Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

Anorthosis Famagusta FC – KF Laçi

2:1

konec (0:1)

12.07.2018, 19:00 • Antonis Papadopoulos, Larnaka • 1. předkolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.24 6.22 11.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:55:38)
Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:10.
Je konec! Anorthosis Famagusta zvládla úvodní utkání prvního předkola Evropské ligy a poráží KF Laci 2:1. Domácí celek se dnes na výhru pořádně natrápil. Hosté se ujali vedení ve 22. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Hoxhallari. Famagusta do poločasu marně hledala odpověď. Po přestávce však domácí celek zvýšil obrátky a v 53. minutě vyrovnal z penalty Pranjić. O sedm minut později se navíc prosadil Cissé a dodal kyperskému celku potřebný klid. Famagusta si své vedení pohlídala a do odvety jede s nadějným výsledkem.

90+1

Konec zápasu.

90

Střídání v týmu KF Laçi: ze hřiště odchází Hadroj, přichází Xhixha.

90

Famagusta se už znovu nastěhovala do blízkosti pokutového území soupeře, kde kombinuje s míčem. Hráči v modrých dresech ještě chtějí přidat třetí zásah.

89

Zadáci Laci už hlavně nechtějí vyrobit chybu, kvůli které by soupeře pustili do šance. Famagusta totiž aktivně napadá.

88

Laci se v závěru snaží najít recept na domácí obranu. Hostující celek se ze všech sil snaží vyrovnat a odvézt si z Kypru nadějný výsledek do odvety.

86

Obrovská šance Laci! Jonuzi se po rohovém kopu položil do odraženého míče, jenže jeho skákavý pokus těsně minul levou tyč domácí branky!

85

Uzuni se z levého křídla tlačil do pokutového území, jenže stoper Seteriou proti němu bleskově vystoupil a vypíchl mu míč do zámezí.

84

Koffi obdržel krásnou přihrávku na pravé křídlo. Domácí zadák měl dostatek času na odcentrování do pokutového území, ale trefil jen prvního soupeře.

83

Domácí fanoušci se zlobí na rozhodčího. Sudí totiž zastavil slibně se rozvíjející akci Famagusty. Podle všeho viděl faul Michala Ďuriše.

82

Střídání v týmu Anorthosis Famagusta FC: ze hřiště odchází Mikeltadze, přichází Englezou.

81

Michal Ďuriš přerušil útočnou akci Laci jen za cenu nedovoleného zákroku. Sudí ponechal zákrok slovenského fotbalisty bez karetního trestu.

80

Koffi si řekl o přihrávku na pravou stranu hřiště. Krajní zadák domácího celku odcentroval na hranici pokutového území, kde nenašel nikoho v modrém dresu.

79

A mohlo být vyrovnáno! Eller rozehrával přímý kop hostujícího celku z ostrého úhlu a jeho kroucený pokus musel Felgueiras vytáhnout nad břevno!

78

Jednoho z domácích fotbalistů postihly křeče. Zdá se, že to je ofenzivní fotbalista Mikeltadze, který si stěžuje na bolest pravého lýtka.

77

Hráči Laci se snaží útočit. Před branku Famagusty vyslali hned dva nadýchané centry, ale v obou případech kraloval v šestnáctce obránce Soteriou.

76

Mohlo to být 3:1! Po krásném centru z pravé strany se k hlavičce v pokutovém území dostal Rayo, ale brankář Selmani vytáhl parádní zákrok!

75

Jonuzi se při návratu na vlastní polovinu dopustil nedovoleného zákroku. Záložník Laci se sice diví, ale verdikt pana rozhodčího se měnit nebude.

74

Další útok se domácímu celku vůbec nevydařil. Se stříleným centrem z levé strany si bez větších problémů poradil dobře postavený obránce Gjoni.

72

Michal Ďuriš dosáhl na prudký centr z levé strany, jenže rozhodčí mu odpískal faul na brankáře. Sudí měl souboj přímo před očima a neváhal ani vteřinku.

71

Mikeltadze zkusil štěstí střelou z dobrých třiceti metrů. Domácí fotbalista napřáhl ke střele pravačkou, jenže jeho pokus postrádal potřebnou přesnost.

70

Soteriou uspěl v hlavičkovém souboji na vlastní polovině a nedovolil útočníkům Laci přejít do rychlého protiútoku. Domácí obrana teď funguje jako švýcarské hodinky.

69

Cissé si dělal prostor v pokutovém území. Domácí záložník se chtěl otočit kolem jednoho ze soupeřů, jenže míč si špičkou kopačky ukopl daleko od nohy.

68

Ďuriš se po dalším pěkném centru dostal k hlavičce, jenže radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Slovenský útočník stál v ofsajdu.

67

Michal Ďuriš byl jako první u odraženého míče v blízkosti pokutového území. Bývalý fotbalista Viktorie Plzeň technickou střelou netrefil branku.

66

Eller chtěl odkopnout míč z hranice pokutového území, jenže jeden z domácích fotbalistů mu přišlápl nohu. Sudí faul viděl a okamžitě přerušil hru.

65

Domácí fanoušci jsou nabuzení dvěmi góly z úvodu druhého poločasu a ženou kyperský celek do útoku. Ďuriš se dožadoval další penalty, ale píšťalka sudího tentokrát zůstala němá.

64

Před branku hostujícího mužstva přiletěl další nebezpečný centr z levé strany hrací plochy. Gólman Selmani vyrazil na malé vápno a ukryl míč do rukavic.

63

Koffi operoval s míčem u nohy na pravé straně hrací plochy, jenže nikdo v modrém dresu mu nepřišel pomoci a domácí obránce následně ztratil balón.

62

Domácí fotbalisté jsou v tuto chvíli spokojení s vedením a uklidňují hru kombinací na vlastní polovině. Famagusta si další gól rozhodně zasloužila.

60

60. Sekou CISSÉ - 2:1

60

Famagusta právě vstřelila branku!
Famagusta otáčí vývoj dnešního utkání! Po rohovém kopu se míč od obránce odrazil do míst, kde byl SEKOU CISSÉ, který míč střelou po zemi dopravil k zadní tyči!

60

Cissé se po hodině hry prodíral do pokutového území, ale jeden z obránců proti němu včas vystoupil a jeho centr srazil na rohový kop.

59

Victor si zabíhal na přihrávku za obranu hostujícího celku, jenže špičkou kopačky už na balón nedosáhl a míč mu utekl do zámezí.

58

Laci znovu zahrávalo rohový kop. Prudký centr tentokrát přiletěl na přední tyč, kam si naběhl stoper Gjoni, ale jeho teč nemířila do prostoru mezi tři tyče.

57

Cissé si krásným zpracováním přikryl míč tělem a hostující Eller jej nešikovným zákrokem poslal k zemi. Famagusta může pokračovat v kombinaci.

56

Kyperský celek měl k dispozici další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, jenže domácí stoper Soteriou se do zakončení neprobil.

55

Famagusta je vyrovnávací brankou pořádně nabuzená. Domácí fotbalisté se usadili před pokutovým územím a snaží se najít střeleckou pozici.

53

53. Danijel PRANJIĆ - 1:1

53

Famagusta právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Míč si na značku pokutového kopu postavil DANIJEL PRANJIĆ, na jehož přízemní střelu hostující brankář nedosáhl!

52

52. Nedovolený zákrok v pokutovém území

52

Penalta pro Famagustu! Mikeltadze si zpracoval míč, posunul si jej do vápna a po kontaktu s obráncem upadl. Sudí neváhal ani vteřinku!

51

Na druhé straně obdržel vysokou přihrávku do běhu sprintující Eller, který si míč krásně zpracoval, přehodil si jej na pravačku, ale jeho rána prosvištěla nad břevnem.

50

Krásné kombinaci domácího celku na jeden dotek chyběla přesná finální přihrávka. Michal Ďuriš by v opačném případě zakončoval do prázdné branky.

49

Soteriou nakopl míč na pravé křídlo, kde číhal křídelník Cissé. Záložník domácího celku se dostal k odcentrování do pokutového území, ale obrana Laci byla znovu pozorná.

48

Jeden z hostujících záložníků zůstává ležet na trávníku a drží se za pravé koleno. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat ve hře.

47

Hadroj vybojoval míč na pravé straně hostující defenzívy a bez váhání jej odkopl přes celé hřiště. Rozjet další akci musí pomoci i domácí brankář.

46

Famagusta obstarala výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Kyperský celek rozjel postupnou kombinaci, při které otáčí hru z jedné strany na druhou.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka nabídla hodně zajímavý průběh. Domácí Famagusta byla po celý poločas jasně lepším celkem, ale neuhlídala jeden rohový kop, a proto prohrává. Po pěkném centru se totiž prosadil Erion Hoxhallari. Domácí se sice tlačí do útoku, jenže přes pozornou obranu Laci si nemohou vytvořit šance.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45

První žlutá karta také na straně Famagusty. Za svůj faul ji dostává střídající Economides.

44

Famagusta zahrávala další rohový kop. Prudký centr přiletěl na přední tyč, kde hlídkoval hostující stoper Gjoni, který balón odhlavičkoval do bezpečí.

43

Na světě je první žlutá karta! Za faul na polovině hrací plochy ji dostává útočník Laci Kendes.

42

Domácí fotbalisté se po zákroku na Mikeltadzeho dožadovali odpískání pokutového kopu. Rozhodčí celý souboj dobře viděl a ukázal odkop od branky.

41

Koffi na polovině hrací plochy vystoupil před rozběhnutým Kendesem a hlavou poslal míč na své spoluhráče. Zadáci domácích nechtějí soupeře pustit do protiútoku.

40

Michal Ďuriš se poprvé v utkání dostal do zakončení. Slovenský fotbalista si našel cestu k centru z levé strany, jenže z těžké pozice netrefil branku.

39

Hadrojovi se vůbec nepovedl odkopl po pravé straně. Krajní zadák hostujícího celku chtěl odpálit míč do bezpečí, ale pouze jej odevzdal připravenému obránci.

38

Eller diriguje rozehrávku hostujícího celku ve středu hrací plochy. Domácí fotbalisté jej ale skvěle napadají. Hosté nemají ke kombinaci prostor.

37

Před branku domácího celku přiletěl další dlouhý míč z autového vhazování. Fotbalisté Famagusty byli na místech a nenechali míč propadnout k soupeřům.

36

Střídající Economides se ihned zapojil do útočení. Čerstvá síla na trávníku rozhýbala levou stranu, ale první centr se rychlonohému fotbalistovi nepovedl.

35

Střídání v týmu Anorthosis Famagusta FC: ze hřiště odchází Igiebor, přichází Economides.

34

Domácím se vůbec nedaří při přechodu do útoku. Pevná obrana Laci je zatím opravdu neprostupná.

33

Jonuzi vybojoval pro Laci vhazování v blízkosti pokutového území. Záložník hostujícího celku hledal Kendese, jenže domácí obránce byli na svých místech.

32

Ani další centr do pokutového území Laci nepřinesl nebezpečí. Obránce Hadroj se totiž natlačil před Ďuriše a znemožnil slovenskému útočníkovi zakončení.

30

Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme hodně překvapivý vývoj utkání. Domácí celek sice svého soupeře hodně tlačí, jenže zatím prohrává.

29

Domácí fotbalisté se znovu usadili na polovině soupeře a pomalu hledají cestičku do pokutového území. Obrana Laci však působí pevným dojmem.

28

Právě Koffi byl znovu v hlavní roli, jenže tentokrát nedosáhl na skákavou přihrávku na pravou stranu hrací plochy. Míč skončil v autu, vhazují hosté.

27

Koffi se natlačil do souboje s urostlým útočníkem hostujícího celku a podle hlavního arbitra byl domácí zadák faulován. Rozehrávat bude Famagusta.

26

Pranjić si řekl o prudkou přihrávku na levou stranu hrací plochy. Domácí obránce si ale nepotykal se zpracováním a míč mu vinou špatného prvního dotyku utekl do autu.

25

Sefgini poslal dlouhý aut až do pokutového území. Domácí obránce hledal Cissého, ale urostlý záložník Famagusty byl těsně bráněný.

24

Domácí fotbalisté se ihned hnali do útoku s pokusem o bleskovou odpověď. Cissé si sice dokázal zpracovat vysokou přihrávku, ale podle sudího si pomohl rukou.

22

22. Erion HOXHALLARI - 0:1

22

Laçi právě vstřelilo branku!
Tak to je obrovské překvapení! Laci se po svém prvním rohovém kopu dostává do vedení! Povedený centr přiletěl na malé vápno, kam si naběhl neobsazený ERION HOXHALLARI a s přehledem překonal domácího brankáře!

21

Hosté chtěli překvapit domácí obranu dlouhým vhazováním až do pokutového území. Obránce Koffi se ale vrátil na své místo a míč prodloužil na roh.

20

Koffi mohl táhnout akci Laci po pravé straně hrací plochy, ale hostující fotbalista si raději zasekl míč a pomohl si zpětnou přihrávkou.

19

Ani další centrovaný míč nebezpečí pro Selmaniho branku nepřinesl. Hostující brankář totiž vystartoval mezi hlavičkáře a vyboxoval míč do bezpečí.

18

Cissé je v úvodních minutách dnešního duelu nesmírně aktivní. Domácí záložník si znovu skvěle pokryl míč, nechal se faulovat a vybojoval pro Famagustu přímý kop.

17

Domácí neohrozili soupeřovu branku ani po dalším přímém kopu. Centrovaný míč letěl na Michala Ďuriše, ale bývalý útočník Plzně se neprobil do zakončení.

16

Pranjić se nechal chytře faulovat na levém křídle a vybojoval pro domácí celek zajímavý přímý kop. Do vápna už míří vysocí hlavičkáři.

15

Pranjić dostal krásnou přihrávku na levou stranu hracího pole, připravil si míč k odcentrování, jenže jeho pobídku odhlavičkoval hned první obránce.

14

Koffi dlouhým náběhem podpořil ofenzívu domácího celku, jenže vinou špatného zpracování se zahnal do těžké pozice a nedokázal přesně odcentrovat.

13

Domácí stopeři kombinují s míčem na vlastní polovině. Zadáci Famagusty si vyměňují krátké přihrávky a čekají na skulinku v defenzívě.

12

Hostující brankář Selmani vyrazil ven z branky a zapojil se do rozehrávky Laci. Gólman hostujícího výběru poté přenesl hru na pravé křídlo.

11

Sefgini si na kraji hrací plochy skvěle pokryl míč a nechal se faulovat. Obránce hostujícího celku se sice drží za kotník, ale podle všeho bude schopen pokračovat.

10

Ojedinělý útok hostujícího celku táhl aktivní Hadroj. Krajní obránce Laci se dostal až na hrot útoku, jenže proti přesile obránců v modrém neměl šanci na úspěch.

9

Cissé se skvěle vrátil na vlastní polovinu a fantasticky načasovaným skluzem zakopl míč do autu. Hostující fotbalisté si na malou chvíli mohou oddechnout.

8

Koffi se na vlastní polovině krásně otočil s míčem a před dotírajícím soupeřem jej odkopl daleko od branky. Hráči Laci zatím marně sbírají síly na útočení.

7

Koffi operoval s balónem u nohy na pravé straně hrací plochy. Domácí zadák si netroufl na centr do pokutového území a raději přenesl hru přes šíři hřiště.

6

Cissé si v pokutovém území naskočil na nadýchaný centr z pravé strany. Domácí záložník však zakončoval v krkolomné pozici a nasměroval míč mimo tři tyče.

5

Igiebor se znovu chopil dirigentské taktovky. Domácí záložník poslal vysokou přihrávku na pravé křídlo, ale ofenzivní obránce Koffi si neporadil se zpracováním.

4

Igiebor potáhl míč do blízkosti pokutového území. Domácí středopolař poté vyslal průnikovou přihrávku, na kterou nedosáhl nikdo v modrém dresu.

3

Domácí fotbalisté se poprvé v utkání usadili na polovině svého soupeře. Rayo poslal pěknou přihrávku na levou stranu, jenže Pranjić odcentroval jen do rukavic připraveného brankáře.

2

Gjoni se při souboji s jedním z domácích fotbalistů provinil nedovoleným zákrokem. Domácí budou rozehrávat z vlastní poloviny.

1

Domácí fotbalisté obstarali výkop k dnešnímu utkání. Famagusta začala dnešní duel postupnou kombinací. První nákop na pravou stranu byl nepřesný.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Anorthosis Famagusta FC: Felgueiras – Koffi, Soteriou, Schildenfeld, Pranjić – Victor, Igiebor – Mikeltadze, Rayo, Cissé – Ďuriš
Náhradníci: Artymatas, Demetris, Economides, Englezou, Hadjipaschalis, Ioannou, Kyriakou

KF Laçi: Selmani – Hadroj, Gjoni, Hoxhallari, Sefgjini – Lushkja, Eller, Jonuzi – Shtubina, Kendes, Uzuni
Náhradníci: Bushi, Popaj, Smaci, Ujka, Vata, Xhixha, Zogaj

Rozhodčí: Martínez – Cabanero, García.
Dnes budeme sledovat souboj albánského a kyperského celku. Hostující Laci obsadilo v loňském ročníku čtvrté místo albánské Super League. Favorit na postup ale bude kyperská Famagusta, která ve skupině o titul tamní soutěže obsadila třetí pozici za APOELem a Apollonem Limasol.
Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z předkola Evropské ligy mezi Anorthosis Famagusta a KF Laci. Výkop je stanoven na 19 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

Anorthosis Famagusta FC – KF Laçi

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 53. Pranjić (pen.), 60. Cissé – 22. Hoxhallari

Karty:   45. Economides (FMG) – 43. Kendes (LAC)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:10.

Anorthosis Famagusta FC: Felgueiras – Koffi, Soteriou, Schildenfeld, Pranjić – Victor, Igiebor (35. Economides) – Mikeltadze (82. Englezou), Rayo, Cissé – Ďuriš
Náhradníci: Artymatas, Demetris, Economides, Englezou, Hadjipaschalis, Ioannou, Kyriakou

KF Laçi: Selmani – Hadroj (90. Xhixha), Gjoni, Hoxhallari, Sefgjini – Lushkja, Eller, Jonuzi – Shtubina, Kendes, Uzuni
Náhradníci: Bushi, Popaj, Smaci, Ujka, Vata, Xhixha, Zogaj

Rozhodčí: Martínez – Cabanero, García

Odveta: Laçi - Famagusta 1:0

Evropská liga (předkola)

Pjunik – Vardar 16:00 1:0

Ventspils – Luftëtari 16:45 5:0

Čichura – Beitar Jerusalém 17:00 0:0

Rudar Velenje – Tre Fiori 17:30 7:0

Partizani – Maribor 17:30 0:1

KuPS – Kodaň 18:00 0:1

Levadia Tallinn – Dundalk 18:00 0:1

Riteriai – Irtyš Pavlodar 18:00 0:0

Narva – Željezničar 18:00 0:2

Balzan – Keşla FK 18:00 4:1

Lahti – Hafnarfjördur 18:00 0:3

Gabala – Niederkorn 18:00 0:2

Tampereen Ilves – Slavia Sofia 18:00 0:1

FK Liepāja – Häcken 18:05 0:3

Milsami – Slovan Bratislava 19:00 2:4

Ferencváros – M. Tel-Aviv 19:00 1:1

Famagusta – Laçi 19:00 2:1

Stumbras – Apollon Limassol 19:00 1:0

Neftçi Baku – Újpest FC 19:00 3:1

Derry City – Dinamo Minsk 19:00 0:2

Connah's Quay – Soligorsk 19:00 1:3

CS Petrocub – Osijek 19:00 1:1

Sofia – Riga FC 19:45 1:0

Široki Brijeg – Domžale 20:00 2:2

Racing FC – Constanta 20:00 0:2

B36 Tórshavn – Titograd Podgorica 20:00 0:0

Zabrze – Zaria Balti 20:00 1:0

Engordany – Kajrat 20:00 0:3

Vestmannaeyjar – Sarpsborg 20:00 0:4

Shamrock – AIK Stockholm 20:05 0:1

Rudar – Partizan 20:15 0:3

Budućnost – Trenčín 20:30 0:2

Rangers – Shkupi 20:45 2:0

Spartak Subotica – Coleraine 20:45 1:1

Cliftonville – Nordsjaelland 20:45 0:1

Lech Poznań – Gandzasar 20:45 2:0

Hibernian – Runavík 20:45 6:1

Dunajská Streda – Dinamo Tbilisi 21:00 1:1

Niš – Gżira United 21:00 4:0

Stjarnan – Kalju 22:00 3:0