Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

FC Nantes – Amiens SC

0:1

konec (0:1)

24.02.2018, 20:00 • La Beaujoire-Louis Fonteneau, Nantes • 27. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.58 3.8 7.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 8:4. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:16. (21:58:41)
V Nantes se zrodilo velké překvapení. Pátý celek Ligue 1 prohrál před domácím publikem se sestupem ohroženým Amiens 0:1.

Domácí celek držel v úvodu prvního poločasu hru pod kontrolou, ale postupem čase se zápas více a více srovnával. Až v nastaveném času první půle ztratil balon ve středu pole Thomasson. Toho využil Gakpé, který naservíroval přihrávku pro Kakutu, který po samostatném úniku dostal míč do sítě. Ve druhém poločase se hrálo téměř na jednu branku. Amiens se zatáhlo do obrany a betonovalo jednobrankové vedení. I po mohutném náporu se však Nantes srovnat nepodařilo.

Amiens výhra za tři body výrazně pomáhá ve spodní části tabulky, hostující celek ukončil čtyřzápasové čekání na výhru a posouvá se ze sestupových pozic.

90+5

Konec zápasu.

90+5

Neskutečná závěr zápasu. Po rohovém kopu tečoval míč na přední tyči Dubois, Gurtner dokázal vyrazit hlavičku před sebe. Z klubka hráčů se balon zjevil u Rongiera, ale ten dokázal hradbu hostujících obránců prostřelit.

90+4

Nyní po odvráceném dalším centru pálil ze střední vzdálenosti Valentin Rongier. Jeho dělovka však končí deset metrů nad Gurtnerovou brankou.

90+3

Nantes se nedaří pořádně zatlačit soupeře do defenzivy. Všechny pokusy o centr do vápna končí snadným odvrácením hostujících obránců.

90+2

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase pět minut.

90+1

Amiens na útočné polovině neudrželo. To stejné se ale "povedlo" také Girottovi, který uklouzl na levé straně a balon mu ujel za koncovou lajnu.

90

Po odvráceném rohovém kopu se hosté hnali v přečíslení do rychlého protiútoku. Lima však dokázal zasáhnout, ale poté fauluje a hra se tak přesouvá na polovinu Nantes.

89

Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Gaël Kakuta, přichází Oualid El Hajjam.

88

Před Gurtnerem bylo nastěhováno hned pět hráčů Nantes. Dibassy lehce zazmatkoval a zcela osamocen hlavičkoval jen na rohový kop.

87

El Ghanassy předvedl další centr do pokutového území, ale hostující obrana znovu poměrně snadno odvrátilo nebezpečí daleko od Gurtnera.

86

Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází John Mendoza, přichází Harisson Manzala.

85

Domácí pokračují v tlaku. Na pravém kraji měl dostatek prostoru Léo Dubois, následně se dostal s míčem do vápna Sala, ale ten si dával přednost s Rongierem a nakonec ani jeden z nich nedokázal zakončit.

84

Nantes se usadilo na útočné polovině. Pallois našel na levé straně El Ghanassyho, který ale přetáhl centr daleko za vzdálenější tyč.

83

Posledních zhruba deset minut i s nastavením především pro Nantes, které jako favorit zápasu na domácím stadionu prohrává o jednu branku.

82

Mohlo být téměř rozhodnuto. Dibassy na vzdálenější tyči hlavičkoval do bránícího Palloise, který si téměř srazil míč do sítě. Amiens bude pokračovat rohový kopem.

81

Gaël Kakuta čaroval s míčem u rohového praporku. Nakonec byl nepříjemně faulován Limou a Amiens tam může ušetři další sekundy.

FC Nantes – Amiens SC

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 45+2. G. Kakuta (Gakpé)

Karty:   13. Girotto (NAT), 62. Pallois (NAT) – 40. Monconduit (AMI), 69. G. Kakuta (AMI)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 8:4. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:16.

FC Nantes: Tătăruşanu – Dubois (C), Diego Carlos, Pallois, Lucas Lima – Girotto, A. Touré (63. Kayembe) – N'Gom (75. Nakoulma), Rongier, Thomasson (46. El Ghanassy) – Sala.
Náhradníci: Dupé – Iloki, Awaziem, El Ghanassy, Krhin, Nakoulma, Kayembe.

Amiens SC: Gurtner – Cissokho, Gouano (C), Dibassy, Adénon – Monconduit, Ielsch – Gakpé (79. Bourgaud), G. Kakuta (89. El Hajjam), Mendoza (86. Manzala) – L. Traoré.
Náhradníci: Bouet – Manzala, Bourgaud, Gope-Fenepej, El Hajjam, N'Gosso, Koita.

Rozhodčí: Jochem – Ocak, Lang