Menu

Hokej

NHL

Pittsburgh Penguins – Ottawa Senators

6:3

konec (1:0, 3:2, 2:1)

14.02.2018, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • Marek Jašek

Tipsport: 1.69 4.19 4.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tři hvězdy utkání:
1. Zach Aston-Reese (PIT) 2+0
2. Jake Guentzel (PIT) 2+0
3. Justin Schultz (PIT) 0+2 (03:48:51)
Československá stopa v utkání:
Dominik Simon(PIT) 0+0, 0 střel, čas na ledě 11:43
Tak a je dobojováno. Pittsburgh si připisuje podruhé v řadě plný počet bodů a vypadá to, že je na vítězné vlně. V poslední třetině dokázal zvýšit vedení tučnáků ne moc výrazný Kris Letang. Ottawa ale ještě dokázala reagovat a opět snížila na rozdíl dvou branek, v přesilové hře se prosadil Duchene. Nejvíce nám toho nabídla prostřední část, ve které padlo celkem pět branek! Pittsburgh dokázal vstřelit tři v krátkém časovém období a to zřejmě byl rozhodující faktor zápasu. Tučnáci zůstavají na pátém místě, jeho soupeř je předposlední. Z dnešního přenosu to je vše, přeji dobrou noc či příjemné ráno.

Konec zápasu.

59:40

V závěru se proti sobě ještě pobil Ian Cole a Max McCormick, oba poté zamířili do kabin.

59:36

Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Ian Cole – 2 min., hákování).

59:36

Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Max McCormick – 2 min., bitka).

58:55

58:55 Zach ASTON-REESE - 6:3

58:55

Pittsburgh právě vstřelil branku!
A výhra domácí celku je třikrát podtržena! ZACH ASTON-REESE si připisuje druhý zásah v tomto utkání, z levé strany k němu přišla přihrávka stačilo už mu jen trefit odkrytou branku, což nebyl problém. Asistence: Brian Dumoulin, Sidney Crosby.

58:25

Mike Hoffman nevěděl, komu přihrát a posla kotouč o mantinel, ten se odrazil k jeho spoluhráči, takže Ottawa stále drží útočné pásmo.

58:12

Oddechový čas pro hosty.

58:12

Hosté se rozhodli pro hru bez brankáře!

57:11

Zakázané uvolnění Penguins. Matt Murray bude mít nejspíš v závěru utkání hodně na pilno. Vhazování vybojovali hosté, ale rozehrávku ihned vypíchl Zach Aston-Reese.

56:07

Phil Kessel je dneska hodně aktivní, ale nedaří se mu prostřelit branku, ani tato střela nezaplachtila mezi tři tyče.

55:12

Bude se vhazovat uprostřed hrací plochy poté, co kotouč opustil led.

54:55

Ottawa si vytváří tlak a snaží se ještě s výsledkem něco udělat, zřejmě ještě budeme svědky dramatické koncovky.

54:21

54:21 Matt DUCHENE - 5:3

54:21

Ottawa právě vstřelila branku!
Ottawa se prosazuje a již podruhé snižuje na rozdíl dvou branek! Hosté se dokázali prosadit v přesilové hře, vůbec v první v utkání! MATT DUCHENE z levé strany napřáhl k opravdu razantní střele a propálil naprosto vše, co mu stálo v cestě. Brankář Murray měl špatný výhled a nedokázal reagovat. Asistence: Mike Hoffman, Erik Karlsson.

54:00

Vůbec druhá přesilová hra v zápase, poprvé si ji zahraje Ottawa.

54:00

Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Bryan Rust – 2 min., držení).

53:15

Ryan Dzingel se probojoval ke kotouči z pravé strany, ale jeho následný pokus vůbec neprověřil připravenost Murrayho, kotouč totiž letěl úplně mimo.

52:22

Sidney Crosby uprostřed ledové plochy poslal na zem jednoho ze soupeřů, ale vylučovat se nebude.

51:47

Staňte se fanoušky NHL.cz!

51:47

Sidney Crosby se pyšnil hodně pohlednou individuální akcí, na jejichž konci mohla být klidně branka, jeho střelu bekhendem ale dokázal Anderson zlikvidovat!

50:04

50:04 Sidney CROSBY - 5:2

50:04

Pittsburgh právě vstřelil branku!
První pohledná kombinace v třetí třetině a je z toho branka pro domácí celek! KRIS LETANG dnes nebyl moc vidět, ale zčista jasna se objevil před brankářem a dokázal kotouč dorazit z bezprostřední blízkosti pod horní tyčku. Asistence: Brian Dumoulin, Sidney Crosby.

50:04

Tak je za námi první polovina třetí třetiny a vypadá to, že týmy se vystřeleli v prostřední části hry. Zatím fanoušci nebyli svědky žádné vyložené "tutovky".

49:20

Bryan Rust zakládá útočnou akci, ale moc daleko nedojel, jeho přihrávka nenašla žádného ze spoluhráčů.

48:20

Anderson si teď vůbec nebyl jistý se svými zákroky a sám ani nevěděl, kde se vlastně puk nachází, nakonec se dostal pryč od brankové konstrukce.

47:58

Carl Hagelin se málem dostal do hodně velké šance! Puk se k nměu dostal, ale Carl při svém pokusu zlomil hokejku a jeho rána neměla žádnou razanci.

47:01

Bryan Rust už měl dobrou střeleckou pozici, ale rozhodl se kotouč poslat k Malkinovi, což se nevyplatilo, druhý jmenovaný útočník puk špatně zpracoval.

46:10

Phil Kessel se dostal za brankou ke kotouči a okamžitě ho vracel před Andersona, k dorážce se ale nikdo nedostal.

45:20

Brian Dumoulin nahazoval kotouč od modré čáry, ale Anderson mohl zůstat v klidu, rána letěla mimo tři tyče.

44:22

Máme za sebou necelých prvních pět minut závěrečného dějství a zatím jsme nebyli svědky nějakého zakončení, které by stálo za zmínku, hra je hodně opatrná.

43:59

Hra se rychle přesunula před Murrayho, který si nekomplikoval život a puk raději schoval do své levé lapačky, bude se vhazovat.

43:48

Střela Kessela byla přizvednuta na ochrannou síť a bude se vhazovat před Andersonem.

43:00

Riley Sheahan bojoval hned se třemi obránci a povedlo se mu poté procpat kotouč až na Malkina, který ale pouze promáchl hokejkou a nezasáhl kotouč.

42:20

Pittsburgh vyhodil kotouč a Ryan Reaves podstoupil sprinterský souboj, nakonec se mu povedlo odvrátit zakázané uvolnění a domácí se drží v útočném pásmu.

41:40

Magnus Pääjärvi a jeho překvapivá střela bekhendem. Úvody dějství se Ottawě dnes vážně daří a vytváří si tlak.

41:05

Hosté se dostali do přečíslení tři na dva, ale celá akce skončila špatnou nepřesnou finální přihrávkou, kterou se prezentoval Zack Smith.

40:40

Ottawě se nepovedlo udržet útočné pásmo a domácí mohou v poklidu vystřídat.

40:15

Úvodní vhazování vybojoval Pittsburgh a hráči se hned vrhnou dopředu, to se ale moc nepovedlo a píska se zakázané uvolnění, hra se přesune před Murrayho.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 3:00.
Tak máme za sebou šílenou druhou třetinu, ve které padlo celkem pět branek . Ottawa byla hodně aktivní v úvodu a zaslouženě vyrovnala skóre. Poté už ale Pittsburgh zapl na nejvyšší obrátky a v krátkém časovém období vstřelil tři branky! Nejprve po minutě hry vrátil vedení na domácí stranu Guentzel, který si připsal druhou branku v zápase, zvýšit gólový rozdíl se povedlo Malkinovi, další branku přidal Aston-Reese . Hosté se poté rozhodli k vystřídaní brankářů, do hry nastoupil Anderson. Průběh druhé třetiny se odehrávál v hodně čistém tempu a fanoušci nebyli svědky ani jednoho vyloučení. Ottawa dokázal v závěru reagovat a snížila na rozdíl dvou branek, víc se už nestalo. Dokáže ještě Ottawa celý zápas zdramatizovat? To se dozvíme v poslední periodě.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:30

Druhá třetina se odehraje v útočném pásmu Pittsburghu. Sidney Crosby se dostal ke střele, ale jeho pokus letě mimo a nikdo ho nedokázal tečovat.

39:00

Zakázané uvolnění Senators.

37:19

37:19 Colin WHITE - 4:2

37:19

Ottawa právě vstřelila branku!
Hosté se nevzdávají a snížují na rozdíl dvou branek. Ottawa měla opět více ze hryv v posledních minutách. COLIN WHITE stál před brankářem a čekal na přihrávku, puk se k němu nakonec dostal a tento útočník usměrnil svou ránu mezi betony Murrayho. Asistence: Max McCormick, Tom Pyatt.

36:47

Matt Murray opět zasahuje, tento brankář má v poslední době opravdu skvělou formu, ale tenotokrát mu hodně pomohla pravá tyč, kterou napálil Zack Smith!

35:30

Hráči podstupují souboje o kotouč uprostřed hrací plochy.

34:58

Cody Ceci a jeho rána od modré čáry. Murray ale měl ideální výhled a při zákroku se ani nezapotil, bude se vhazovat.

34:20

Brian Dumoulin opět v souboji o kotouč, tentokrát ho ale prohrál a Ottawa se dostala poměrně snadno do útočného pásma.

33:20

Zack Smith zakládá kombinaci hostujcíhío celku, jeho nahození na branku ale nedokázal nikdo tečovat a pro Murrayho už to byl tvz. rutinní zákrok.

32:52

Phil Kessel poslal kotouč podél mantinelu a rozhodl se jít vystřídat.

32:15

Penguins už hrají v naprosté pohodě a Brian Dumoulin si dokonce dovolil kličku u své branky, ta se mu sice úplně nepovedla, ale i tak neztratil puk.

31:22

Trenér hostujícího celku se rozhodl vyměnit brankáře. Uvidíme, jak se Craigi Andersonu povede.

31:22

Střídání v týmu Ottawa Senators: ze hřiště odchází Mike Condon, přichází Craig Anderson.

31:22

31:22 Zach ASTON-REESE - 4:1

31:22

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Gólostroj ne a ne se zastavit, to je ale produktivita! Na této brance se ale pořádně podepsal brankář Mike Condon. Z levé strany se na něho řítil ZACH ASTON-REESE a poslal ránu mezi betony, jeho pokus ale nebyl tak razantní, i přesto si prošel za brankářové záda. Asistence: Sidney Crosby, Conor Sheary.

30:01

30:01 Jevgenij MALKIN - 3:1

30:01

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Nedáš, dostaneš! Známé přísloví se opět naplnilo a domácí se tak ujímají dvoubrankového vedení! Carl Hagelin dokázal dokonale zmást brankáře a poté naservíroval kotouč JEVGENIJ MALKINOVI, který poslal z levé strany bekhendem puk do odkryté svatyně, pohledná akce. Asistence: Carl Hagelin, Justin Schultz.

28:30

Úžásný zákrok Murrayho, který drží vedení Pittssburghu! Zack Smith se na něho z pravé strany vrhl naprosto osamocen a mohl si prakticky vybrat, kam pošle kotouč. Domácí brankář ale předvedl nádherný reflex lapačkou!

27:40

Sidney Crosby dal na sebe opět po dluhé době upozrnit, zbavil se hned dvou protihráčů, ale jeho následná střela zápěstím letěla centimetr od pravé tyčky.

27:08

Zakázané uvolnění Ottawy. Poslední minuty patří domácím favoritům a role se tedy dokonale vyměnily.

26:50

Phil Kessel poslal přihrávku přes celou ledovou plochu, ale jeho nahrávka nenašla svého adresáta. Carl Hagelin tak tak minul kotouč.

26:00

Matt Murray bude muset být znovu pozorný, bude se před nim vhazovat. Domácí ale byli úspěšnější a přechází do rychlého protiútoku.

25:10

25:10 Jake GUENTZEL - 2:1

25:10

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Pittsburgh se ale dokázal velice rychle vzpamatovat a na vyrovnání dokonale odpovídá! JAKE GUENTZEL má dneska zřejmě šťastný den, opět byl přesně tam, kde se požadovalo a dokázal dorazit z bezprostřední blízkosti kotouč až do levého dolního rohu branky, připsal si tak druhou branku v utkání. Asistence: Phil Kessel, Kris Letang.

24:18

24:18 Derick BRASSARD - 1:1

24:18

Ottawa právě vstřelila branku!
Aktivita se vyplatila a je vyrovnáno, nutno podoktnout, že zcela zasluženě. To byla čistá rána od DERICKA BRASSARDA z levé strany, jeho pokus přesně zamířil pod horní tyčku branky, Murray nedokázal včas reagovat. Asistence: Mark Stone, Mark Borowiecki.

23:48

A další zakázané uvolnění na domácí straně.

23:05

Kotouč je opět na hokejkách hostujících hráčů. Ti o něho ale hned v zápěti přišli a Justin Schultz se dostal ke své první střele v zápase, jeho pokus letěl těsně kolem pravé tyče.

22:25

Domácí vyprodukovali asi tři střely od modré čáry, ale ani jedna neměla ty správné parametry a Condon ani nemusel zasahovat.

22:06

Mike Condon byl velice pozorný a schoval kotouč do lapačky po pokusu Sheanhana, bude se tedy vhazovat.

21:00

Phil Kessel poslal kotouč pryč z obranného pásma o mantinel, úvod třetiny jednoznačně patří Ottawě, ale zatím z toho nebylo žádné příme ohrožení branky.

20:35

Zakázané uvolnění Ottawy.

20:15

Hosté chtějí být hned v úvodu aktivní a Zack Smith poslal bez rozmyšlení ránu na branku, ta ale letěla hodně mimo a nemohla ohrozit tři tyče.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 2:05.
Tak máme za sebou úvodní dějství dnešního zápasu. Pittsburgh se poměrně rychle ujal jednobrankového vedení a to si udržel až do konce první třetiny, hráči se prosadili hned v první přesilové hře. Pohlednou střelu od modré čáry vyprodukoval Schultz, ale tato rána by se ještě dala chytat, kdyby nebyla tečována. Guentzel byl ale včas na správném místě a absolutně změnil trajektorii kotouče, na to už brankář mohl těžko reagovat. Uvidíme, zda se Ottawa dočká vyrovnání nebo naopak domácí zvýší gólový rozdíl.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:59

Sekundu před koncem musel Murray ještě zasahovat, rána od Oduyai neletěla vůbec špatně, ale strážce domácí svatyně si poradil na výbornou.

19:30

Penguins kombinuje u své vlastní branky.

18:36

Zakázané uvolnění Pittsburghu, bude se tedy vhazovat před Murraym, který si nejspíš jště připíše nějaký zákrok v této periodě.

18:00

Senators si vytváří závěrečný tlak a uvidíme, zda se dočkáme nějakého nebezpečného zakončení, zatím k tomu nedošlo.

16:10

Jevgenij Malkin a jeho snad první střela v zápase, z pravé strany zkoušel kotouč procpat mezi betony brankáře, ten byl ale pozorný a nenechal se nachytat.

15:00

Ottawa se opět dostal do pásma a už z toho mohla být velká šance, kdyby Johnny Oduya lépe zpracoval puk, ke střele ani nedošlo.

14:20

Zach Aston-Reese s touto ránou nebyl moc spokojeny a jeho pokus letěl vysoko nad branku, Pittburgh opouští útočné pásmo.

13:55

Olli Määttä na poslední chvíli uhasil nebezpečí před domácí brankou a vypíchl kotouč u pohledné rozehrávky.

12:55

Mark Stone udržel kotouč v útočném pásmu a rovnou si to zamířil na branku, Murray ale nakonec nemusel zasahovat.

12:15

V posledních minutách nejsme svědky zrovna pohledného hokeje, žádná kombinace vlastně vůbec nikam nevede. Jako poslední před branku dostal Magnus Pääjärvi, ale svou hokejkou nezásahl kotouč.

11:40

Senators se snaží za každou cenu dostat ze svého obranného pásma.

11:00

Dominik Simon poslal do rychlostního souboje Crosbyho, který ale nebyl v ideálním sprintu a ke kotouči se nakonec nedostal.

10:20

Vhazování sice vyhrála Ottawa, ale střela vyprodukovaná brassardem letěla mimo tři tyče.

10:10

Matt Murray si nedělal velkou hlavu a raději schoval kotouč do své lapačky, před ním se totiž nacházel Jean-Gabriel Pageau připravený dorážet.

09:30

Mike Hoffman postoupil hned několik soubojů o kotouč a nevedl si vůbec zle, jeho poslední střet byl ale nevydařený a puk následně přišel.

08:35

Domcáí se svou rozehrávkou vůbec nikam nespěchají a kombinují u své vlastní branky.

07:20

Ryan Reaves si objel branku a poté nahrával Kesselovi na modrou čáru. Druhý jmenovaný už měl napřáhnuto, ale do jeho rány se položil obránce.

06:35

Cody Ceci dokázal obrat jednoho z domácích útočníků a vyváží kotouč do útočného pásma, jeho rána z hodně velké vzdálenosti letěla mimo brankovou konstrukci.

06:12

Zakázané uvolnění Ottawy, domácí se dostávají do tempa a vytváří si tlak na svého soupeře.

05:45

Mike Hoffman se snažil napravit své vyloučení a hned třikrát dorážel před kotouč do branky před ležícím Murraym, ten ale zneškodnil naprosto vše.

04:07

04:07 Jake GUENTZEL - 1:0

04:07

Pittsburgh právě vstřelil branku!
První nebezpečná situace = první branka utkání! Pittsburgh využívá přesilovou hru. JAKE GUENTZEL stál přesně tam, kde měl a dokázal tečovat střelu od modré čáry, hostující brankář byl sice připraven, ale na změnu trajektorie mohl těžko reagovat. Asistence: Justin Schultz, Jevgenij Malkin.

03:48

Cody Ceci dokázal kotouč vyhodit a dokonce rozehrát na levou stranu, k první střele z domácí strany zatím tedy nedojde.

03:26

Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Mike Hoffman – 2 min., hákování).

02:30

Penguins se zatím moc nedaří vytvořit nějakou útočnou kombinaci, která by stála za zmínky, ty největší hvězdy hodně zbytečně ztrácí puky.

02:00

Senators moc dlouho v útočné třetině nevydrželi a musí se bránit, Malkin ale o kotouč hodně rchle přišel a nabídl tak průnik Maxi McCormickovi, jeho rána bekhendem skončila v lapačce Murrayho.

01:30

Zakázané uvolnění Pittsburghu, hra se vrátí před Murrayho.

01:20

Mark Borowiecki vybojoval kotouč pro svůj celek a hned ho poslal o matinel do útočné třetiny, jeho přihrávka ale nikoho nenašla.

01:00

První zákrok Matta Murrayho, proti střele Matta Duchenea neměl ale nejmenší problém a kotouč vyrazil, následně se bude vhazovat.

00:30

Úvodní vhazování vyhrál Pittsburgh a okamžitě se hrne dopředu, finální přihrávka Crosbyho ale nenašla svého adresáta.

00:01

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, J. Schultz, Määttä, Oleksiak, Cole – Rust, Crosby (C), Simon – Kessel, Malkin (A), Hagelin – Sheary, Sheahan, Aston-Reese – Reaves, Rowney, Guentzel.

Ottawa Senators: Condon (C. Anderson) – E. Karlsson (C), Oduya, Ceci, Phaneuf, Chabot, Borowiecki – White, Duchene, Hoffman – Mark Stone, Brassard, Z. Smith (A) – Pyatt, Pageau (A), Dzingel – DiDomenico, M. McCormick, Pääjärvi.

Rozhodčí: L´Ecuyer, McCauley – Devorski, Gibbs.
Československá stopa v utkání:

Dominik Simon ( Pittsburgh Penguins)
Vzájemné zápasy:

Ottawa Senators 1:3 Pittsburgh Penguins
Pittsburgh Penguins 3:2 pp Ottawa Senators
Ottawa Senators 2:1 Pittsburgh Penguins
Pittsburgh Penguins 7:0 Ottawa Senators
Ottawa Senators 2:3 Pittsburgh Penguins
Ottawa Senators

Ottawa se v tabulce Východní konference nachází až na předposledním místě a s vyřazovací části se může rozloučit. V 54 zápasů si tým připsal třináct výher a až 26 proher. V posledním zápase hráči odjeli na led silného Toronta, domácí si zcela podle očekávaní dočkali plného počtu bodů, Toronto zvítězilo 6:3. Nejproduktivnějším hráčem hostujícího celku je Mark Stone s 46 body.

Poslední zápasy:
Toronto Maple Leafs 6:3 Ottawa Senators
Ottawa Senators 4:3 pp Nashville Predators
Ottawa Senators 5:3 New Jersey Devils
Montreal Canadiens 4:1 Ottawa Senators
Philadelphia Flyers 3:4 pp Ottawa Senators

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Pittsburgh Penguins

U Pittsburghu to zatím není taková krasojízda jako v posledních dvou letech, kde Pittsburgh drtil naprosto každého. Ve Východní konferenci je z toho páté místo. Posledních pět utkání nabídlo tři výhry, V posledním zápase hráči odcestovali na led St.Louis, ve kterém pravidelně nastupuje Vladimír Sobotka. Pens se toto utkání mimořádně povedlo, svůj 400 a 401 gól vstřelil Sidney Crosby. Do dnešního zápasu nezasáhne například Patric Hornqvist, který si poznamenal zranění v dolní části těla. Nejproduktivnějším hráčem hostujícího celku je Phil Kessel (24+41) a těsně za ním Malkin (30+33) se Sidneym Crosbym (17+43).

Poslední zápasy:

St.Louis Blues 1:4 Pittsburgh Penguins
Dallas Stars 4:3 pp Pittsburgh Penguins
Pittsburgh Penguins 5:4 Vegas Golden Knights
New Jersey Devils 3:1 Pittsburgh Penguins
Pittsburgh Penguins 7:4 Washington Capitals
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

Pittsburgh Penguins – Ottawa Senators

6:3

konec (1:0, 3:2, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Guentzel (J. Schultz, Malkin), 26. Guentzel (Kessel, Letang), 31. Malkin (Hagelin, J. Schultz), 32. Aston-Reese (Crosby, Sheary), 51. Letang (Dumoulin, Crosby), 59. Aston-Reese (Dumoulin, Crosby) – 25. Brassard (Mark Stone, Borowiecki), 38. White (M. McCormick, Pyatt), 55. Duchene (Hoffman, E. Karlsson)

Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry (A)) – Letang (A), Dumoulin, J. Schultz, Määttä, Oleksiak, Cole – Rust, Crosby (C), Simon – Kessel, Malkin (A), Hagelin – Sheary, Sheahan, Aston-Reese – Reaves, Rowney, Guentzel.

Ottawa Senators: Condon (32. C. Anderson (C)) – E. Karlsson (C), Oduya, Ceci, Phaneuf, Chabot, Borowiecki – White, Duchene, Hoffman – Mark Stone, Brassard, Z. Smith (A) – Pyatt, Pageau (A), Dzingel – DiDomenico, M. McCormick, Pääjärvi.

Rozhodčí: L´Ecuyer, McCauley – Devorski, Gibbs

Průběh zápasu
1. třetina
03:26 OTT 2 Hoffman, hákování
04:07 PIT 1:0 Guentzel (J. Schultz, Malkin)
Po 1. třetině
2. třetina
24:18 OTT 1:1 Brassard (Mark Stone, Borowiecki)
25:10 PIT 2:1 Guentzel (Kessel, Letang)
30:01 PIT 3:1 Malkin (Hagelin, J. Schultz)
31:22 PIT 4:1 Aston-Reese (Crosby, Sheary)
31:22
37:19 OTT 4:2 White (M. McCormick, Pyatt)
Po 2. třetině
3. třetina
50:04 PIT 5:2 Letang (Dumoulin, Crosby)
54:00 PIT 2 Rust, držení
54:21 OTT 5:3 Duchene (Hoffman, E. Karlsson)
58:55 PIT 6:3 Aston-Reese (Dumoulin, Crosby)
59:36 OTT 2 M. McCormick, bitka
59:36 PIT 2 Cole, hákování
Konec