nestihl a míč si to zamířil do zámezí.

32

David Surmaj nezvládl kousek za středovou čárou souboj s Tomášem Tenklem. Hráč Velvar si tak ukořistil míč pro sebe a zamířil k obratu směrem na Plachého.

30

A přetahovaná v přímých kopech mezi oběma celky pokračuje. Tentokrát jsou na tahu Velvary.

29

K přímému kopu se na druhé straně dostávají i litoměřičtí fotbalisté.

28

Velvary se tlačí k soupeřově brance. Pomohl jim přímý kop po ruce Šimkovského. Jeho exekuce se zhostil Lukáš Budějský, ovšem litoměřický gólman dokázal míč vyboxovat.

27

27. VERNER - 1:1

27

Litoměřice právě vstřelily branku!
Přesto Litoměřičtí vyrovnávají! Přihrávku od Davida Surmaje využil ve vápně MIROSLAV VERNER, který využil zcela volného prostoru ve velvarské brance a umisťuje do ní míč.

27

David Surmaj chtěl zklepnout centr na Valentu, ovšem Tomáš Nosek byl blíže.

26

Velvary pokračují v útočném náporu. Dlouhý Budějského centru ovšem Petr Šalda nestihl ani ve skluzu.

24

24. BUDĚJSKÝ - 0:1

24

Velvary právě vstřelily branku!
Z něho se také hosté jako první prosazují! V chumlu hráčů ve vápně si krásně vyskočil a hlavou nasměroval míč přímo do branky LUKÁŠ BUDĚJSKÝ.

23

Velkou akci Velvar po přímém kopu a následném centru Lukáše Budějského zvládli domácí ubránit. Ovšem pouze za cenu rohového kopu Velvar.

22

Přes dvojici protihráčů nepřešel Jaroslav Kafka. Litoměřicko se pokouší vyslat míč dále od vlastní branky.

21

Velké zakončení měl před sebou David Surmaj! V malém vápnu mu ale míč přepadl na špatnou nohu, čímž útočník domácího týmu přestřelil.

20

Jaroslav Kafka si nabíhal do bezprostředního ohrožení branky Jana Plachého. K jeho smůle se ale ocitl v ofsajdovém postavení, po kterém se do šance opět dostali domácí.

18

Velvary se snaží dostat k centru na Plachého branku. Přes blok Jana Štefka de ale nemohou posunout dále, navíc si domácí ukořistili míč pro sebe.

17

Tomáš Nosek zbavil míče Patrika Valentu, který si to šinul podél pravé postranní čáry. Jako bonus ještě míč zamířil mezi diváky.

16

Chvilkové napětí před vlastní brankou zvládl Jan Plachý urovnat a vyslat míč daleko od své svatyně.

15

Jaroslav Kafka si sice odehrál Šimkovského, na Jana Štefka už ale nestačil. Litoměřicko tak nadále může pokračovat v akci směrem do útoku.

13

Hra se velmi často přesouvá mezi oběma brankami. Ovšem míč častěji drží domácí fotbalisté, kteří celkem brzy blokují každou akci svého soupeře a naopak se dostávají do soupeřova vápna.

11

Přetahovanou ve středu se snažil dlouhým nákopem vyřešit Lukáš Budějský. U levé postranní čáry ale našel pouze Jakuba Šimkovského, který nasměroval Litoměřicko na opačnou stranu.

10

Velvarům se podařilo odkopnout míč směrem k brance. Míč ale mířil příliš daleko od ní. Jan Plachý tak vyslal míč opět do středu pole.

9

Měšíčkův nákop a následné odražení Litoměřic přináší první rohový kop pro velvarský Slovan.

7

Po nedovoleném zákroku Kalaše na Michala Macháčka nasměrovali domácí míč směrem k soupeřově brance. Velvary sice odvrátily míč do autu, napětí před jejich brankou ale uhasil až gólman Měsíček, který chytil míč do svých rukou.

6

Rohový kop Litoměřic odvrátil mimo ohrožení Tomáš Tenkl. Těžiště hry se tím pádem posunulo opět ke středovému kruhu.

5

Ladislav Vopat nezvládl u postranní čáry souboj s Martinem Štanclem. Litoměřicko se navíc vydalo na další útočnou výpravu.

3

Jakub Šimkovský nacentroval zprava míč přímo na hlavu Michala Macháčka, který stál ve velkém vápnu. Macháček jej rychle odhlavičkoval, ovšem přímo k soupeři, který stál vedle něj.

2

Jan Plachý odkopl míč od své branky ve snaze uchránění velkého vápna před dobíhajícím hráčem Velvar. O míč se tak svedl boj u středového kruhu.

1

Litoměřicko zahájilo dnešní utkání rozehrávkou od své branky. Kombinací se pokoušelo dostat dále, ovšem na polovině ztratil míč Jakub Šimkovský a litoměřičtí fotbalisté museli své snažení opakovat.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FK Litoměřicko: Plachý – Šustr, Šimkovský (C), Chábera, Verner, Surmaj, Macháček, Husenský, Valenta, Štancl, Štefko ml.
Náhradníci: Ordelt – Zdržálek, Karvánek, Lauricella, Havrda, Čajkovský, Luong

TJ Slovan Velvary: Měsíček – Obrtlík (C), Tenkl, Nosek, Šalda, Havel, Vopat, Pavlíček, Kalaš, Budějský, Kafka.
Náhradníci: Ludvík, Doležal, Kovařík, Řepa, Müller, Polák

Rozhodčí: Slavíček – Hůlka, Erlebach.
Po šesti odehraných kolech se oba celky drží na celkem rozdílných pozicích. Zatímco Litoměřicku úvod soutěže příliš nevyšel a se třemi body se drží u samého dna tabulky ČFL, Velvary jsou přecijen o něco úspěšnější. Jako nováček se vyhouply již na šesté místo. Za sebou ale mají celkem velkou konkurenci, koneckonců ani odstup mezi oběma soupeři není příliš velký. Činí pouhých sedm bodů.
Zdravím vás u šestého kola Fortuna České fotbalové ligy. Na stadionu v Litoměřicích přivítá domácí FK Litoměřicko nováčka soutěže TJ Slovan Velvary. Přeji příjemné fotbalové počtení.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

FK Litoměřicko – TJ Slovan Velvary

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 27. Verner, 57. Čajkovský – 24. Budějský

Karty:   70. Šimkovský (LTM) – 62. Tenkl (VEV), 73. Pavlíček (VEV), 74. Nosek (VEV), 84. Obrtlík (VEV), 86. Šalda (VEV), 90+4. Doležal (VEV), 90+4. Müller (VEV)

FK Litoměřicko: Plachý – Šustr (90. Zdržálek), Šimkovský (C), Chábera, Verner (90. Luong), Surmaj (83. Karvánek), Macháček (80. Havrda), Husenský, Valenta (51. Čajkovský), Štancl, Štefko ml.
Náhradníci: Ordelt – Zdržálek, Karvánek, Lauricella, Havrda, Čajkovský, Luong

TJ Slovan Velvary: Měsíček – Obrtlík (C), Tenkl, Nosek, Šalda, Havel, Vopat (83. Kovařík), Pavlíček, Kalaš (63. Müller), Budějský (72. Doležal), Kafka.
Náhradníci: Ludvík, Doležal, Kovařík, Řepa, Müller, Polák

Rozhodčí: Slavíček – Hůlka, Erlebach