Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

FK Mohelnice – SK Spartak Hulín

1:3

konec (1:1)

14.10.2017, 15:00 • Městský stadion, Mohelnice. • 11. kolo • Daniel Bertók

Tipsport: 2.5 3.4 2.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tohle je ode mně pro dnešní utkání Moravskoslezské fotbalové ligy vše, děkuji vám za pozornost a s přáním hezkého zbytku dne a celého víkendu, se s vámi loučím. Někdy příště, například z mohelnického Městského stadionu, na počtenou! (16:55:44)
Příští utkání odehrají hráči FK Mohelnice na hřišti Uherského Brodu, Hulínští přivítají na svém stadionu tým Valašského Meziříčí.
Utkání je minulostí! Opravdu velmi smolné utkání pro domácí hráče, ti totiž byli alespoň druhou polovinu zápasu rozhodně lepším celkem, chybělo jim ale potřebné štěstí v zakončení.

Hosté se po inkasovaném tlaku nečekaně dostali do vedení, v 62. minutě se prosadil z pokutového kopu Lukáš Motal a o 6 minut poté jej napodobil jeho spoluhráč Václav Ondřejka, který taktéž dostal míč za Rohelovy záda. Domácí měli i poté velkou dávku šancí, po nastřeleném břevnu a několika vynikajících zákrocích hostujícího brankáře, se ale další branky nedočkali a před útočnou efektivitou dnešního soupeře se mohou jen poklonit.

90+1

Konec zápasu.

90

K její exekuci se postavil Michal Dvořáček, centrem do vápna ale našel pouze dobře vyběhnuvšího brankáře Pavla Rohela, který pohotým vyboxováním míče ukončil utkání!

90

V závěru utkání budou mít ještě zajímavou možnost na ohrožení Rohelovy svatyně hosté, kteří budou po dalším faulu zahrávat standardní situaci.

90

Rozbíhá se nám poslední minuta řádné základní hrací doby!

89

Útočným faulem se provinil hostující Miroslav Tureček a domácí hráči budou mít jednu z posledních možností na vstřelení alespoň korigující branky.

88

Dnešní utkání sleduje 210 diváků!

88

Centrovaný míč ze standardní situace prolétl vápnem, do další útočné akce se tak mohou vrhnout domácí hráči.

88

Žlutou kartu dostává Martin Vokoun (FK Mohelnice).

87

Na druhé straně se vynikajícím obranným skluzem prezentoval zřejmě Vlastimil Knýř, u míče ale budou pokračovat hosté.

86

Další střelecký pokus jednoho z domácích hráčů z velkého úhlu, skončil jen za bránou brankáře Libora Chytila, který tak zatím může zůstat v klidu.

86

Hra plyne jen opravdu pomalu, kvůli lehkému zdržování hostujícího celku se zřejmě dočkáme nějakého nastavení.

85

Po další nepřesné útočné akci hostů, končí míč pouze u brankáře Mohelnice, který tak může rozjet další akci svého celku. Ten potřebuje vstřelit branku jako sůl!

84

Hosté se snaží zdržovat i když je míč v zámezí, což je pochopitelně nelíbí domácím příznivcům, kteří to také dávají hlasitě najevo.

83

Domácí Jakub Svoboda byl nyní velmi tvrdě atakován na polovině hřiště, je to ale jen další tvrdý zákrok, který se obešel bez karetního trestu.

82

Hosté se pochopitelně snaží ušetřit nějaký ten čas, vedení mají komfortní. Nyní drží míč na své polovině.

FK Mohelnice – SK Spartak Hulín

1:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 39. Svoboda – 15. Kostka, 62. Motal, 68. Ondřejka

Karty:   60. Woitek (MOH), 61. Rohel (MOH), 69. Knýř (MOH), 88. Vokoun (MOH) – 41. Vyskočil (HUL), 74. Otruba (HUL)

FK Mohelnice: Rohel – Hlavsa, Kuba (K), Vokoun, Knýř – Fišara, Šichor, Svoboda, Yimuran (71. Pezzotti) – Woitek, Kutal (79. Kotůlek).
Náhradníci: Skýva (B), Ivan, Pezzotti, Kotůlek, Čank, Zhejian Xi.

SK Spartak Hulín: Chytil – Michálek, Kostka, Ondřejka (75. Hradil), Šrom, Motal, Zlámal, Vyskočil Martin, Vyskočil Michal (59. Otruba), Tureček, Malenovský (K) (65. Dvořáček).
Náhradníci: Dostál (B), Minář, Hradil, Kovář, Otruba, Dvořáček.

Rozhodčí: Alex Denev – Radek Běhal, Jan Nápravník – Jaroslav Kubíček.

Diváci: 210