Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

PEC Zwolle – PSV Eindhoven

0:1

konec (0:0)

19.11.2017, 14:30 • 12. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 4.78 4.19 1.63 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno! Zwolle před vlastním publikem odehrálo velmi dobrý zápas a rozhodně si zasloužilo i více než jeden bod za remízu. Ani na tu však domácí tým nedosáhl, když v nastaveném čase rozhodl o hodně šťastně výhře PSV Nicolas Isimat-Mirin. Eindhoven tedy zůstává s osmibodovým náskokem na prvním místě, naopak Zwolle podruhé zaváhalo a propadlo se na třetí místo za Ajax. (16:57:29)

90+4

Konec zápasu.

90+3

90+3. Nicolas ISIMAT-MIRIN - 0:1

90+3

PSV právě vstřelilo branku!
Eindhoven v úplně poslední minutě rozhoduje o svém prvenství! Locadia si pečlivě připravil centr z levé strany, hlavičku de Jonga pak Boer výtečně zlikvidoval, ale na dorážku vysunutého stopera NICOLASE ISIMATA-MIRINA už neměl nárok.

90+3

Pablo Paulino Rosario zůstal kousek před vápnem nepokrytý, záložník PSV tak natáhl ke střele, se kterou měl Zoet velké starosti a po vyražení balónu musel hodně chvátat s odkopem před blížícím se van Ginkelem.

90+2

Nad rámec druhého poločasu jsou přidány tři minuty nastavení. Polovina z této doby už je ale minulostí.

90+2

Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Hirving Lozano, přichází Adam Maher.

90+1

Střídání v týmu PEC Zwolle: ze hřiště odchází Youness Mokhtar, přichází Terell Ondaan.

90

Zwolle ve čtyřech posledních ligových zápasech ani jednou neinkasovalo a tuto sérii dost možná prodlouží i dnes. Na rozhodnutí ze strany Eindhovenu to v běžící devadesáté minutě rozhodně nevypadá.

89

Bram van Polen doplnil obsazeného Mokhtara, který mu dal přihrávku z obležení tří protihráčů. Těžko říct, zda van Polen zleva zakončoval, ovšem od nohy Isimata-Mirina putoval balón k Zoetovi.

88

Younes Namli prokázal vynikající zrychlení na malém prostoru. Díky tomu se uvolnil, ale v pokutovém území byl důrazným zákrokem čistě zastaven.

87

Thomas je v poslední době hodně vidět. Nyní se vrátil s rychlou akcí PSV a tu zpomalil zakopnutím míče na tribunu.

85

85. Ryan Thomas (ZWO)

85

Ryan Thomas jako nůž máslem prošel středem hřiště, ovšem nakonec místo přihrávky k Nijlandovi sám pálil z nějakých třiadvaceti metrů. Střela moc razance ale neměla a nebyla ani lépe umístěná, tudíž Zoet moc práce neměl.

84

Lozanův centr však byl zcela neškodný a hra se přesunula do středu hřiště, kde se zápas pomalu blíží ke své poslední pětiminutovce.

83

Bram van Polen vystavil stopku Lozanovi, jehož zásluhou budou hosté zahrávat standardní situaci z pravého konce hřiště.

82

PSV sportovně vrátilo balón Zoetovi a Thomas se mezitím rychle zapojil zpět do hry.

81

Další zdravotní problémy na domácí straně má Ryan Thomas, jenž se hlavou srazil s de Jongem. Realizační tým Zwolle se tak opět dostává do akce.

80

Locadia nabral rychlost a zleva poslal krátký centr, na který Luuk de Jong jen o pár decimetrů nedosáhl. Takhle se koná domácí aut z blízkosti praporku.

PEC Zwolle – PSV Eindhoven

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+3. Isimat-Mirin

Karty:   21. van Polen (ZWO) – 13. Hendrix (PSV), 61. van Ginkel (PSV), 64. Luckassen (PSV)

PEC Zwolle: Boer – Ehizibue, Marcellis, Sandler (79. Freire), van Polen – Dekker, Thomas, Saymak – Namli, Israelsson (79. Nijland), Mokhtar (90+1. Ondaan).
Náhradníci: Hauptmeijer, van der Hart – E. Bakker, Freire, Marinus, Nijland, Ondaan, Parzyszek, van Looy.

PSV Eindhoven: Zoet – Luckassen, Schwaab, Isimat-Mirin, Brenet – van Ginkel, Pereiro (66. Bergwijn), Hendrix (43. Rosario) – Lozano (90+2. Maher), L. de Jong, Locadia.
Náhradníci: Room, van Osch – Bergwijn, Ferreira dos Santos, A. Gudmundsson, Paal, S. Lammers, Maher, Obispo, Ramselaar, Rigo, Rosario.

Rozhodčí: Kuipers – van Roekel, Zeinstra

Diváci: 13 250