Menu

Fotbal

Italská Serie A

Inter Milán – Benevento Calcio

2:0

konec (0:0)

24.02.2018, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • 26. kolo • Matěj Vybíral (@Matavyb)

Tipsport: 1.24 6.63 14.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek večera a hezký víkend, u dalších on-line přenosů se těším na počtenou. (22:45:55)
Inter tak díky vítězství alespoň do zítra poskočil na třetí místo. Ovšem Lazio zítra čeká duel se Sassuolem a AS Řím s AC Milán. Další duel čeká Internazionale za týden v neděli, kdy vyzve v městském derby právě AC Milán. Benevento zůstává beznadějně poslední se ztrátou jedenácti bodů na záchranu, příště ho čeká domácí duel s předposlední Veronou.
Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 14:16.
Duel je u konce, domácí fanoušci se na San Siru nakonec dočkali slušného výkonu svých oblíbenců ve druhém poločase a mohou slavit vítězství 2:0 nad posledním Beneventem. Rozdíl ve zkušenostech a v tabulce nebyl dlouhé minuty znát, hosté si vytvořili veliké množství šancí, ale scházela jim přesnost v zakončení. Inter se prosadil z prvních vážnějších šancí, trefili se oba stopeři. Nejprve využil zmatků v obraně Milan Škrniar, který doklepl míč po teči Vecina hlavou do brány, o tři minuty později si naskočil na skvělý centr Cancela Ranocchia a rovněž hlavou nedal Puggionimu šanci. Benevento se však nemá za co stydět, podalo v Miláně odvážný výkon. V závěru ještě dohrávalo v deseti, když si druhou žlutou kartu připsal po skluzu na Édera Viola.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Ubíhají poslední dvě minuty zápasu, Inter je u míče a kombinuje. Všem už je jasný výsledek dnešního utkání, Benevento i po dnešku zůstane bez bodu z hostujícího hřiště.

90+2

Rychlý brejk Interu zakončoval Candreva, který dostal přihrávku od Karamoha na levou stranu, ale jeho střelu srazili hosté na roh.

90+1

A Inter přišel o míč a musí se bránit. Nastavují se čtyři minuty.

90

Domácí by mohli mít přímý kop ze zajímavé pozice, ale do vápna nezamířil vůbec nikdo z hráčů Interu. Černomodří pouze kombinují na vlastní polovině.

89

Žlutou kartu dostává Lorenzo Del Pinto (Benevento Calcio), za ostrý skluz na Édera.

88

Inter se bez problémů ubránil a kontroluje závěr utkání.

87

Ještě šance pro Benevento, Guilherme se dostal k odraženému míči, ale jeho ránu zablokoval Brozović. Hosté následně vybojovali roh.

86

Karamoh se snažil jít za obranu, ale zastavil ho sudí, který mu odmával těsný ofsajd.

85

Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Massimo Coda, přichází Cheick Diabaté.

84

Karamoh se sice neprotlačil přes Letiziu, ale domácí rychle získali míč zpět pod kontrolu a následně pálil Gagliardini po zemi jen těsně mimo!

83

Candreva hledal nabíhajícího Brozoviće, tomu k míči chyběly centimetry.

82

Domácí měli k dispozici přímý kop, ale raději ho rozehráli nakrátko a šetří čas.

81

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Ivan Perišić, přichází Marcelo Brozović.

Inter Milán – Benevento Calcio

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 66. Škriniar (Vecino), 69. Ranocchia (Cancelo)

Karty:   56. Candreva (INM), 59. Ranocchia (INM) – 68. Viola (BNT), 89. Del Pinto (BNT)   81. Viola (BNT)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 14:16.

Inter Milán: Handanovič – Cancelo, Ranocchia (C), Škriniar, D'Ambrosio – Vecino, Gagliardini – Candreva, Rafinha (65. Karamoh), Perišić (81. Brozović) – Éder.
Náhradníci: D. Padelli, Pissardo – Lisandro López, Icardi, Karamoh, Valero, Santon, Miranda, Dalbert, Brozović, Pinamonti.

Benevento Calcio: Puggioni – Sagna, Djimsiti, Tosca, Letizia – Sandro (C) (66. Del Pinto), Viola – Brignola, Djuričić (46. Cataldi), Guilherme – Coda (85. Diabaté).
Náhradníci: Brignoli – Del Pinto, Cataldi, Gyamfi, Memušaj, A. Costa, Venuti, Diabaté, Parigini, Billong, Iemmello, C. Lombardi.

Rozhodčí: Pairetto – Longo, Santoro