Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Swansea City – Liverpool FC

1:0

konec (1:0)

22.01.2018, 21:00 • Liberty Stadium, Swansea • 24. kolo • David Suchý

Tipsport: 10.2 6.18 1.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 28 % : 72 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 1:10. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 5:9. (22:54:06)
Je tu konec! Dnešní zápas nakonec končí hodně překvapivým vítězstvím Swansea, která tak zaznamenala teprve pátou letošní výhru. I přes tento fakt se welšský celek i nadále bude nacházet na samostatném chvostu tabulky. Naopak Liverpool sice předvedl místy až drtivý tlak, ten ale neustále narážel na dnes velmi dobře fungující obranu soupeře.

Konec zápasu.

90+4

90+4. Firminova hlavička do tyče.

90+4

To je neuvěřitelné, Firmino zahodil stoprocentní šanci! Na zadní tyči se k němu snesl načechraný centr, po kterém rozezvučel vzdálenější konstrukci.

90+3

Salahova rána z velkého úhlu dokumentuje dnešní márné počínání Liverpoolu. Fabiański bude vykopávat a očekávat se dá velká prodleva.

90+2

Stadion začíná zpívat oslavné chorály, přičemž domácí celek je hodně blízko páté výhře v letošním ligovém ročníku. Do konce zápasu zbývá ještě několik desítek vteřin.

90+1

Liverpool i nadále buší na obranu soupeře. Středem hřiště to dnes rozhodně nejde a tak Gomez zkoušel odcentrovat z pravé strany. Ani tentokráte nebyl centr přetaven v kýženou branku.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

87

Poté se do šestnáctky přeci jenom snesl nadýchaný centr, který usedl přesně na hlavu Matipa. Nikterak umístěná hlavička zapadla do rukavic Fabiańskiho.

86

A ten byl rozehrán naprosto katastrofálně. Salah totiž centrem trefil hned prvního stojícího hráče, což se pochopitelně nelíbilo Kloppovi, který to dává náležitě najevo.

85

Robertsonova nepříjemná přízemní nabídka doputovala pouze na nohu Fernándeze, který míč odklidil za brankovou čáru. Liverpool bude zahrávat sedmý rohový kop.

84

Ani z tohoto mráčku nezapršelo. Dnes velmi aktivní Van Dijk si absolutně neporozuměl s Ingsem, načež druhý jmenovaný se na poslední chvíli hnul opačným směrem.

83

Nejdříve Fer přečetl Salahův záměr a poté se sám nizozemský středopolař hnal s míčem ke středovému kruhu. Tam byl na hranici faulu poslán k zemi, sudí ale nechává pokračovat.

82

Dnes už tradiční obrázek. Tentokráte své štěstí zkusil Van Dijk, který se pohotově opřel do odraženého míče. Hrací předmět ale vystoupal pouze do hlediště.

81

Brankář Fabiański si se svým výkopem dával pořádne načas, což také gestikuloval hostující lodivod Klopp. Hlavní sudí ale žlutou kartu tasit nebude.

80

Gomez si to namířil až k pokutovému území, kde ignoroval své kolegy a místo toho se pokoušel ohrozit branku. Střela ale mířila pouze do boční sítě.

79

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Jordan Ayew, přichází Wilfried Bony.

79

79. Ingsova slabá střela.

Swansea City – Liverpool FC

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 41. Mawson (F. Fernández)

Karty:   44. Robertson (LIV), 45. Matip (LIV)

Držení míče: 28 % : 72 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 1:10. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 5:9.

Swansea City: Fabiański – Naughton, van der Hoorn, F. Fernández (C), Mawson, M. Olsson – Ki Song-jung, Fer, Clucas – Dyer (65. T. Carroll), J. Ayew (79. Bony).
Náhradníci: Nordfeldt – Bartley, Bony, McBurnie, T. Carroll, Mesa, L. Narsingh.

Liverpool FC: Karius – Joe. Gomez, Matip, V. van Dijk, Robertson – Can (C), Wijnaldum (73. Ings) – M. Salah, Oxlade-Chamberlain (68. Lallana), Mané – Firmino.
Náhradníci: Mignolet – Alexander-Arnold, Ings, Lallana, Klavan, Milner, Solanke.

Rozhodčí: Neil Swarbrick – Constantine Hatzidakis, Daniel Cook – Mike Jones