Menu

Fotbal

Mistrovství světa klubů

Al Jazira SCC – Real Madrid

1:2

konec (1:0)

13.12.2017, 18:00 • Šejk Zajed Sports City (Abu Zabí) • Semifinále • Petr Bílek

Tipsport: 45.0 18.5 1.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je tu konec semifinále mistrovství světa klubů mezi domácím celkem Al Jazira SCC a Realem Madrid. Sledovali jsme rozhodně zajímavé utkání, ve kterém měl Real po celý zápas drtivou převahu. Jenže od 41. minuty prohrával 0:1, když se po rychlém protiútoku prosadil Romarinho. Domácí pak v úvodu druhého poločasu přidali dokonce druhý gól, ten ale nebyl nakonec po kontrole u videa hodně přísně uznaný a jen o malou chvíli později srovnal na 1:1 Cristiano Ronaldo. Pohádkový návrat po zranění pak prožil Gareth Bale, který necelou minutu po příchodu na trávník dokonal obrat. (19:56:34)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Asi poslední střelu zápasu zaznamenal Luka Modrič. Jeho ránu zblokovala domácí defenziva.

90+1

Nastavovat se budou tři minuty.

90

Již se rozeběhla poslední minuta normální hrací doby. Uvidíme, kolik se bude nastavovat.

88

88. Parádní zakončení Garetha Balea

88

Velkou fotbalovou parádu nyní předvedl Gareth Bale, který se nádherně položil do centru z levé strany. Balon trefil ideálně a gólman Khaled Al Senani tvrdou ránu vyrazil jen s notnou dávkou štěstí!

86

Real ale již nehraje v takovém tempu, jako za stavu 1:1. Hosté jsou nastěhovaní u vápna soupeře, avšak jejich kombinace jsou nyní hodně pozvolné.

84

Obraz hry se pochopitelně nemění. Real stále diktuje tempo hry a nevypadá to, že by se domácí dokázali vzepřít.

82

82. Gareth BALE - 1:2

82

Real Madrid právě vstřelil branku!
Tak to je vstup do zápasu, jak má být. Po rychlé narážečce Realu poslal Lucas zpětný pas přibližně na penaltový puntík na GARETHA BALEA, který necelou minutku po příchodu na hřiště dokonává obrat – 1:2!

81

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Gareth Bale.

80

Po krásném centru Achrafa se nikdo z jeho spoluhráčů k zakončení nedostal. Ve vápně rukou zasáhl míč Mohammed Ali Ayed, penalta ro není.

79

Velké horko bylo opět ve vápně domácího celku. Od Ronalda putoval míč k Marcelovi, ten po souboji s protihráčem padl, avšak penalta se nepíská.

77

Achraf posílal do vápna dobrý centr na Lucase, jenže toho zradil první dotek s balonem.

76

Domácí mají prakticky celý zápas velké problémy překročit půlící čáru. Znovu se musí zuby nehty bránit.

74

Po rohovém kopu hlavičkoval Casemiro, míč poslal těsně mimo.

74

Čas rychle plyne a Real má na dokonání obranu něco okolo dvaceti minut. Hosté mají velkou převahu, domácí se stále jen brání.

Al Jazira SCC – Real Madrid

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 41. Romarinho (Boussoufa) – 53. Ronaldo (Modrič), 82. Bale (Vázquez)

Karty:   68. Ayed (ALJ)

Al Jazira SCC: Ali Khaseif (51. Khaled Al Senani) – Musallem Fayez, Mohammed Ali Ayed, Fares Juma, Saleem Rashid Obaid – Yaqoub Yousef, Mohamad Omar Al Attas, Boussoufa, Khalifa Alhammadi (60. Eissa Saqer Al Otaiba) – Romarinho – Ali Ahmed Mabkhout.
Náhradníci: Salem Aleedi, Saif Khalfan Saeed, S. Rashidov, Eissa Saqer Al Otaiba, Khalfan Mubarak Al Shamsi, Salem Abdulla, Abdalla Ramadan, Khaled Al Senani, Ahmed Al Ghilani, Abdullrahman Al Ameri, Ahmed Al Attas, Salim Ali Ibrahim.

Real Madrid: Navas – Hakimi, Varane, Nacho, Marcelo – Modrič, Casemiro, Kovačič (70. Lucas Vázquez) – Benzema (81. Bale), Isco (68. Asensio), Ronaldo
Náhradníci: Casilla, Mohamed Ramos – Carvajal, Kroos, Bale, Theo Hernández, Lucas Vázquez, M. Llorente, Asensio, Mayoral, Ceballos.

Rozhodčí: Ricci – De Carvalho, Van Gasse (všichni Brazílie)