Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Huddersfield Town – Crystal Palace FC

0:1

konec (0:1)

15.09.2018, 16:00 • John Smith's Stadium Huddersfield • 5. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 3.39 3.18 2.41 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (17:57:12)
Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 11:17.
Crystal Palace tedy urvalo druhou výhru v sezóně a v rozehraném pátém kole se posunulo do klidného středu tabulky. Huddersfield naopak na první výhru čeká a může se propadnout do sestupového pásma.
Je dobojováno! Souboj dvou celků ze spodní poloviny tabulky byl jednoznačně v režii Huddersfieldu, který po celou dobu herně dominoval, ale gólově svou převahu nezúročil. Hosté naopak vytěžili z minima naprosté maximum, když o osudu celého zápasu rozhodla Zahova individuální akce z 38. minuty. Domácí měli po změně stran jedinou velkou šanci na vyrovnání, kterému zabránila tyč nastřelená Aaronem Mooyem.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Crystal Palace si zkušeně hlídalo svůj náskok až do úplného konce nastaveného času, kdy přišla Bilingova tečovaná střela z dálky a rohový kop. I ten hosté ubránili a mohou se radovat z cenné výhry!

90+2

Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Andros Townsend, přichází Jeff Schlupp.

90+1

Pozornost většiny diváků se zaměřila na čtvrtého rozhodčího, který zvedl tabuli a ukázal, že se budou nastavovat tři minuty.

90

Domácí nákop z hloubi pole propadl k Mouniému. Ten při nápřahu o míč přišel, nicméně za ním ještě číhal Schindler. Vysunutý německý obránce už vypálil, jenže branku výrazně přestřelil.

88

Aaron Mooy po odvráceném centru pálil z necelých dvaceti metrů. Přízemní pokus tečoval Mounié a o centimetry minul pravou tyč hostující branky. Zároveň byl ale v těsném ofsajdu.

87

Aaron Wan-Bissaka ve skluzu odzbrojil Mouniého za cenu odehrání míče na další rohový kop.

86

Domácím velmi rychle dochází čas. Na vyrovnání mají i s nastavením zhruba sedm minut. Crystal Palace navíc bude kouskovat hru, neboť stále disponuje třemi možnostmi pro střídání.

85

James Tomkins zareagoval na Diakhabyho předkopnutí a zakřižoval jeho pohyb. Chvíli předtím ještě Ayewa fauloval Schindler.

84

Löwe zprava odcentroval na bližší tyč, kde letící balón prodlužoval Schindler. Následovalo několik soubojů, ve kterých si hosté věděli rady.

83

Patrick van Aanholt nezkrotil míč na koncové čáře a pod tlakem zahrál na další rohový kop.

82

Jordan Ayew se hodně diví, ale už nic nezmění na tom, že mu byl odpískán útočný faul na Kongola. Míč se znovu vrací do moci Huddersfieldu.

81

Další hostující laciná ztráta, dlouhý nákop propadl až k Lösslovi. Jeho spoluhráči se znovu daleko nedostali kvůli faulu Bilinga.

80

Luka Milivojević odevzdal balón nepřesným pasem. Lössl okamžitě rozehrál a po chvilce viděl odmávaný ofsajd Diakhabyho.

79

Mooyův nákop za obranu si pohlídal Tomkins a odkopem vrátil míč k půlící čáře, kde byl znovu Mooy a tentokrát fauloval Ayewa.

Huddersfield Town – Crystal Palace FC

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 38. Zaha (J. Ayew)

Karty:   27. M. Jörgensen (HUD) – 11. McArthur (CRP), 29. Zaha (CRP)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 11:17.

Huddersfield Town: Lössl – M. Jörgensen (78. Depoitre), Schindler (C), T. Kongolo, van La Parra (78. Mbenza) – Hadergjonaj, Biling, Mooy, Löwe – Kachunga (68. Diakhaby), Mounié.
Náhradníci: Hamer – Depoitre, Diakhaby, Mbenza, Pritchard, Smith, Williams.

Crystal Palace FC: Hennessey – Wan-Bissaka, Tomkins, M. Sakho, van Aanholt – Milivojević (C), Kouyaté, Townsend (90+2. Schlupp), McArthur – Zaha, J. Ayew.
Náhradníci: Guaita – Kelly, Meyer, Riedewald, Schlupp, Sörloth, J. Ward.

Rozhodčí: Mason – Long, Davies